Køreskole i Brønshøj Recenzje 145

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,9

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Aous er simpelthen så sød og tålmodig, og en skøn kørelærer! Han er nem at kommunikere med og det har været let at passe køreundervisning og lektioner ind med fuldtidsjob, hvilket jeg har sat super st... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Verdens bedste kørelærer! Jeg har haft meget svært ved at komme videre i mit forløb, men Aous fik mig igennem forløbet - trygt og godt. Aous er en rigtig god kørelærer, tryg og rigtig god til at lærer... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Aous har været en fantastisk kørelærer, han har hjulpet en hele vejen igennem kortet, og det har gjort det til en meget nem proces. Jeg fik en all inclusive pakke, hvilket var super da der så ikke var... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har netop afsluttet mit kørekortforløb hos Køreskolen i Brønshøj, og det har været en virkelig god oplevelse hele vejen igennem. Aous er en helt igennem fantastisk kørelærer. Både teoriunde... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Szkoła nauki jazdy

Napisane przez firmę

Velkommen til Køreskole i Brønshøj, en enestående køreskole, der er grundlagt og drevet af mig, Aous Kifah, en erfaren og passioneret kørelærer. Vores mission er at tilbyde skræddersyet køreundervisning, der ikke blot hjælper eleverne med at bestå deres køreprøve, men også udstyrer dem med færdigheder og viden, der tjener dem livet igennem. Siden etableringen af Køreskole i Brønshøj har jeg fokuseret på at skabe et læringsmiljø, der er både støttende og udfordrende. Min baggrund som professionel chauffør kombineret med min rolle som certificeret førstehjælpsinstruktør giver mig en unik indsigt i de mange aspekter af sikker kørsel. Dette er en viden, jeg brænder for at dele med mine elever. På Køreskole i Brønshøj tilbyder vi en række tjenester, herunder kørekort til bil, generhvervelse af kørekort, førstehjælpskursus, og personlige kørelektioner. Hver lektion er omhyggeligt tilrettelagt for at sikre, at eleverne føler sig trygge, kompetente og klar til at håndtere de udfordringer, der møder dem på vejen. Det, der adskiller Køreskole i Brønshøj fra andre skoler, er vores personlige tilgang. Jeg tror på, at hver elev har en unik læringsstil, og det er min opgave at tilpasse min undervisning derefter. Dette sikrer, at alle elever får den bedste mulige undervisning, der passer til deres individuelle behov. Sikkerhed er hjørnestenen i alt, hvad vi gør. Fra vores moderne, veludstyrede køretøjer til de omfattende sikkerhedskurser, vi tilbyder, er vores mål altid at fremme sikker kørsel og ansvarlige kørevaner. Vi forpligter os til at holde os opdateret med de nyeste trafikregler og sikkerhedsbestemmelser for at sikre, at vores elever altid modtager den mest aktuelle og effektive undervisning. På Køreskole i Brønshøj er vi mere end bare en køreskole; vi er en partner i din rejse mod at blive en dygtig bilist. Vi ser frem til at byde dig velkommen og være en del af din spændende rejse mod kørekortet.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Aous er fantastisk og anbefalingsværdig!

Jeg vil gerne dele min fantastiske oplevelse med Køreskole i Brønshøj, hvor jeg har haft den ære at have Aous som min kørelærer. Aous er uden tvivl verdens sødeste og mest tålmodige kørelærer. Han er altid smilende og formår at holde ens humør højt, selv når man står over for udfordringer og begynder at tvivle på sig selv.

Køreskolen ligger centralt i Brønshøj, hvilket gør det nemt at komme til med offentlig transport. Selv hvis du bor lidt længere væk, kan jeg varmt anbefale at tage forbi til introaften og møde Aous. Hans positive energi og støtte gør hele forskellen i læringsprocessen.

Jeg vil til enhver tid anbefale Aous til alle, der ønsker at tage kørekort. Han gør det ikke kun til en lærerig oplevelse, men også en fornøjelse. Tak for alt, Aous!

25 marca 2025

Tak for denne gang

Har taget min kørekort hos Aous og jeg kan anbefale dem. Det er en fantastisk køreskole og Aous er bedste kørelærer med meget erfaring!!

21 marca 2025

Rigtig fed kørelærer

Rigtig fed kørelærer, sød og sjov.
Stor anbefaling herfra, var oppe en gang og bestod ikke, valgte at tage nogle ekstra køretimer og det gjorde en verdens forskel. De ekstra gjorde mig så meget mere komfortabel og bestod lige efter.
Hvis du vil have et kørekort kom til Aous.

18 marca 2025

Mega

Mega, stor anbefalding fra min side.
Aous som er en super dygtig kørelærer, med hjertet på rette sted.
Aous’ ansigtsudtryk siger alt når man dumber😔og når man består 😁
Tag ikke hans kritik som fornærmelse, men som forbedring.
Han vil jer kun det bedste.
Så 5 store stjerner fra mig 🤩
Tak for et godt forløb 😊

10 marca 2025
Oceniono na 5 z 5

Jeg har netop bestået min køreprøve

Jeg har netop bestået min køreprøve og det skyldes i høj grad den fantastiske undervisning jeg har fået hos Køreskolen i Brønshøj. Aous er super dygtig til at forklare tingene på en måde der er nem at forstå.
Hvis du leder efter en kørelærer der virkelig brænder for at lære fra sig og gøre dig klar til at blive en sikker bilist, så kan jeg på det varmeste anbefale Aous fra Køreskole i Brønshøj.
Tusind tak for en god oplevelse og at det gik så stærkt.

20 stycznia 2025
Oceniono na 5 z 5

Valget er let Køreskole i Brønshøj. Står du og skal have kørekort og er i…

Står du og skal have kørekort og er i tvivl om hvor henne, hvem skal du vælge, ja det er svært, men jeg vil med stor glæde anbefale Aous fra Køreskole i Brønshøj, du bliver bestemt ikke skuffet, dette er ord sagt fra hjertet, tak Aous, for at undervise og give min datter styrke, ro og mod på at tage kørekort hos dig🙏🏻💪🙂

18 grudnia 2024
Logo Køreskole i Brønshøj

Odpowiedź od Køreskole i Brønshøj

Tusind tak for de flotte ord og anbefalingen! Det betyder utrolig meget for mig at høre, at jeres oplevelse har været så positiv, og at jeg har kunnet give Leonora den styrke, ro og selvtillid.
Det har været en fornøjelse at undervise hende, og jeg er sikker på, at hun bliver en rigtig dygtig bilist. Endnu en gang tak for jeres tillid og støtte – det varmer virkelig! 🙏 tak Lone

Vælg Aous, den bedste kørelærer i Brønshøj

Jeg kan kun give Køreskole i Brønshøj og Aous min varmeste anbefaling. Jeg skiftede til Aous fra en anden køreskole, jeg havde været i gang siden april 2024 og jeg var begyndt at tvivle på om jeg nogensinde skulle få kørekortet. Men fra første køretime, har han fået mig til at føle mig tryg og godt tilpas og givet mig en tro på, at jeg faktisk godt kan finde ud af at køre bil. Han er god til at italesætte hvor der er plads til forbedring og ens arbejdspunkter, men samtidig også rigtig god til at rose en når man gør det godt og formår at give køreglæde og selvtillid.
Jeg har haft nogle virkelig sjove, uforglemmelige og lærerige køretimer med Aous i hans fantastiske selvskab og lækre bil! Så hvis du eller en du kender skal tage kørekortet, så tøv ikke med at vælge Køreskole i Brønshøj!

18 grudnia 2024

Elskede Aous

Aous er en fantastisk kørelærer! Han er tålmodig, professionel og formår at skabe en rolig atmosfære, hvor man føler sig tryg og får den nødvendige feedback. Aous tilpasser undervisningen til den enkelte og forklarer både teori og praksis på en letforståelig måde. Kan varmt anbefales til alle, der vil have en kompetent og engageret kørelærer! Min elskede løve😍

8 listopada 2024

anbefales!!

Jeg kan varmt anbefale den køreskole og kørelærer!
Aous er en meget dygtig og venlig lærer, og han er god til at undervise både teori og kørsel i bil med god energi og humor!
Hans bil er moderne og rar at køre i og jeg følte mig tryg ved sidden af Aous. Han har mange gode råd og sørger for at man hurtigt lærer at være en sikker bilist.
Desuden var han meget fleksibel med køretider hvilket passede mig meget godt.
Tak for en god oplevelse!

4 listopada 2024
Oceniono na 5 z 5

Jeg kan helt klart anbefale køreskolen…

Jeg kan helt klart anbefale køreskolen i Brønshøj. Teori undervisningen var god, og man kunne altid spørge om hjælp, hvis der var noget man ikke forstod- så blev det gentaget. Til køretimerne, føler man sig sikker og han er rar at sidde i bilen med! Han er tålmodig og rar og han er virkelig god til at lære fra sig! Han er ærlig og man for altid hurtigt svar hvis man har spørgsmål , lige meget hvornår på døgnet.
Mega god kørelære, han hjælper dig rigtig godt, så du kan få dit kørekort🥳🥳🤗

12 października 2024
Oceniono na 5 z 5

Jeg kan kun varmt anbefale denne…

Jeg kan kun varmt anbefale denne køreskole. Aous har været en virkelig fremragende kørelærer, der altid har givet gode råd, klare instrukser og nyttige noter, især til de tekniske spørgsmål. Dette har hjulpet mig med at føle mig tryg og sikker bag rattet, og jeg har opnået mit kørekort hurtigere, end jeg havde forventet. Alt i alt har det været en fantastisk oplevelse med en rigtig god stemning!

1 października 2024
Oceniono na 5 z 5

Jeg kan varmt anbefale denne…

Jeg kan varmt anbefale denne køreskole..! Min søn skulle have kørekort. Vi købte derfor, en lov pakke. Vi syntes det var, til en fornuftig pris. De få gange, vi havde spørgsmål, blev de besvaret, med det samme. Vi føler derfor, at være blevet hjulpet, hele vejen. Min søn var, super tilfreds med Aous. Han kom tit hjem, og fortalte, de havde haft, en fed køre lektion. Så vil man komme nemt, og sikkert igennem kørekorts processen, så kontakt denne køreskole.

1 marca 2024
Logo Køreskole i Brønshøj

Odpowiedź od Køreskole i Brønshøj

Hej Michael,

Tusind tak for din flotte anmeldelse på Trustpilot! Jeg er virkelig glad for at høre, at din søn har haft et godt forløb hos os på køreskolen. Det betyder meget for mig, at I har haft en positiv oplevelse, og jeg sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele det.

Hvis I skulle have nogle spørgsmål eller brug for yderligere hjælp fremover, er I altid velkomne til at kontakte mig.

Endnu engang tak for din anbefaling!

Oceniono na 2 z 5

Den her køreskole er seriøst den…

Den her køreskole er seriøst den bedste! Kørelæreren er super chill og gør det hele meget mindre skræmmende – føles som om man er ude og cruise med en ven. Vi havde det grineren under alle timerne, men samtidig lærte jeg virkelig meget. Bilen kører smooth, og stemningen er altid god. Hvis du vil bestå din køreprøve og have det sjovt samtidig, så er det her helt klart stedet!
BTW giver kun 2 stjerner så min anmeldelse er unik HaHaHa ellers fortjener denne køreskole alle de stjerner man kan give

9 września 2024

ANBEFALES✅🤩

Aous er den perfekte kørelærer derude, hvis nogle står og mangler kørekort. Lærige og sjove teoritimer med god energi, og gode køreturer hvor man er tryg hele vejen🙌🏽 bestod køreprøven i første fordi Aous havde givet mig god erfaring inden køreprøven🤩 udover det er Aous meget spontan, og du kan kører når det passer dig. Varmeste kørerlærer med den bedste energi og humor i dk, uden tvivl🤩☑️🛻🚗 Tak for en fantastisk oplevelse @brønshøjkøreskole❤️✅

22 sierpnia 2024
Oceniono na 4 z 5

Før jeg begyndte hos Aous og køreskole…

Før jeg begyndte hos Aous og køreskole i brønshøj var jeg skeptisk da jeg læste anmeldelserne af stedet og så at der kun var femstjernede anmeldelser. Jeg tænkte det var for godt til at være sandt. Det var det ikke. Aous, som er kørerlæreren for de dansktalende hold var igennem hele forløbet ekstremt god til at kommunikere og fleksibel. Teoriundervisningen var god, hvilket gjorde jeg bestod i første forsøg. Deruodover er det en god bil Aous har til rådighed og man kan ringe eller skrive til ham dag og nat hvis man har nogen spørgsmål. Aous var god også en rigtig god kørelærer, hvilket gjorde jeg bestod køreprøven i første forsøg. prisen for kørekortet var også rigtig god, langt lavere end andre køreskoler. Det blev for det hele 15-16000 kr. Aous fandt desuden køre- og teoriprøve meget hurtigt, som gjorde at processen gik hurtigere. Alt i alt kan jeg varmt anbefale Køreskole i Brønshøj og Aous.

28 lipca 2024

verdens bedste køreskole

Jeg har taget mit kørekort hos Aous' ( køreskole i Brønshøj,) og jeg kan ikke beskrive, hvor glad jeg er for at have valgt netop den køreskole. Som et lidt usikkert og generet menneske, der let bliver nervøs og overtænker, var jeg i starten meget bekymret over at skulle lære at køre bil. Jeg er 17 år og er vokset op uden forældre med bil eller kørekort, så jeg begyndte helt fra bunden.

I begyndelsen var jeg meget nervøs for at køre og kunne virkelig ikke lide det, men Aous lærte mig at slappe af og nyde at køre bil. Nu er jeg virkelig begyndt at nyde og have det fedt med at køre bil. Teoritimerne var altid sjove og fyldt med grin, og selvom man kunne tro, at teoriundervisning er kedeligt, gjorde Aous det underholdende og noget, man nærmest glædede sig til. Plus han er simpelthen så god til at finde prøvetider, både terori og køreprøven fik han fikset på få dage til mig!
Hvis du søger en køreskole med både sjov, seriøsitet og gode stunder, skal du vælge køreskole i Brønshøj.

20 lipca 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej