Jeg har sjældent mødt så meget service ved en bager: havde bestilt to store kagemænd og en lille kagemand, og da jeg kom, var der ikke glasur på. Det havde jeg åbenbart ikke bestilt..der gik 5 minutte... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
2 stjerner for hurtig service og smilende personale. Men selve kagen, en kagemand af chokolade kage var ikke en bagerbutik værdig. Aldrig har vi fået så tør en chokolade kage. Og den mening var alle g... Zobacz więcej
Nem bestilling Bageriet tog ansvar ved tvivl ift. design Gæsterne var begejstret for både udseende, snit og ikke mindst smagen.
Den hindbær snitte kagemand vi købte ved konditor bageren Silkeborg , var virkelig lækker og alle pengene værd. Tre lags. Tilpas med syltetøj. Frisk og så laver I bare VERDENS bedste hindbærsnitte og... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Napisane przez firmę
Mens de fleste stadig sover, er vi allerede i gang i bageriet.

Priorsvej 31, 8600, Silkeborg, Dania

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 56% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Det er helt efter bogen intet at komme efter kan kun anbefales

Odpowiedź od KonditorBager A/S
Har flere gange bestilt store bestillings kager og også kommet i butikken en gang i mellem. Altid god service og godt brød og lækre kager.

Odpowiedź od KonditorBager A/S
Kagen smagte dejligt. Den levede op til alle forventninger, flot pyntet kagemand 🙂

Odpowiedź od KonditorBager A/S
Bestilte romkugle kagemand og den smagte helt vildt godt! Dog vendte marcioanbåndet på hovedet og selvom jeg have betalt for slik var der ingen på.. Men det er første gang jeg har oplevet det. Sidate gang var alt godt!

Odpowiedź od KonditorBager A/S
Der er rotter i køkkenet, de snyder deres ungarbejdere for løn de vil gøre alt for ikke at betale sine ansatte sin løn og udbetaler for lidt i løn. De Ignorér dem og lyver for dem i jobsamtalen. Bruger stadig de brød og kager som der er blevet tabt på gulvet uden at vaske hænder. Så pas på jeres børn hvis de kunne tænke sig at arbejde der, og pas på i ikke bliver syge. Det er en skændsel af en butik.

Odpowiedź od KonditorBager A/S
jordbær tærter bestilt på webshop. De var klar på det angivne tidspunkt, og smagte skønt :-)

Odpowiedź od KonditorBager A/S
Super god og høflig betjening og en dejlig kagemand

Odpowiedź od KonditorBager A/S
Afhentning af en online bestilling, fungerede som det burde. Brødet var klar og blev udleveret af en sød medarbejder.

Odpowiedź od KonditorBager A/S
Jeg bestilte 2 fødselsdags-kagemænd til min datters 10-års fødselsdag - til 40 personer. Da jeg skulle hente kagerne få dage senere havde bageren lukket butikken. Ingen info og ingen kage. Så utroligt skuffet.

Odpowiedź od KonditorBager A/S
Som altid meget nemt at bestille, betale og så afhente på aftalt tidspunkt :D og det er jo fantastisk brød så det er en sand vinder.

Odpowiedź od KonditorBager A/S
Godt brød, nemt at bestille via hjemmeside.
Og fem stjerner til de søde unge mennesker som står i butikken.

Odpowiedź od KonditorBager A/S
Nemt at bestille på nettet super høflig udlevering.
Frisk smurt.
Lidt mere pynt ville ikke skade(lidt skrabet til 25,-)

Odpowiedź od KonditorBager A/S
Kagemanden smagte godt, den var pænt pyntet med rigtig chokolade-glasur og der var rigeligt til 10 personer.

Odpowiedź od KonditorBager A/S
Vi købte kagen til min datters fødselsdag og vi var fuldt ud tilfredse. Vi kommer tilbage :)

Odpowiedź od KonditorBager A/S
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.