Jeg har sjældent mødt så meget service ved en bager: havde bestilt to store kagemænd og en lille kagemand, og da jeg kom, var der ikke glasur på. Det havde jeg åbenbart ikke bestilt..der gik 5 minutte... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
2 stjerner for hurtig service og smilende personale. Men selve kagen, en kagemand af chokolade kage var ikke en bagerbutik værdig. Aldrig har vi fået så tør en chokolade kage. Og den mening var alle g... Zobacz więcej
Den hindbær snitte kagemand vi købte ved konditor bageren Silkeborg , var virkelig lækker og alle pengene værd. Tre lags. Tilpas med syltetøj. Frisk og så laver I bare VERDENS bedste hindbærsnitte og... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super service Bestilte en kage dagen før med skrift osv. og den var klar dagen efter på det aftalte tidspunkt - firmaet der skulle modtage den tog godt imod kagen.
Napisane przez firmę
Napisane przez firmę
Mens de fleste stadig sover, er vi allerede i gang i bageriet.

Priorsvej 31, 8600, Silkeborg, Dania

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 57% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Vinder af årets romkugle 2026, så det skulle da prøves :) Fin service og rom kugle.
Min ordre var pakket da jeg kom, så det var fint. Jeg stødte desværre igen på den voksne knap så smilende og venlige. Ærgerligt sådan et sted.

Odpowiedź od KonditorBager A/S
God betjening og altid godt brød.
Dejligt at man også erkender når man har lavet en fejl.
Butikken kan varmt anbefales.
Erik Bang

Odpowiedź od KonditorBager A/S
Havde bestilt en kagemand. Kagen var klar da jeg kom - og var rigtig lækker.

Odpowiedź od KonditorBager A/S
Det er helt efter bogen intet at komme efter kan kun anbefales

Odpowiedź od KonditorBager A/S
Har flere gange bestilt store bestillings kager og også kommet i butikken en gang i mellem. Altid god service og godt brød og lækre kager.

Odpowiedź od KonditorBager A/S
Kagen smagte dejligt. Den levede op til alle forventninger, flot pyntet kagemand 🙂

Odpowiedź od KonditorBager A/S
Bestilte romkugle kagemand og den smagte helt vildt godt! Dog vendte marcioanbåndet på hovedet og selvom jeg have betalt for slik var der ingen på.. Men det er første gang jeg har oplevet det. Sidate gang var alt godt!

Odpowiedź od KonditorBager A/S
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.