Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Dom kollar inte igenom svaren du ger. Dom ger samma medicin även fast du utrycker att det inte funkar. Jag kunde inte sova i flera dagar för det kliade så i mina ögon men dom kunde inte hjälpa mig..... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

VARNING!Detta är extremt oseriöst. Man skriver inte ut antibiotika utan att ta urinprov. De försöker ta pengar från folk som inte vet bättre. 100 kr är vad en del kan satsa på att bli lurade men många... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har problem med en order och har SOM TUR ÄR min vana trogen använt mig av klarna som betalning I allt tjorv av detta företag när det gäller retur så ordnar klarna allt , jag kan bara "sitta lug... Zobacz więcej

2,3

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Så nöjd

Så nöjd! Efter bara 5 minuter, på självaste julafton, hade jag ett recept på antibiotika att hämta ut. Smidigt och enkelt.

24 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Fick inte antibiotika för…

Fick inte antibiotika för urinvägsinfektion. Dom vill den 22 december jag ska kontakta läkare för utredning. Men min vårdcentral har permanent stängt. Hur ka dom neka mej antibiotika med urinvägsinfektion över jul.?? Mycket besviken. Och även kollat mina njurar på röntgen dom var ok. Oempatiskt av er.

22 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Beställ läkartid på annat ställe!

Har tidigare fått svara på frågor och sedan fått veta om de har möjlighet att skriva ut. Och sedan betalt. Fick betala direkt och blev nekad recept för munherpes 2 minuter efter. Lägg inte pengarna här. Bättre att boka en tid på nätet. Bortkastade pengar!

14 października 2025

Fantastisk service /trygghet

I allt tjorv av detta företag när det gäller retur så ordnar klarna allt , jag kan bara "sitta lugnt i båten"
Helt otroligt vilken service och trygghet för mig som kund , handlar aldrig via nätet om jag inte kan använda klarna för dom.är en otrolig trygghet för mig som.kund

15 września 2025

Gör inte misstaget!

Dom kollar inte igenom svaren du ger.
Dom ger samma medicin även fast du utrycker att det inte funkar. Jag kunde inte sova i flera dagar för det kliade så i mina ögon men dom kunde inte hjälpa mig.. ring Kry istället, Kry tar inte betalt om de inte kan hjälpa dig, det gör kollarna, sen säger dom att du ska få tillbaka pengarna men det får du inte. kry får du prata i videosamtal med läkare,

30 czerwca 2025

Förskräckta av rött öga

Förskräckta över röda ögat, anlitade vi Kollarna men fick inget gensvar.
Sen, bland annat googlade vi och läste att det bara tar några dagar för att bli bra.
Men att inte höra eller utläsa något gärna uppmuntrande svar, det är illa gentemot äldre personer!
Vill absolut slippa betala de 100 Kr, hur gör vi?!

13 czerwca 2025

VARNING!

VARNING!!

Det finns någon slags läkare i bakgrunden för ett första besök men när man betalar för ett återbesök får man ingen läkarkontakt. Först fick jag inte ens någon respons alls, trots att jag fyllt i formuläret och fotat och betalat. Då fick jag skriva till kundtjänst för jag trodde något hade blivit fel. Då finns det en kundtjänstmedarbetare (utan efternamn) med titel "customer support" som försöker få mig att ta återbesöket via honom, alltså att berätta om mina vårdfrågor för honom - en icke-vårdpersonal! Jag ber då återigen om läkarkontakten jag betalat för och har rätt till. Han försöker återigen få mig att ta mina medicinska frågor via honom, och berättr att han läst i lin journal.och sett att allt var bra (så därför tyckte han inte jag skulle få någon kontakt). Får "vanligt folk" läsa i journaler? (Retorisk.) Jag meddelar då att jag blir tvungen att anmäla till IVO om han inte ger mig rätt. Han försöker tyvärr en fjärde gång, skriver att han ska "ta mina frågor till en läkare" och ber mig att berätta. Jag svarar återigen med att be om det jag har rätt till. Då får jag en Swish på återbesökskostnaden..! Och ett mail om att jag ska kontakta en partnersajt till dem för medicinsk rådgivning. (Dock ingen länk eller annan info, han trodde kanske att folk vet vilka det är...)
Stor varning här alltså, det finns alltså ingen läkare med "hela vägen" som det står i informationen och vanliga obehöriga har tillgång till din journal. Riktigt farligt, båda dessa saker. IVO nästa.

3 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Jag fick ett pencillin utskrivet borrelia

Jag fick ett pencillin utskrivet för borrelia efter att skickat bilder på bett och svarat på ett antal frågor - inga konstigheter. Dock tyckte jag det var lite konstigt att man endast frågar om jag är allergisk mot detta specifika läkemedel och inte om jag har andra allergier. Jag har börjat behandlingen men tänkte sen att kanske man borde berätta att jag är allergisk mot ett annat pencillin så jag mailar dom och får då svar att det är besläktat med detta pencillin så inte bra för mig att ta. Jag ska kontakta läkaren och be om ett nytt recept. Hur vet jag inte, då det inte verkar gå att kommunicera med läkaren som skrev ut detta. Enda alternativet är väl att öppna ett nytt ärende och betala igen! Jag har mailat upprepade gånger för att be dom hjälpa mig kontakta läkaren i detta ärende men får ingen respons.
Helt sanslöst att man skriver ut pencillin utan att ställa rätt frågor eller ge möjlighet att lägga till ytterligare relevant information åtminstone. Då hade jag självklart påtalat detta. Känns som att man är mest intresserad av att få betalt. En allergisk reaktion mot pencillin kan vara livshotande. Känns otroligt oseriöst och nonchalant.

19 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

På riktigt den bästa tjänsten jag har…

På riktigt den bästa tjänsten jag har varit med om!
Jag har genom mina år haft utmaningar med UVI (sega läkare, väntetider, provlämning etc) och kan äntligen få snabb hjälp! Riktig räddare i nöden - to say the least. Nu använder jag även tjänsten för att förnya p-piller. Kan inte vara mer nöjd. Rekommenderar tjänsterna till alla jag känner och alla har varit lika nöjda.

5 maja 2025

Under all kritik

Utlovar snabb hantering och ett recept på under 30 min (vill minnas att jag läste 15 minuter någonstans på deras sida).
Jag behöver skjuta upp min mens och valde menskollen främst för den utlovade snabba hanteringen.
Fyllde i all information. Inga konstigheter. Betalade. Fick SMS att ärendet hanterades. Detta var kl 13. Kl 19.30 hade ingenting hänt. Loggade in - fortfarande ”ärendet hanteras”.

Skrev ett mail att inget hänt på 6 timmar.
Fick ett ärendenummer. Under tiden gick jag in på annan vårdgivares sida. Genomförde samma procedur (men mkt grundligare hälsodeklaration). 10 min senare hade jag fått svar från läkare som föreslog en behandling. Ytterligare 2 min efter att jag accepterat fick jag receptet. Här behövde man inte heller betala i förskott, som hos kollarna.

Fortfarande inget svar från Kollarna, på hela den tiden. Uselt. Begärde att de skulle avbryta och återbetala patientavgiften. Vi får väl se om det sker.

24 kwietnia 2025

Rekommenderar inte

Rekommenderar inte! Extremt dålig kommunikation (svarar inte på mail trots upprepade försök), plus tjänar pengar på att förskriva läkemedel som ändå är receptfria. Luras inte till att söka hos dem, etablera mycket hellre en kontakt med din husläkare på vårdcentralen vid behov av annan medicin än den som är receptfri. Jag kontaktade dem under en helg då jag snabbt behövde kortison. Då förskrev de receptfri antihistamin och receptfri nässpray, alltså inte det jag behövde, utan ett ord i kommunikation, INTE ett ord - så det kan omöjligt räknas som en läkarbesök eller en läkarbedömning. Skrupelfritt utnyttjande av skattemedel och lurar patienten / Distriktssköterska, fil.dr vårdvetenskap.

23 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Undvik! Uppsök en riktig läkare istället.

Opålitlig onlinetjänst som sätter diagnoser och skriver ut antibiotika och annan medicin utan att varken träffa eller tala med de som söker vård. En ren gissningslek. Det verkar nästan som om de singlar slant för att bestämma vilken felaktig diagnos de ska hävda och skriva ut medicin för. Att ta medicin i onödan kan göra en sjuk nog att behöva söka vård akut. De är riktiga bedragare som jag skarpt tvivlar på kan något alls om vård. De bryr sig endast om den vinst de kan göra på människors desperation, lidande och rädsla. Det skulle inte förvåna mig det minsta om det egentligen är AI som står för diagnoserna.

15 listopada 2024

Ingen personlig kontakt

Hade ingen möjlighet att själv berätta om mina ögonbesvär, som jag haft i över 14 dagar. Och att jag under dessa två veckor använt apotekets receptfria läkemedel. Utan blev rekommenderad receptfria ögondroppar, som jag, som sagt prövat i två veckor.

13 marca 2025

Oseriösa

Oseriösa . Marknadsför sig som att de kan ge en diagnos men svarar bara att fysiskt besök krävs utan att egentligen läst vad jag skrivit.

8 marca 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej