Aous er simpelthen så sød og tålmodig, og en skøn kørelærer! Han er nem at kommunikere med og det har været let at passe køreundervisning og lektioner ind med fuldtidsjob, hvilket jeg har sat super st... Zobacz więcej
Verdens bedste kørelærer! Jeg har haft meget svært ved at komme videre i mit forløb, men Aous fik mig igennem forløbet - trygt og godt. Aous er en rigtig god kørelærer, tryg og rigtig god til at lærer... Zobacz więcej
Aous har været en fantastisk kørelærer, han har hjulpet en hele vejen igennem kortet, og det har gjort det til en meget nem proces. Jeg fik en all inclusive pakke, hvilket var super da der så ikke var... Zobacz więcej
Jeg har netop afsluttet mit kørekortforløb hos Køreskolen i Brønshøj, og det har været en virkelig god oplevelse hele vejen igennem. Aous er en helt igennem fantastisk kørelærer. Både teoriunde... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Velkommen til Køreskole i Brønshøj, en enestående køreskole, der er grundlagt og drevet af mig, Aous Kifah, en erfaren og passioneret kørelærer. Vores mission er at tilbyde skræddersyet køreundervisning, der ikke blot hjælper eleverne med at bestå deres køreprøve, men også udstyrer dem med færdigheder og viden, der tjener dem livet igennem. Siden etableringen af Køreskole i Brønshøj har jeg fokuseret på at skabe et læringsmiljø, der er både støttende og udfordrende. Min baggrund som professionel chauffør kombineret med min rolle som certificeret førstehjælpsinstruktør giver mig en unik indsigt i de mange aspekter af sikker kørsel. Dette er en viden, jeg brænder for at dele med mine elever. På Køreskole i Brønshøj tilbyder vi en række tjenester, herunder kørekort til bil, generhvervelse af kørekort, førstehjælpskursus, og personlige kørelektioner. Hver lektion er omhyggeligt tilrettelagt for at sikre, at eleverne føler sig trygge, kompetente og klar til at håndtere de udfordringer, der møder dem på vejen. Det, der adskiller Køreskole i Brønshøj fra andre skoler, er vores personlige tilgang. Jeg tror på, at hver elev har en unik læringsstil, og det er min opgave at tilpasse min undervisning derefter. Dette sikrer, at alle elever får den bedste mulige undervisning, der passer til deres individuelle behov. Sikkerhed er hjørnestenen i alt, hvad vi gør. Fra vores moderne, veludstyrede køretøjer til de omfattende sikkerhedskurser, vi tilbyder, er vores mål altid at fremme sikker kørsel og ansvarlige kørevaner. Vi forpligter os til at holde os opdateret med de nyeste trafikregler og sikkerhedsbestemmelser for at sikre, at vores elever altid modtager den mest aktuelle og effektive undervisning. På Køreskole i Brønshøj er vi mere end bare en køreskole; vi er en partner i din rejse mod at blive en dygtig bilist. Vi ser frem til at byde dig velkommen og være en del af din spændende rejse mod kørekortet.
Frederikssundsvej 179, St. th, 2700, Brønshøj, Dania
- 28292040
- kontakt@koreskoleibronshoj.dk
- koreskoleibronshoj.dk
Jeg har netop bestået min køreprøve
Jeg har netop bestået min køreprøve, og det skyldes i høj grad min fantastiske kørelærer! Fra første lektion følte jeg mig tryg og godt guidet, og jeg har hele vejen igennem følt mig både motiveret og støttet.
Min kørelærer var tålmodig, rolig og virkelig god til at forklare tingene på en måde, så de gav mening – også når det blev lidt svært. Han havde altid fokus på at jeg skulle føle mig klar og sikker i trafikken, og det har virkelig gjort en forskel.
Tak for at have givet mig selvtillid bag rattet og for at gøre læringsprocessen både effektiv og rar. Jeg kan varmt anbefale Aous fra køreskoleibrønshøj til alle, der ønsker en tryg og professionel vej til kørekortet!
Startede hos Aous.
Startede hos Aous.
Har aldrig haft en bedre lærer, han gør det sjovt at lære noget som er lidt tørt🤩
Så hvis du mangler en super god kørelærer så er du kommet til det rigtige sted🥳
Er glad for jeg jeg startede hos…
Er glad for jeg jeg startede hos Køreskole i Brønshøj, det var et nemt og hurtigt forløb, og jeg bestod både teori og køreprøve i første hug:)
Super god kørelærer
Super god kørelærer – støttende hele vejen igennem!
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med min kørelærer Aous fra start til slut. Han har været utroligt tålmodig, rolig og professionel – og altid klar med gode råd og opmuntring.
Det har betydet meget for mig at føle mig tryg bag rattet, og den støtte jeg har fået igennem hele forløbet har gjort en kæmpe forskel. Undervisningen har været både grundig og tilpasset mit tempo, og jeg har hele tiden følt, at jeg blev bedre og mere selvsikker for hver lektion.
Jeg kan varmt anbefale Aous til alle, der leder efter en dygtig og støttende kørelærer. Det har været en tryg og lærerig oplevelse hele vejen igennem!
God køreskole!
Super rar kørelærer. God undervisning, samt god hjælp med særlige behov. Jeg bestod begge prøver i første hug og er alt i alt super tilfreds med min oplevelse.
Min oplevelse hos Aous
Aous er først og fremmest en rigtig dygtig kørelærer, som altid er klar på at hjælpe en. Det gælder både i forhold til bestilling af prøverne, men også effektiviteten og grundigheden i hans undervisning. Derudover er han en rigtig rar person med en god humor og humør. Til sidst - Aous det har været en fornøjelse at tage mit kørekort hos dig, og jeg kan klart anbefale dig til andre.
Fantastisk køreskole!🙌
Hvis det her er en af de køreskoler du overvejer, så behøver du ikke at overveje længere. Køreskole i Brønshøj med Aous som kørelærer er det rigtige valg. En rigtig rar oplevelse på alle måder! Aous er den type kørelærer, som man kan mærke, har styr på at lære fra sig. Han er god til at forstå de ting man er urolig omkring, eller bekymrer sig om, og berolige og sørge for at man får styr på det! Det er uden tvivl på grund af det at jeg kunne bestå både teori og køreprøven i første forsøg🤩
Udover det, er både teoritimerne undervisningen også super fleksibel, hvilket er en kæmpe hjælp! Aous sørger altid for at det hele kommer til at gå op!😎
Mange tak for en rigtig god oplevelse Aous!🙏
Mega dygtig og professionel køreskole
Mega dygtig og professionel køreskole, ville varmt anbefale Aous til alle! Han er rigtig god til at vise tillid og tålmodighed og er så fleksibel med at finde tid til sine elever. Han er altid tilgængelig, gør undervisningen spændende og får en i mål med kortet! 🤩
Helt ualmindelig god køreskole
Helt ualmindelig god og hyggelig køreskole! Aous er god til at gøre det rigtig personligt og har altid følt mig 100% sikker i bilen med Aous (selvom jeg kørte rimelig sindssygt i starten🤣). Jeg tog 4 ekstra køretimer, for at føle mig helt sikker til prøven, hvilket Aous hurtigt fandt tid til, selvom der ikke var super lang tid til. Det var nok og jeg bestod begge prøver i første hug, takket være Aous!! Aous er en super-ekstraordinær kører og den mest tålmodige kørelærer:) kæmpe anbefaling herfra, rigtig god oplevelse. 🙌🙌
Jeg kan varmt anbefale min kørelærer
Jeg kan varmt anbefale min kørelærer! Han er utrolig dygtig til at lære fra sig og har en rolig og tålmodig tilgang, som gjorde det nemt for mig at følge med. Som ordblind har jeg ofte haft svært ved teori og forklaringer, men han tog sig altid tid til at forklare tingene på en måde, der gav mening for mig. Det har været en kæmpe fordel, og jeg følte mig tryg og godt guidet hele vejen igennem. Tak for al din hjælp – du har gjort en stor forskel!
Den bedste kørelære der findes!
Jeg har taget mit kørekort hos Skønne Aous!
Aous er en hjertevarm, og super sjov kørelære. Aous er dygtig, professionel og hyggelig. Jeg husker tilbage på vores køretimer sammen, hvor vi fik mange sjove snakke. Han var altid gavmild, købte kaffe, Burger og Donuts!!!
Jeg kommer til at huske Aous i mange mange år.
Tak for dit gode humor og din gode undervisning i sin tid Aous!

Odpowiedź od Køreskole i Brønshøj
Jeg havde en rigtig god oplevelse med…
Jeg havde en rigtig god oplevelse med min kørelærer, Aous. Han var rolig, tålmodig og god til at forklare tingene på en måde, der var nem at forstå. Jeg følte mig tryg bag rattet hele vejen igennem, og han hjalp mig til at bestå både teori- og køreprøve og Kan klart anbefales
Aous er danmarks bedste kører lære og…
Aous er danmarks bedste kører lære og kan få enhver til at få kørekort på en hurtig og fed måde
10/10🤩
Jeg skiftede til Aous’ køreskole, fra en anden køreskole. En megen forståen mand! Hans læring, og humor er altid i top, og sørger altid for, at man altid får en god oplevelse! Kan 100% anbefale Brønshøj køreskole hos Aous!!🙌🏼
Bedste køreskole
Er meget glad for at vælge deres køreskole
Jeg er meget tilfreds med deres service og effektivitet .
Vil anbefale til alle
Aous er utrolig flink og en god…
Aous er utrolig flink og en god kørelærer, der altid er rolig når man er ude og køre med ham. Han er meget flexibel ift. køretimer og det er altid hyggeligt at være til undervisning på køreskolen:)
Alt i alt har han bare utrolig godt humør.
Jeg blev anbefalet køreskolen og har siden anbefalet den til en anden kammerat der er godt i gang allerede.
Jeg har haft en kæmpe god oplevelse af…
Jeg har haft en kæmpe god oplevelse af køreskolen, og ikke destomindre af kørelæren Aous, som både er støttende, vejledende og opmuntrende. Han tager undervisningen på alvor, samtidig med at der også er plads til et godt grin undervejs. Tak for et rigtig godt lynkursus!
Jeg anbefaler virkelig køreskolen i…
Jeg anbefaler virkelig køreskolen i Brønshøj! Aous er en dygtig kørelærer, der er virkelig forstående og gør køretimerne hyggelige! ☺️
Køreskolen har gode anmeldelser og dem er jeg fuldstændigt enige med
Best køreskole 👍
Sød kørelære
Sød kørelære, fleksibel og venlig. Samt god teori og gode køretimer. Kan anbefales
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.