Aous er simpelthen så sød og tålmodig, og en skøn kørelærer! Han er nem at kommunikere med og det har været let at passe køreundervisning og lektioner ind med fuldtidsjob, hvilket jeg har sat super st... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Verdens bedste kørelærer! Jeg har haft meget svært ved at komme videre i mit forløb, men Aous fik mig igennem forløbet - trygt og godt. Aous er en rigtig god kørelærer, tryg og rigtig god til at lærer... Zobacz więcej
Aous har været en fantastisk kørelærer, han har hjulpet en hele vejen igennem kortet, og det har gjort det til en meget nem proces. Jeg fik en all inclusive pakke, hvilket var super da der så ikke var... Zobacz więcej
Jeg har netop afsluttet mit kørekortforløb hos Køreskolen i Brønshøj, og det har været en virkelig god oplevelse hele vejen igennem. Aous er en helt igennem fantastisk kørelærer. Både teoriunde... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Velkommen til Køreskole i Brønshøj, en enestående køreskole, der er grundlagt og drevet af mig, Aous Kifah, en erfaren og passioneret kørelærer. Vores mission er at tilbyde skræddersyet køreundervisning, der ikke blot hjælper eleverne med at bestå deres køreprøve, men også udstyrer dem med færdigheder og viden, der tjener dem livet igennem. Siden etableringen af Køreskole i Brønshøj har jeg fokuseret på at skabe et læringsmiljø, der er både støttende og udfordrende. Min baggrund som professionel chauffør kombineret med min rolle som certificeret førstehjælpsinstruktør giver mig en unik indsigt i de mange aspekter af sikker kørsel. Dette er en viden, jeg brænder for at dele med mine elever. På Køreskole i Brønshøj tilbyder vi en række tjenester, herunder kørekort til bil, generhvervelse af kørekort, førstehjælpskursus, og personlige kørelektioner. Hver lektion er omhyggeligt tilrettelagt for at sikre, at eleverne føler sig trygge, kompetente og klar til at håndtere de udfordringer, der møder dem på vejen. Det, der adskiller Køreskole i Brønshøj fra andre skoler, er vores personlige tilgang. Jeg tror på, at hver elev har en unik læringsstil, og det er min opgave at tilpasse min undervisning derefter. Dette sikrer, at alle elever får den bedste mulige undervisning, der passer til deres individuelle behov. Sikkerhed er hjørnestenen i alt, hvad vi gør. Fra vores moderne, veludstyrede køretøjer til de omfattende sikkerhedskurser, vi tilbyder, er vores mål altid at fremme sikker kørsel og ansvarlige kørevaner. Vi forpligter os til at holde os opdateret med de nyeste trafikregler og sikkerhedsbestemmelser for at sikre, at vores elever altid modtager den mest aktuelle og effektive undervisning. På Køreskole i Brønshøj er vi mere end bare en køreskole; vi er en partner i din rejse mod at blive en dygtig bilist. Vi ser frem til at byde dig velkommen og være en del af din spændende rejse mod kørekortet.
Dane kontaktowe
Frederikssundsvej 179, St. th, 2700, Brønshøj, Dania
- 28292040
- kontakt@koreskoleibronshoj.dk
- koreskoleibronshoj.dk
Jeg tog mit kørekort hos Aous,han var…
Jeg tog mit kørekort hos Aous,han var både min teori-kørelærer ☺️ Aous er sindsyg god til at forklar tingene på en meget pædagogisk måde så man forstår hvad man skal.🚗 hvilket gjorde at hele forløbet trygt og godt☺️. Han er seriøs en dygtig kørelærer. Jeg kan med lukkede øjne anbefale Aous som Kørelærer 🤲 taak for at holde mig ud Aous ☺️
Jeg kan godt anbefale Aous som kørelærer
Jeg tog mit kørekort hos Aous, som både var min teori -og kørelærer. Aous er rigtig god til at lære fra sig, hvilket gjorde hele forløbet trygt og godt. Det var også et rigtig hurtigt forløb, da jeg allerede efter omkring 3 måneder fik mit kørekort. Jeg kan godt anbefale Aous.
Kan varmt anbefale Aous som kørelærer
Kan varmt anbefale Aous som kørelærer. Aous er imødekommende, tålmodig og får en til at slappe af, når vi er ude og køre. Han er desuden god til at bevare roen og få en til at små grine af sine egne fejl. Aous er en kørelære, der giver ikke op og bliver ved med at have gåpåmod og har overblik over ens udfordringer bag rattet og bliver ved med at guide en indtil man har styr på det. Så har jeg altid haft sjove køretimer i godt selskab.
Jeg tog mit kørekort med Aous som…
Jeg tog mit kørekort med Aous som Kørelære OG teori lære, det var intet mindre end et fantastisk forløb!
Aous er super god til at lære fra sig og har massere af tålmodighed, humør og skøn personlighed.
Kan varmt anbefale ham som Kørelære.
Jeg bestod teori og køreprøve i første huk og havde mit kørekort inden for 3 måneder🎊
Jeg er utroligt taknemmelig for min…
Jeg er utroligt taknemmelig for min kørelærer's dygtighed og tålmodighed under hele kørekortprocessen. Hans professionelle undervisning og støtte har været afgørende for, at jeg nu føler mig tryg bag rattet. Jeg kan varmt anbefale aous til alle, der ønsker en engageret og dygtig kørelærer. Tak for en fantastisk oplevelse aous!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.