Banner for KonditorBager A/S

KonditorBager A/S Recenzje 2932

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,5

Oceniono na 5 z 5

Jeg har sjældent mødt så meget service ved en bager: havde bestilt to store kagemænd og en lille kagemand, og da jeg kom, var der ikke glasur på. Det havde jeg åbenbart ikke bestilt..der gik 5 minutte... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 2 z 5

2 stjerner for hurtig service og smilende personale. Men selve kagen, en kagemand af chokolade kage var ikke en bagerbutik værdig. Aldrig har vi fået så tør en chokolade kage. Og den mening var alle g... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nem bestilling Bageriet tog ansvar ved tvivl ift. design Gæsterne var begejstret for både udseende, snit og ikke mindst smagen.

Oceniono na 5 z 5

Den hindbær snitte kagemand vi købte ved konditor bageren Silkeborg , var virkelig lækker og alle pengene værd. Tre lags. Tilpas med syltetøj. Frisk og så laver I bare VERDENS bedste hindbærsnitte og... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Piekarnia

O KonditorBager A/S

Napisane przez firmę

KonditorBager er en kendt bagerkæde med butikker fordelt over hele landet.

Bagerkæden blev startet i 1977 af konditorer og bagere, der ville hæve kvaliteten og slå et ekstra slag for det smagfulde håndværksbagte.

Derfor kan du hos os få både velbagt bagerbrød og kulinariske konditorkager i én og samme butik. Her finder du alt, hvad hjertet og munden kan begære. Til den sunde livsstil og til den søde tand. Til hele familien. Til hverdag og fest.

Vores løfte til dig

Napisane przez firmę

Smag for godt håndværk
Hos os er det ægte håndværk, gode råvarer og kærlighed til bagning – præcis som en rigtig bager skal være. ❤️
Vi går langt for vores kunder
Vi lytter meget til vores kunder – og bager efter deres ønsker. Når I spørger efter noget særligt, gør vi os umage for at skabe det i vores bagerier. 👨‍🍳🥐 <br> For vi elsker at forkæle jer med friskbagt håndværk og gode smagsoplevelser hver dag.

Altid friskbagt

Mens de fleste stadig sover, er vi allerede i gang i bageriet.

Mens de fleste stadig sover, er vi allerede i gang i bageriet.
Vores bagere står tidligt op, så du og din familie kan nyde friskbagt brød hver dag.

Kig forbi og duft forskellen.

Promotion box for KonditorBager A/S

𝐇𝐞𝐧𝐭 𝐯𝐨𝐫𝐞𝐬 𝐧𝐲𝐞 𝐀𝐩𝐩📲

Med vores rabat app kan du få digitale stempelkort, tilbud og gaver.

4,5

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 56% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Hindbærsnitte kagekonen

Hindbærsnitte kagekonen smagte fantastisk og er helt sikkert en vi kommer til at bestille igen.

27 lutego 2026

Odpowiedź od KonditorBager A/S

Tak for den dejlige tilbagemelding 😍

Hvor er det skønt at høre, at hindbærsnitte-kagekonen smagte fantastisk. Det glæder os virkelig, og vi er glade for, at den allerede er blevet en favorit hos jer.

Lækkert brød.

Lækkert brød.
Dejligt at man kan bestille og betale på deres hjemmeside.

5 marca 2026

Tusind tak for de flotte ord 😊

Vi er rigtig glade for at høre, at du kan lide brødet – og at bestilling og betaling på hjemmesiden fungerer godt for dig.

Vi håber at se dig igen snart. Velbekomme!

Oceniono na 1 z 5

Vild forvirring

Vild forvirring. Varerne var ikke pakket, bestillingen var mangelfuld. Min mand måtte køre en extra tur for at få det resterende.
Men diverse kager smagte virkelig godt. Lækkert brød.

5 marca 2026

Odpowiedź od KonditorBager A/S

Tak for din besked. Det er vi virkelig kede af at høre – sådan skal det selvfølgelig ikke være, og vi forstår godt, at det har været frustrerende, at I måtte køre en ekstra tur.

Det tager vi med videre til butikken, så vi kan blive bedre næste gang.

Hvor er det dog dejligt at høre, at kagerne og brødet smagte godt – det er vi rigtig glade for 🥐🍰

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os.

Oceniono na 3 z 5

Den kagemand vi fik var tør.

Den kagemand vi fik var tør.
Syntes ikke den var 399kr værd.
Det var hindbærsnitte

24 lutego 2026

Hej Allan

Tak for din besked. Det er vi rigtig kede af at høre. En kagemand skal selvfølgelig være frisk og lækker – og leve op til forventningerne.

Vi vil meget gerne følge op på sagen. Vil du sende os hvilken butik kagen er købt i på info@konditorbager.dk, og hvornår den er købt? Så tager vi dialogen videre med bageren.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Oceniono na 5 z 5

Nemt at bestille og super lækker…

Nemt at bestille og super lækker kagemand med chokolade 🤗

2 marca 2026

Odpowiedź od KonditorBager A/S

Tusind tak for din fine anmeldelse 🤗

Vi er glade for at høre, at det var nemt at bestille – og at kagemanden med chokolade smagte godt 😋

Vi håber, vi får lov at bage til dig igen en anden gang. Tak fordi du valgte os! 🍰

Oceniono na 3 z 5

Kagekone/mand

Fin kage, men den ligner en mand (kort hår fx), selvom jeg har bestilt en kagekone. Jeg betalte ekstra for ekstra marcipan, men synes ikke, der er ret meget marcipan på.
Smagen er fin

1 marca 2026

Kære Christina,

Tak for din besked og for din feedback.

Vi er glade for at høre, at smagen var god 😊 Samtidig er vi kede af at høre, at udseendet ikke helt levede op til forventningen om en kagekone, og at du ikke oplevede, at der var nok ekstra marcipan på, selvom du havde tilvalgt det.

Det er selvfølgelig ikke sådan, vi ønsker, at oplevelsen skal være. Vi tager din feedback med videre til bageren, så de kan være ekstra opmærksomme fremover.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Rigtig lækker hindbærsnittekagemand

Rigtig lækker hindbærsnittekagemand. Og stor til prisen.

23 lutego 2026

Odpowiedź od KonditorBager A/S

Tak for din fine anmeldelse 🤩

Det glæder os rigtig meget, at du kunne lide hindbærsnittekagemanden – og at størrelsen også levede op til forventningerne til prisen.

Vi håber, den var med til at gøre dagen lidt ekstra sød 🍰😊

Super godt brød.

Super godt brød.

21 lutego 2026

Tak for de flotte ord 🤍
Vi er rigtig glade for at høre, at du kan lide vores brød.

Oceniono na 5 z 5

Det var en super lække chokoladekagemand :)

Det var en super lækker chokoladekagemand og så mange der roste den :)

2 lutego 2026

Hej 😊

Hvor er det dejligt at høre – tusind tak for din besked!
Vi er glade for, at chokoladekagemanden var et hit, og at gæsterne også roste den 🍫🎉

Det betyder meget for os at høre. Rigtig god dag!

Oceniono na 5 z 5

Jeg er uddannet kok og jeg elsker at…

Jeg er uddannet kok og jeg elsker at købe mine kager hos konditor bageren i Haarby. De er de eneste der kan lave en fantastisk kaj kage 🙏🏻

21 lutego 2026

Odpowiedź od KonditorBager A/S

Tusind tak for de flotte ord 🙏🏻

Det glæder os virkelig at høre – især fra en uddannet kok 😊 Og hvor er det skønt, at vores bager i Haarby kan levere en Kaj-kage, der lever op til forventningerne.

Vi sender rosen videre til bageriet i Haarby – de bliver helt sikkert glade for at høre det 💚

Altid godt bagværk

20 lutego 2026

Odpowiedź od KonditorBager A/S

Tusind tak for de flotte ord! 🙌

Vi er glade for, at du er tilfreds med vores bagværk – det betyder meget for os og vores bagere, der hver dag gør sig umage for at levere godt håndværk.

Vi håber at se dig igen snart 😊

Skøn Othellolagkage

Skøn Othellolagkage. Nem at bestille på hjemmesiden.

27 lutego 2026

Odpowiedź od KonditorBager A/S

Tak for den skønne anmeldelse 🙏

Det glæder os rigtig meget, at du nød Othellolagkagen, og at det var nemt at bestille på hjemmesiden 😊

Vi håber at kunne friste dig igen snart 🍰

Utrolig let at tilgå deres hjemme side

Utrolig let at tilgå deres hjemme side

26 lutego 2026

Hej Marianne😊

Tusind tak for din feedback – det er vi virkelig glade for at høre!
Vi arbejder hele tiden på at gøre hjemmesiden nem og hurtig at bruge, så det er dejligt at vide, at det lykkes 👍

Rigtig god dag 🌟

Lækker og fin kagemand

Lækker og fin kagemand

19 lutego 2026

Tusind tak for de flotte ord 😊

Hvor er det dejligt at høre, at kagemanden faldt i smag. Vi håber, den var med til at gøre dagen lidt ekstra festlig 🎉

Oceniono na 4 z 5

Venlig betjening

Venlig betjening, og ofte smagsprøver 😊

19 lutego 2026

Tak for de flotte ord 😊

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplever venlig betjening – og at vores smagsprøver falder i god jord. Det er altid en fornøjelse at kunne give lidt ekstra med på vejen.

Vi håber at se dig igen snart i butikken 🥐✨

Oceniono na 5 z 5

Lækkert og nemt at bestille

Lækkert og nemt at bestille. Altid klar til tiden.

18 lutego 2026

Odpowiedź od KonditorBager A/S

Tusind tak for din fine besked 🤍

Vi er rigtig glade for at høre, at bestillingen er nem, og at den altid står klar til tiden. Det betyder meget for os – og vi glæder os til at byde dig velkommen igen 😊🥐

Oceniono na 5 z 5

Super kage og smart med click & collect :-)

1 . Smart med click & collect
2. Brunsvigerkagen smagte super :-)

24 lutego 2026

Odpowiedź od KonditorBager A/S

Tusind tak for din besked 😊

Hvor er det dejligt at høre, at Click & Collect fungerer godt – det er vi rigtig glade for! Og skønt at brunsvigerkagen smagte 🤩 Det er en klassiker, vi også selv er ret vilde med.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os 🙏

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej