Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Mattan var toppen 👍, Däremot är det tummen ner för DHL gällande frakten. Man betalar frakt för att få hem varan , men sen visar det sig att de åker inte till min adress, utan jag fick själv åka 7,5... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kunnig rådgivning när jag ringde och hörde mig för om vilken slags måttbeställd skomatta som var lämplig i min hall. Jättebra att man kunde skicka efter ett prov där även kanttrådar i olika färger var... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Materiały podłogowe
  2. Wyposażenie łazienek
  3. Sklep z łóżkami
  4. Sklep z dywanami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi ser oss själva som en rolig e-handelsstartup. Genom våra sajter KÖPA MATTA och KÖPA SÄNG tillhandahåller vi ett stort utbud av produkter genom egen tillverkning eller samarbeten med välkända leverantörer.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 1 z 5

Extremt dålig kundservice!

Extremt dålig kundservice, tyvärr.
Återkommer inte alls, när man skriver.
Vi har ett stort hus, varav 9 rum ska läggas matta i. Vi har mailat och bett om hjälp, utan återkoppling från er. Vi har nu vänt oss till butik med bättre/fungerande service tack vare dålig service från Sabina Winter hos er.
Svar på ett dygn, är inte sanningen. Ni bör redigera det…fräckt av er att svara så. Det handlar om ca 5 månader utan svar från er, inte 1 dygn som ni påstår.
Samt att ni skickar prover på felaktiga produkter, stämmer ej varken till namn eller kulör. Se över er personal, kanske?
Vi är inte intresserade av ett svar, från er. Vi har gått vidare med Kilands mattor, supertrevliga och professionella!
Men förstår att ni kommer att lämnar ett för synes skull här. Se bara till att inte vara allt för sarkastiska som i föregående svar.

8 grudnia 2025

Odpowiedź od KÖPA

Hej Charlotte. Tyvärr hann vi inte svara direkt på ditt meddelande då vi nu förstår att du hade bråttom. Vi svarar i regel på alla mejl under samma dag och det var tydligen lite för långsamt för dig. Vi ber om ursäkt!

Oceniono na 5 z 5

Mycket nöjda med snygg matta!

Mycket smidigt att beställa på hemsidan. Toppen med personligt måttbeställd matta då vi behövde ett annorlunda mått som inte fanns att få tag på.
Dessutom var den jättesnygg och skön att gå på.

9 kwietnia 2026

Fin altan/balkong matt

Snabb leverans och en fin matta till vårat inglasade uterum. Lätt att lägga in. Mattan är ca 24kvm och det tog ca 2 timmar för mig som är oerfaren. Kan verkligen rekommendera.

20 marca 2026

Nöjd förstagångsköpare

Jag köpte en spillbit för att kunna skära till mindre, måttanpassade mattor. Beställningen i sig var inget problem, men efter någon dag blev jag mailad av företaget och sa att just den biten jag hade beställt hade skurits ner och inte längre var det jag beställde. Jag fick info om exakta mått på de andra bitarna av samma matta som fortfarande var till salu, och det gick att göra ett byte rakt av. Hemleveransen funkade fläckfritt. Jag har inget att klaga på!

1 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Rekommenderas helt och fullt.

Några dagar efter att ha fått hem provbitar kom ett anspråkslöst mail som frågade om jag behövde något mer eller hade frågor, mycket trevlig ton och ingen tjatighet. Efter beställning kom leveransen snabbt och allt var till belåtenhet.

20 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

Bra material men katastrofalt logistik

Jag avsatte tid och var redo att ta emot leveransen den dag som avtalats. Leveransen kom inte. Istället dök den upp en annan dag, utan någon som helst hänsyn till den avtalade tiden.

Dessutom är det orimligt att ni förväntar er att kunden ska bära en tung matta själv. När man köper en stor och kostsam matta ska bärhjälp vara en självklar del av leveransen. Att DHL inte erbjuder bärgning är inte kundens problem – det är ert ansvar att ordna en lösning där kunden inte riskerar att skada sin rygg på grund av bristande service från er leverantör.

Ni säljer premiumprodukter. Då måste även leverans och kundupplevelse hålla samma nivå.

27 października 2025

Odpowiedź od KÖPA

Hej Bassam! Vad tråkigt att ni fick en negativ upplevelse av er leverans. Vi garanterar inte någon speciell dag som leveransen ska ske utan enbart när vi skickar från vårt lager - men jag misstänker att ni syftar på DHLs egna avisering. Det är tyvärr utom vår kontroll. Angående bärhjälp ska vi försöka bli bättre i vår kommunikation så det inte kan misstolkas.

Oceniono na 3 z 5

I huvudsak bra!

Jag beställde ett laminatgolv från Pergo och beställningsförfarandet gick bra, jag hade dock önskat att man redan vid beställningstillfället fick veta preliminärt leveransdatum mer exakt, nu fick jag maila och fråga. En negativ sak var att två av modellerna på golv som fanns på hemsidan visade sig vara slutsålda trots att det på hemsidan stod att det skulle finnas i lager. När leveransen kom så var det en liten fraktskada på paketet, detta anmäldes till transportören direkt. Det var inga problem att reglera denna skada ekonomiskt med KÖPA, de svarade och agerade snabbt i kundtjänsten så det löste sig utmärkt!

1 października 2025

Odpowiedź od KÖPA

Hej Dan. Vad tråkigt att din totala upplevelse inte blev högre än 3 trots att vi försöka göra det absolut bästa för dig med trasiga leveranser och annat. Förhoppningsvis får vi chansen att höja din känsla i framtiden.

Fantastiskt!

Jag köpte en måttbeställd ullmatta till mitt kök. Blev oerhört nöjd! Tillverkad i Sverige av kvalitetsmaterial. Snabb leverans trots att min matta var måttbeställd, trevlig kundservice, rimliga priser. Fem stjärnor utan tvekan — kommer definitivt att vända mig hit även i framtiden.

12 września 2025

Måttbeställda småmattor

Sökte överallt efter mattor som skulle passa men hittade ingenting. Snubblade över denna site med måttbeställda mattor och skickade efter flera prover innan jag hittade rätt färg. Men när det var väl gjort kunde jag beställa mina mattor. Blev lite dyrare än tänkt men så blir det när man ska ha måttbeställd och små mattor. Men så fick jag det jag ville ha. Bättre än kompromissa. Jag räkna med att mattorna kommer ligga där ett bra tag.

8 września 2025

Toppen

Fick superfin support när jag fick problem med mitt golv INNAN jag ens beställt mattan som skulle in. Jonas var otroligt serviceminded och svarade outtröttligt på mina mailfrågor. Sen kom mattorna så oväntat snabbt att jag i detta nu inte ens hunnit lägga in dem. Hoppas de är lika bra som min köpupplevelse.

14 sierpnia 2025

Perfekt måttbeställd matta

Jag beställde en måttbeställd matta. Det var enkelt att göra, bra interaktion med personalen, och den passar perfekt. Den är bättre gjord (snygg kantsöm runt hela, trots knepig form) än vår tidigare matta som var inhandlad hos en lokal handlare. Mattan kom snabbt.

7 sierpnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej