Banner for KonditorBager A/S

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,5

Oceniono na 1 z 5

Oceniono na 5 z 5

Min Mand og jeg købte en dagmarstang i Haarby her til formiddag, da vi spiste den ved 14 tiden konstatere vi den var så tør, at der skulle en del kaffe til. Vi har afleveret resten retur til... Zobacz więcej

1. Piekarnia

O KonditorBager A/S

Napisane przez firmę

KonditorBager er en kendt bagerkæde med butikker fordelt over hele landet.

Bagerkæden blev startet i 1977 af konditorer og bagere, der ville hæve kvaliteten og slå et ekstra slag for det smagfulde håndværksbagte.

Derfor kan du hos os få både velbagt bagerbrød og kulinariske konditorkager i én og samme butik. Her finder du alt, hvad hjertet og munden kan begære. Til den sunde livsstil og til den søde tand. Til hele familien. Til hverdag og fest.

Vores løfte til dig

Napisane przez firmę

Smag for godt håndværk
Hos os er det ægte håndværk, gode råvarer og kærlighed til bagning – præcis som en rigtig bager skal være. ❤️
Vi går langt for vores kunder
Vi lytter meget til vores kunder – og bager efter deres ønsker. Når I spørger efter noget særligt, gør vi os umage for at skabe det i vores bagerier. 👨‍🍳🥐 <br> For vi elsker at forkæle jer med friskbagt håndværk og gode smagsoplevelser hver dag.

Altid friskbagt

Mens de fleste stadig sover, er vi allerede i gang i bageriet.

Mens de fleste stadig sover, er vi allerede i gang i bageriet.
Vores bagere står tidligt op, så du og din familie kan nyde friskbagt brød hver dag.

Kig forbi og duft forskellen.

Promotion box for KonditorBager A/S

𝐇𝐞𝐧𝐭 𝐯𝐨𝐫𝐞𝐬 𝐧𝐲𝐞 𝐀𝐩𝐩📲

Med vores rabat app kan du få digitale stempelkort, tilbud og gaver.

4,5

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 58% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Oceniono na 5 z 5

Jeg har sjældent mødt så meget service…

Jeg har sjældent mødt så meget service ved en bager: havde bestilt to store kagemænd og en lille kagemand, og da jeg kom, var der ikke glasur på. Det havde jeg åbenbart ikke bestilt..der gik 5 minutter så var alle kagemænd fint pyntede og flot med slik. Slik havde jeg betalt for, men ekspedienten var virkelig sød og kagemændene smagte helt fantastisk. Alle mine kolleger roste kagerne, som hverken var tørre eller triste, som de nogle gange bliver andre steder. Tak!

18 czerwca 2026

ok bager

ok bager 123

10 czerwca 2026

Odpowiedź od KonditorBager A/S

Mange tak for de flotte ord :)

Oceniono na 5 z 5

Dejligt brød og fin service.

Dejligt brød og fin service.
Mine kollger roste især den dejlige sprødhed på morgenbrødet. Handler her tit og ofte og er altid tilfreds.

11 czerwca 2026

Tusind tak for de flotte ord. 😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at både du og dine kolleger nyder vores brød – og især at morgenbrødet fik ros for den dejlige sprødhed.

Tak fordi du handler hos os igen og igen. Det betyder meget for os, og vi er glade for, at du altid går tilfreds herfra.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen. 🥐😊

Tør dagmarstang

Vi har afleveret resten retur til butikken lige inden kl 16. Ps. Vi talte pænt til de 2 unge, som jo ikke kunne gøre noget.
Hilsen Allan og Lone

Hej igen,
Tak for et hurtigt og tilfredsstillende svar. Vi glæder os til at sætte tænderne i en lækker damarstang.
Vh Allan og Lone
Ps. Derfor 5 stjerner nu 😃

14 czerwca 2026
Opinia niezależna

Hej Allan og Lone

Tak for jeres besked.

Det er vi kede af at høre. En Dagmarstang skal naturligvis være lækker og saftig, så vi forstår godt jeres skuffelse. Vi har snakket med ejeren, som har en gratis kage klar til jer næste gang i besøger butikken, som undskyld for den tørre oplevelse.

Tak fordi I tog jer tid til at returnere resten til butikken, og også tak fordi I mødte vores unge medarbejdere på en ordentlig måde. Det sætter vi stor pris på.

Tak fordi I gjorde os opmærksomme på oplevelsen.

Nem bestilling og den lækreste brunsvir

Nem bestilling og den lækreste brunsvir

9 czerwca 2026

Hej Line,

Tusind tak for de flotte ord. 😊

Det glæder os at høre, at bestillingen var nem, og at brunsvigeren levede op til forventningerne. Det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder.

Vi håber, at vi snart får fornøjelsen af at bage til dig igen. 🍰

bestilte på nettet.

bestilte på nettet.
De er altid søde og smilende når man henter

9 czerwca 2026

Tak for din tilbagemelding. 😊

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med din bestilling, og at du altid bliver mødt af søde og smilende medarbejdere, når du henter.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi sender gerne de pæne ord videre til butikken.

hindbærsnitte kagemand FANTASTISK

Den hindbær snitte kagemand vi købte ved konditor bageren Silkeborg , var virkelig lækker og alle pengene værd. Tre lags. Tilpas med syltetøj. Frisk og så laver I bare VERDENS bedste hindbærsnitte og den var et kæmpe hit.

1 czerwca 2026

Sikke en dejlig tilbagemelding – tusind tak! 😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at hindbærsnitte-kagemanden fra KonditorBager Silkeborg levede op til forventningerne, og at den blev et kæmpe hit hos jer.

Vi bliver især glade for at høre, at I nød den friske smag, de tre lag og den velafstemte mængde syltetøj. Og så er vi naturligvis stolte over de flotte ord om vores hindbærsnitter. 😊

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Oceniono na 5 z 5

Super flot og dejlig kagemand

Super flot og dejlig kagemand. Brunsviger med ekstra slik….

6 czerwca 2026

Hej Tina,

Tusind tak for de flotte ord. 😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at kagemanden levede op til forventningerne – og at der var rigeligt med slik på brunsvigeren. 🎂🍬

Vi håber, den var med til at gøre dagen ekstra festlig.

Lækker brunsviger

Lækker brunsviger gode rundstykker god oplevelse

Hej Mikkel,

Tusind tak for de flotte ord! 😊

Det glæder os at høre, at både brunsvigeren og rundstykkerne faldt i god smag, og at du havde en god oplevelse hos os.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Oceniono na 5 z 5

God service, gode rundstykker og kager

4 czerwca 2026

Hej Jane

Tusind tak for de flotte ord. 😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse, og at både service, rundstykker og kager har levet op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Oceniono na 1 z 5

Kagemanden var glem og derfor ikke lavet

Til en 2. juni… Havde jeg bestilt kagemand til min datters fødselsdag … vi havde huset fyldt af morgen gæster. Kagen var ikke lavet … man havde glemt den … elendig service … ikke en gang en kompensation … virkelig dårlig … kommer aldrig til at handle der … kommer til at fortælle om den dårlige service … til alle i mit netværk … familie venner kollegaer …
…/Per

Hej Per

Tak for din besked.

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse. Det er naturligvis ikke i orden, at en bestilt kagemand til din datters fødselsdag ikke var klar som aftalt.

Vi forstår godt din frustration og skuffelse. Når man har planlagt en særlig dag med gæster, skal man kunne regne med, at bestillingen står klar, og det beklager vi, at den ikke gjorde i dette tilfælde.

Kan vi få dig til at sende hvilken KonditorBager butik det drejer sig om til info@konditorbager.dk? Så følger vi op og tager kontakt til ejeren.

Vi beklager den oplevelse, du og din familie har haft, og takker for, at du gjorde os opmærksomme på den.

Oceniono na 3 z 5

At jeg desværre ikke fik det jeg bestilte

Hej
Jeg fik desværre ikke det jeg bestilte og det er øv
Wienerbrød smagte godt
Mvh Michael

Hej Michael

Tak for din tilbagemelding.

Det er vi kede af at høre, at du ikke fik det, du havde bestilt. Det forstår vi godt er en skuffelse.

Vi er dog glade for at høre, at wienerbrødet smagte godt. 😊

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på oplevelsen. Vi tager din feedback med videre, så vi kan blive bedre.

KonditorBager

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej