Jag köpte en spillbit för att kunna skära till mindre, måttanpassade mattor. Beställningen i sig var inget problem, men efter någon dag blev jag mailad av företaget och sa att just den biten jag hade... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Sökte överallt efter mattor som skulle passa men hittade ingenting. Snubblade över denna site med måttbeställda mattor och skickade efter flera prover innan jag hittade rätt färg. Men när det var väl... Zobacz więcej
Mattan var toppen 👍, Däremot är det tummen ner för DHL gällande frakten. Man betalar frakt för att få hem varan , men sen visar det sig att de åker inte till min adress, utan jag fick själv åka 7,5... Zobacz więcej
Kunnig rådgivning när jag ringde och hörde mig för om vilken slags måttbeställd skomatta som var lämplig i min hall. Jättebra att man kunde skicka efter ett prov där även kanttrådar i olika färger var... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi ser oss själva som en rolig e-handelsstartup. Genom våra sajter KÖPA MATTA och KÖPA SÄNG tillhandahåller vi ett stort utbud av produkter genom egen tillverkning eller samarbeten med välkända leverantörer.
Dane kontaktowe
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Funkar väldigt bra och bra kvalitet på…
Funkar väldigt bra och bra kvalitet på produkterna de säljer, rekommenderar!
Tredje gången jag köper och det…
Tredje gången jag köper och det fungerar lika smidigt som tidigare.
Först får jag hem några provbitar och sedan kommer mattan ca 1 1/2 vecka efter jag jag köpt den genom DHL.
Kommer deffinitivt köpa igen om jag behöver!
Snabba puckar
Köpte stuvbit online, funkade superbra, mycket bra pris och snabb leverans 🚚
Kunnigt och trevligt bemötande
Fick snabb, bra och kunnig hjälp när jag skulle köpa två formsydda mattor till hallen. Supersnabb leverans och trevligt bemötande hela vägen, även när det blivit en mindre avvikelse vid tillverkningen jämfört med beställningen, som jag då fick kompensation för utan minsta problem. Gillar verkligen mina nya mattor och rekommenderar köp härifrån.
Supernöjda med vår måttbeställda…
Supernöjda med vår måttbeställda dörrmatta. Fin service och bra tips/råd innan beställning. Snabb leverans.
Fantastiskt kundservice ❤️
Peacock Pastelrosa 😍
Vi är riktigt nöjda med våran nya heltäckningsmatta. Den är fin, skön och var faktiskt enklare att lägga in än jag trodde.
Vi ger 5 stjärnor även pga att det var riktigt bra kundservice! Snabba svar och var alltid trevlig trots mitt velande och en massa frågor. Tack Johan! ✨️
Mycket bra service och en mycket bra…
Mycket bra service och en mycket bra produkt
Otroligt positivt upplevelse
Köpte en oval måttanpassad matta. Det blev ett otroligt positivt upplevelse: användervänlig webbsida, hög produktkvalitet samt snabb und trevlig kundservice. De överträffade verkligen mina förväntningar på hur bra kundservice kan vara, rekommenderar varmt detta företag!
Bra kvalitet o snabb leverens!
allt som utlovat och bra service
Väldigt nöjd
Otroligt bra information hela vägen om leveransen. Mattan är kanonfin och mjuk. Dock var den lite svår att skära men väl på plats ligger den som en smäck. Dottern är väldigt nöjd. Bra pris för upplevd bra kvalité.
Enkelst och smidigt att beställa.
Enkelt och smidigt att beställa med en bra personlig service! Mattläggningen beställdes med Hemmafixarna som på kort tid la mattan på plats. Rekommenderas varmt!
Snabb leverans och billigast på nätet.
Köpte golv
Köpte golv.
Allt kom i gott skick och leveranstiden var även bra
Snabb leverans!
Snabb leverans!
Fick snabba svar på mina frågor och leverans inom en vecka!
Fin matta i bra kvalitet
Levererades inom 1 vecka.
Jättefin matta som verkar vara av hög kvalitet.
Positive experience
Easy ordering process for a piece of carpet cut to measure. Fast delivery (order placed Saturday afternoon ready for pickup the following Wednesday). Quality and colour of carpet as expected. Easy to cut piece of carpet to fit an unusual layout of a closet floor. Satisfied with purchase and would recommend!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.