Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Har inte fått sängen än men att ringa och berätta att den var slut på lagret Sen föreslå ett alternativ betyder att Erdal of Sweden sätter kunden i fokus

Oceniono na 5 z 5

Köpte en underbar säng! Krånglade till det med att beställa en annan sorts klädsel men det löste dem lätt. Jag är så nöjd, har mycket mindre ont i kroppen på morgonen och den är så snygg. Det enda s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Beställde en sänggavel, den var väldigt fin och känns välgjord. Ett plus är att den INTE luktar nytt och kemiskt, som andra nya möbler kan göra. Hemsidan får gärna förtydligas lite - jag trodde... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 5 z 5

Har inte fått sängen än men att ringa…

Har inte fått sängen än men att ringa och berätta att den var slut på lagret
Sen föreslå ett alternativ betyder att Erdal of Sweden sätter kunden i fokus

21 maja 2026

Hej, Dieynaba!

Tack för dina fina ord och för din förståelse! Vi gör alltid vårt bästa för att hitta lösningar och ge bästa möjliga service. Hoppas du kommer bli riktigt nöjd med din nya säng!

Hej, Thomas!

Tack snälla för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är mycket nöjd med din nya säng och med vår service. Vi önskar dig många riktigt sköna nätter framöver!

Stabil och fin säng

Stabil och fin säng. Bra instruktioner som var lätt att följa. Snabb leverans.

12 maja 2026

Hej, Mona!

Tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vad roligt att höra att ni är nöjda med er familjesäng och att både kvaliteten, instruktionerna och leveransen levde upp till förväntningarna. Vi hoppas att hela familjen kommer trivas riktigt bra i den under lång tid framöver! 😊

Bra service,- produkt och -pris

Bra service. Handläggaren tog kontakt via telefon efter jag la beställningen på en bäddmadrass och informerade mig att den inte var på lager men väntas hem om några dagar och ringde efter 3 vardagar att den kunde hämtas. Är jättenöjd med madrassen och priset.

14 maja 2026

Hej, Alf!

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd både med servicen och bäddmadrassen. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! 😊

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans, förmånligt pris, och en jättefin säng.
Kommer att sova gott inatt.

30 kwietnia 2026

Hej, Ann-Marie!

Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med både leveransen, priset och din nya säng. Vi hoppas att du får många riktigt goda nätters sömn framöver! ✨

Oceniono na 5 z 5

Mycket bra och personlig kontakt med…

Mycket bra och personlig kontakt med Erdal själv. Alltid nåbar med frågor. Snabb leverans. Bra kvalitet.

4 maja 2026

Hej, Jonas!

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både servicen och din nya säng. 😊

Oceniono na 5 z 5

Jag beställde en säng frän dem för två…

Jag beställde en säng frän dem för två år sedan. Den är fortfarande som ny. Jag är väldigt nöjd med kvaliteten.

6 czerwca 2025

Hej, Johan!
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du fortfarande är så nöjd med din säng efter två år och att kvaliteten lever upp till förväntningarna. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Oceniono na 5 z 5

Allt har fungerat utmärkt bra från det…

Allt har fungerat utmärkt bra från det att vi beställde sängen till att vi har byggt upp den.
Vi är super nöjda
Rekommenderas starkt

21 kwietnia 2026

Hej, Desirèe!

Stort tack för ert fantastiska omdöme! Det betyder mycket för oss att höra att allt har fungerat smidigt hela vägen från beställning till montering. Vi är så glada över att ni är supernöjda med er nya säng och uppskattar verkligen er rekommendation!

Oceniono na 5 z 5

Bra support via telefon och enkel…

Bra support via telefon och enkel beställning. Leveransen kom perfekt ner till Skåne.

9 kwietnia 2026

Hej, Eva!
Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att både beställningen och leveransen fungerade smidigt hela vägen ner till Skåne. Vi hoppas att du kommer att trivas riktigt bra med din nya säng. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor eller funderingar framöver!

Oceniono na 5 z 5

Bra kvalitet o grym service

Beställde en säng från dom. Efter hört så gott om dom. Och kan bara hålla med. Bästa sängen. Sen grym service och allt. Rekommenderar detta företaget varmt.

25 kwietnia 2026

Hej, Christer!
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi blir verkligen glada över att höra att du är nöjd med både sängen och vår service. Det betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!

Bra kontakt och bemötande

Bra kontakt och bemötande, snabbt besked om leverans och flexibla.

15 kwietnia 2026

Hej, Per!
Kul att höra att du är nöjd med både bemötandet och leveransen. Du är alltid välkommen att höra av dig om du behöver något mer. Lycka till med sängarna!

Snabbt och smidigt hanterat

Snabbt och smidigt hanterat. Mycket fin och gedigen säng superskön. Mycket nöjd

4 kwietnia 2026

Hej, Gun!

Vad roligt att höra att du är så nöjd med sängen och att allt gick snabbt och smidigt. Vi hoppas att du kommer sova riktigt gott! Lycka till med din nya säng!

Trevlig personal

Trevlig personal ställer upp vid problem , kan rekomendera detta företag

2 kwietnia 2026

Odpowiedź od Erdal of Sweden

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med vår personal och service och att vi kunnat hjälpa till när det behövts. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Hälsnignar!

Nöjd

Snabb leverans.
Bra säng med hög kvalitet.

26 marca 2026

Odpowiedź od Erdal of Sweden

Tack för din fina feedback! Vad roligt att du är nöjd med både leverans och sängens kvalitet. Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Oceniono na 5 z 5

Väldigt uppskattat sängar rekommenderas…

Väldigt uppskattat sängar rekommenderas starkt!!!!

9 kwietnia 2026

Odpowiedź od Erdal of Sweden

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattade våra sängar och att du vill rekommendera oss vidare. Varmt välkommen tillbaka!

Oceniono na 5 z 5

Otroligt fin säng o så mjuk!

Otroligt fin säng o så mjuk!

Bra kontakt från beställning tills leverans.

Dock fick jag fyra svarta sängben o fyra i träfärg men det löste de snabbt o smidigt efter att jag ringt.

Nu väntar jag på att benen ska komma!

31 marca 2026

Hej, Mikela!
Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både sängen och kontakten genom hela processen.

Vi ber om ursäkt för förväxlingen med sängbenen, men är glada att det löste sig snabbt och smidigt. Vi hoppas att de nya benen kommer fram snart så att allt blir helt komplett.

Tveka inte att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa dig med.

Hälsningar,

Ertan

Erdal of Sweden AB

Oceniono na 1 z 5

Köpte precis en säng från dessa

Köpte precis en säng från dessa, fick den lev. Idag tvungen att avboka en viktig grej vi hade inbokat då såklart..
personen sa att den kommer till lagret och kan levereras v13 då var det tre veckor fram.
Absolut låter jätte bra.
Vi började göra klart rummet där sängen då ska stå söndagen till v13 så allt gick fort och smidigt för den nya.
Får ett samtal att den inte kan komma fören lördag, att sängen kom in så sent så det går inte att finna en tidigare dag.
Ursäkta?
Vi ska inte vara hemma fre-sön. Vi hade förväntat oss att sängen ska komma i början på v13.
Nej de går inte för alla leveranser är upptagna eftersom våran säng då kom in så sent så var det redan bokat.
Det är väll inte mitt fel att sängen kom in sent? Då lär ju alla andra sängar komma in lika sent. Men vi fick ingen info att sängen skulle komma näst intill v14. Som var planerat v13.

Det var bara spikat på lördag som vi då skulle vara borta som vi tyvärr skulle få avboka allt.

När dom väl kom på plats så finns det ingen tillstymmelse till att kunna hälsa på mig eller likande. Enbart samtala med sambon.
Tycker det är riktigt dåligt..

28 marca 2026

Hej Jenny,

Tack för att du delar din upplevelse – vi beklagar verkligen att leveransen inte kändes smidig för er.

Vid beställningen informerades leverans till vecka 13, vilket också blev fallet. Vi bokar tyvärr inte in exakta leveranstider förrän varan har anlänt till vårt lager, och när vi kontaktade er erbjöds den tidigaste tillgängliga leveranstiden, som då var lördagen.

Vi förstår att detta inte passade er och beklagar att det påverkade era planer. För att försöka hitta en lösning erbjöd vi även leverans veckan efter samt möjligheten till prisavdrag vid upphämtning från lager, men upplevde att vi inte fick någon återkoppling kring dessa alternativ.

Vid leveransen möttes vi av din sambo och vi försökte vara behjälpliga genom att bära sängen hela vägen fram, trots att vi normalt lämnar vid tomtgräns.

Vi tar till oss din feedback kring både kommunikation och bemötande och ser det som värdefullt i vårt fortsatta förbättringsarbete.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej