Big thanks to Jane firstly! Jane was very positive during every driving lesson. I enjoyed every lesson with her. There was always something to talk about, not only about driving, of course. Jan... Zobacz więcej
Jeg har haft en super god oplevelse med kørekort Kolding, de har nogle super gode lærere som hjælper alt hvad de kan. Kan kun anbefale at i tager kørekort der. kæmpe stor ros til Søren som var min k... Zobacz więcej
Fantastisk og rar oplevelse ved Jane. Helt klart den bedste køreskole med god energi og forståelse, så man føler sig selvsikker bag rattet:)
Rigtigt rigtig god køreskole, meget professionel, vores datter følte sig tryg hele vejen. Kompetente underviser til både teori og kørsel. Dejlige lokaler, og der bliver kælet for eleverne med dive... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
For Kørekort Kolding er glæden ved at tage sin køreuddannelse vigtig, for med glæde kommer tryghed og med tryghed kommer sikkerhed. Sikkerhed giver bare bedre bilister.
Sct. Jørgens Gade 18, 6000, Kolding, Dania
- 42 40 22 02
- Info@korekortkolding.dk
- korekortkolding.dk
Rigtig god køreskole
Det har været en god oplevelse at tage kørekort ved Kørekort Kolding. Teoriundervisningen var god og sjov. Køreundervisningen var ligeledes god. Alle kørelærerne er utrolig flinke. Kan helt klart anbefales til alle.
Koldings bedste køreskole
Søde og dygtige kørelærer, de gør det sjovt at tage kørekort. Tilmed en god pris. Kan klart anbefales til alle andre.
Fantastisk køreskole
Jeg kan på det varmeste anbefale kørekort Kolding som stedet til din køreuddannelse. Dette sikrede mig en tryg og god vej til kørekortet. Køreskolen sikrer en masse grin, smil og gode timer både i teorilokalet og på vejen. Lærerne forstår sig på unge mennesker, og formår at danne et specielt bånd til hver enkelte elev. Jeg fortryder på intet tidspunkt mit valg, og kan klart anbefale stedet.
Fantastisk køreskole med fantastiske kørelærere
Jeg har været utrolig glad for at tage mit kørekort hos Kørekort Kolding. Jeg har følt mig tryg og velkommen gennem hele forløbet. Jeg havde selv fornøjelsen af at have Jane som både teori- og kørerlærer - og det har været både lærerigt og rigtig sjovt!
Kørelærerne er både dygtige og super søde! Jeg kan helt klart anbefale alle at tage kørekort hos Kørekort Kolding, det vil i ikke fortryde :-)
Fantastisk køreskole!
Jeg er super glad for at have valgt Kørekort Kolding. Fantastisk køreskole, med nogle super søde og sjove kørerlærere :-) Anbefaler dem til alle!
Fantastisk
Fantastiske og hjælpsomme mennesker!! De har hjulpet mig så godt gennem hele processen og ved præcis hvordan de skal behandle de nye i trafikken.
De tager alle i deres favn og behandler alle på lige fod. Det er også fantastisk hvordan de formår at blive personlige med alle og dermed hurtigt bygge et tæt bånd til alle.
Det er i hvert fald et sted, hvor du hurtigt kan stole på dig selv og din kørelærer, men også et sted hvor de stoler 100% på dig. Jeg vil varmt anbefale Kørekort Kolding til at være det sted, hvor du skal tage din køreuddanelse.
God køreskole
Der er nogle utrolig dygtige og betænksomme kørelærere, der hjælper en på vej!
Fantastisk køreskole
Super god kvalitet i teoriundervisning og kørertimer.
Undervisere gjorde det sjovt og underholdende at være til teori, og det var med til at man så frem til næste teoritime.
Køretimerne var også gode. Jeg følte næsten at jeg var den eneste der blev kørt med, da der virkelig var styr på tingene og vigtigst - tid til mig.
Der er lagt ekstra teori ind i ugen, hvor der er frivillig deltagelse. Det var genialt for mig. Det gjorde at man bedre forstod "teorisproget", og dermed bedre forstod spørgsmålene i prøverne.
Jeg bestod teoriprøve og køreprøve i første forsøg!
Jeg kan kun give ros, og vil varmt anbefale skolen til andre.
Super god
Rigtig godt valg. Kan anbefales til alle som ønsker at tage kørekort. Sjov og god undervisning!
Fantastisk køreskole, med fantastiske undervisere
Kanon godt sted at tage kørekort. Der er styr på tingene, og man føler sig i trygge hænder. Det hele foregår på en lærerig måde samtidig med, at det er sjovt. Underviserne på køreskolen vil deres job, hvilket klart er med til at gøre forløbet så godt. En køreskole hvor man føler sig velkommen. Kan varmt anbefales.
Mega godt sammenarbejde
Jeg er super tilfreds med specielt dialogen mellem kørelærer(ind)en og elev. Jeg har virkeligt fået svar på nogle spørgsmål, og er i grunden mega glad for den afslappede stemning og den entusiasme, der er i lokalet så vel som på vejen. Teori undervisningen var interessant og køreundervisningen ligeså. Jeg kan varmt anbefale Kørekort Kolding til en hver!
Kørekort
Fantastisk køreskole med fokus på elevens velvære og ambitioner.
Personligt har jeg taget et lynkursus på knap 6 uger, hvor både teori- og køreprøve stadig blev bestået i første omgang.
Kørekort Kolding er både tiden og pengene værd.
Fantastisk køreskole :-)
Kørekort Kolding er virkelig en fantastisk køreskole!
Jeg var meget nervøs omkring at skulle tage mit kørekort, men Jane fik mig virkelig til at føle mig tryg igennem hele forløbet og troede på mig hele vejen igennem. Jeg er så taknemlig over der også er plads til de usikre som mig :-)
Vil helt sikkert anbefale alle at vælge kørekort Kolding, der er plads til at være lige som man er og humøret er altid højt hos alle kørelærerne :-)
Super køreskole😀
Rigtig god køreskole! Der er styr på tingene og man føler sig godt tilpas. Jeg havde fornøjelsen af, at køre med Jane, som er en super dygtig kørelærer! Har været tilfreds og tryg gennen hele forløbet.
Den bedste køreskole
Jane er uden tivl den dejligste og mest tålmodige Kørelære! Og jeg vil til hver en tid anbefale hende :)
Perfekt køreskole
Super god køreskole. Hvor alle lærererne gør både teori og kørsel sjovt og lærerigt. Super gennemskueligt og de sødeste mennesker!
Varmeste anbefaling!
Kørekort Kolding er en fantastisk køreskole med super dygtige kørelærere! Man vil opleve god og seriøs undervisning men på et underholdende plan, hvor der også er plads til sjov. Man føler sig tryg hele vejen gennem forløbet, og sendes desuden ikke til prøverne før de vurderer, at man er klar! Hos Kørekort Kolding gør de brug af et program, som gør det muligt for eleven at forberede sig optimalt til prøven, også på egen hånd! Kørekort Kolding og kørelærerene får mine varmeste anbefalinger!
Super god køreskole med fantastiske kørelærer
Super god oplevelse, hvor man både lærer en masse til teori og følte sig tryg i skolevognen sammen med kørelæreren/Rikke. Tusind tak til Jane, Line, Rikke og Torben for hjælpe mig med at komme i mål :)
Stor ros...
En køreskole der er super dygtig til at tage sig af de boglig svage elever. Kan varmt anbefale Jane og hendes team !!
Super god køreskole
Jeg tog mit kørekort ved kørekort kolding og det har jeg ikke fortrudt, undervisningen er god og kørelærerne er altid glad og smilende
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.