Køreskole i Brønshøj Recenzje 141

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,9

Oceniono na 5 z 5

Jeg har netop afsluttet mit kørekortforløb hos Køreskolen i Brønshøj, og det har været en virkelig god oplevelse hele vejen igennem. Aous er en helt igennem fantastisk kørelærer. Både teoriunde... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

God skole med virkelig god kørelærer. Aous er altid klar til at hjælpe og giver ikke op på dig på et eneste tidspunkt. Klar anbefaling herfra

Oceniono na 5 z 5

Jeg har tidligere været elev ved Aous. Intet at sætte på ham. Meget tålmodig, anerkendende og formår at se sine elever. Jeg fik både teori og praktisk prøve meget hurtig. Samtidig havde jeg fortsat s... Zobacz więcej

1. Szkoła nauki jazdy

Napisane przez firmę

Velkommen til Køreskole i Brønshøj, en enestående køreskole, der er grundlagt og drevet af mig, Aous Kifah, en erfaren og passioneret kørelærer. Vores mission er at tilbyde skræddersyet køreundervisning, der ikke blot hjælper eleverne med at bestå deres køreprøve, men også udstyrer dem med færdigheder og viden, der tjener dem livet igennem. Siden etableringen af Køreskole i Brønshøj har jeg fokuseret på at skabe et læringsmiljø, der er både støttende og udfordrende. Min baggrund som professionel chauffør kombineret med min rolle som certificeret førstehjælpsinstruktør giver mig en unik indsigt i de mange aspekter af sikker kørsel. Dette er en viden, jeg brænder for at dele med mine elever. På Køreskole i Brønshøj tilbyder vi en række tjenester, herunder kørekort til bil, generhvervelse af kørekort, førstehjælpskursus, og personlige kørelektioner. Hver lektion er omhyggeligt tilrettelagt for at sikre, at eleverne føler sig trygge, kompetente og klar til at håndtere de udfordringer, der møder dem på vejen. Det, der adskiller Køreskole i Brønshøj fra andre skoler, er vores personlige tilgang. Jeg tror på, at hver elev har en unik læringsstil, og det er min opgave at tilpasse min undervisning derefter. Dette sikrer, at alle elever får den bedste mulige undervisning, der passer til deres individuelle behov. Sikkerhed er hjørnestenen i alt, hvad vi gør. Fra vores moderne, veludstyrede køretøjer til de omfattende sikkerhedskurser, vi tilbyder, er vores mål altid at fremme sikker kørsel og ansvarlige kørevaner. Vi forpligter os til at holde os opdateret med de nyeste trafikregler og sikkerhedsbestemmelser for at sikre, at vores elever altid modtager den mest aktuelle og effektive undervisning. På Køreskole i Brønshøj er vi mere end bare en køreskole; vi er en partner i din rejse mod at blive en dygtig bilist. Vi ser frem til at byde dig velkommen og være en del af din spændende rejse mod kørekortet.

4,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Fremragende køreskole

Aous er en helt igennem fantastisk kørelærer. Både teoriundervisningen og de praktiske køretimer har været lærerige og samtidig hyggelige. Han formår at forklare tingene på en måde, der er nem at forstå, og man føler sig hurtigt tryg bag rattet.

Det, der især gør en forskel, er hans måde at være på: tålmodig, imødekommende og med en god portion humor. Det gør, at man ikke bliver nervøs for at lave fejl – tværtimod lærer man af dem. Hvis man tidligere har haft en dårlig oplevelse med en kørelærer, tror jeg virkelig, at Aous kan ændre det.

Jeg har ærligt talt ikke noget negativt at sige. Det har været et trygt, sjovt og virkelig godt forløb fra start til slut.

29 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Aous har været en fantastisk kørelærer

Aous har været en fantastisk kørelærer, han har hjulpet en hele vejen igennem kortet, og det har gjort det til en meget nem proces. Jeg fik en all inclusive pakke, hvilket var super da der så ikke var nogen skjulte gebyrer. Jeg vil stærkt anbefale denne kørerskole.

29 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Aous helped me get my drivers license

Aous helped me get my drivers license, after I had a bad experience with a previous driving school. He very pedagogically, and with a lot of care, helped me work on the things I needed to improve and really prepared me for the practical test! I can recommend Aous if you want someone to help you guide you through the journey of getting your drivers license!

27 kwietnia 2026

God skole

God skole, med stor tilbøjelighed. Købte all inclusive pakket, og det fik mig nemt fra a til b. Kan anbeflale

22 kwietnia 2026

Meget god kørelærer

Meget god kørelærer. Han har været tålmodig, rolig og virkelig god til at forklare tingene på en måde, så man forstår det. Han er meget god til at forklare ens fejl, uden at blive sur.

Undervisningen har været både lærerig og hyggelig, og han går op i at man bliver en sikker og selvsikker bilist.

Kan klart anbefales til andre der skal tage kørekort!

16 kwietnia 2026

Fantastisk køreskole

Vi som familie kan varmt anbefale Aous Køreskole. Begge mine børn har taget deres kørekort hos Aous, og vi har haft en rigtig god oplevelse hele vejen igennem.
Aous er meget forstående, tålmodig og hjælpsom. Han møder eleverne i øjenhøjde og skaber en tryg og rolig atmosfære, som gør det lettere at lære. Han gør en stor indsats for sine elever og er oprigtigt engageret i, at de ikke bare består deres køreprøve, men også bliver sikre og ansvarlige bilister.
Derudover er han fleksibel og god til at kommunikere, hvilket gør hele forløbet endnu bedre.
Jeg kan klart anbefale Aous Køreskole til alle, der ønsker en seriøs og tryg køreuddannelse.

23 marca 2026

Bedste kørelære i Danmark

Bedste kørelære i Danmark, lærte meget af ham, meget hygge snakke mens vi kørte, kunne ikke anbefale mere, tak aous!!! Jeg kan godt anbefale køreskole i Brønshøj der vil have det nemt og sjovt!

23 lutego 2026

Jeg kan klart anbefale Aous

Jeg kan klart anbefale Aous. Dygtig Kørelære og tager sig god tid med en!

Jeg kom fra en anden køreskole der slet ikke var god. Og så fandt jeg den her køreskole i Brønshøj og bestod fordi jeg fandt en Kørelære godt ville tage sig tid til en som person og ikke bare pengene.

18 lutego 2026

Ærligt

Ærligt, kunne ikke have haft en bedre oplevelse. Det gik hurtigt, det var nemt og ikke mindst enormt grineren at køre rundt med Aous:-)

Jeg tog all inklusive pakken, og den kan klart anbefales

Masser af sodavand, kebab og god stemning fulgte sku også med.

+ en gratis lektion for at henvise en ven.

18 lutego 2026

Jeg kan varmt anbefale!!

kan varmt anbefale Køreskole i Brønshøj. Det har været et virkelig godt og trygt forløb fra start til slut.

Min kørelærer, Aous, har været utrolig tålmodig, sød og meget hjælpsom gennem hele forløbet. Han tager sig virkelig tid til sine elever og sørger for, at man føler sig tryg bag rattet. Han er god til at forklare tingene på en rolig og forståelig måde og giver konstruktiv feedback under kørslen, så man hele tiden ved, hvad man kan forbedre.

Teoriundervisningen var også rigtig god og lærerig, og han gjorde det nemt at forstå selv de svære emner. Man kan tydeligt mærke, at han går op i, at hans elever består og føler sig sikre i trafikken.

Noget andet, jeg virkelig satte pris på, var fleksibiliteten. Køretiderne blev tilpasset efter min hverdag og mine andre planer, hvilket gjorde det hele meget nemmere.

Alt i alt et super godt forløb med en dygtig, engageret og tålmodig kørelærer. Kan klart anbefales! 🚗

17 lutego 2026
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej