Sämsta som finns! Har haft problem med akne i 2 år. Dom ger krämer som inte funkar gång på gång. Fick även tabletter som absolut inte funkade. Kostanden är uppe i 2000kr. Har betalat för ingenting.... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Inni użytkownicy przeglądali również
Sämsta som finns
Sämsta som finns!
Har haft problem med akne i 2 år. Dom ger krämer som inte funkar gång på gång. Fick även tabletter som absolut inte funkade. Kostanden är uppe i 2000kr. Har betalat för ingenting. Absolut inget att rekommendera!
Ingen varning om högkostnadsskyddet!!
Skulle få en ny kräm för min akne men blev inte informerad om att den inte ingick i högkostnadsskyddet när jag fick receptet så behövde betala 400kr, för något jag inte ens vet om det kommer hjälpa mig, helt utan att kunna lägga undan pengar för det. Oacceptabelt. Jag är student och lever på CSN, jag har inte råd att lägga 400kr hit och dit.
Betalade för att bli nekad vård
Rekommenderar ingen!
Ingen möjlighet att chatta/skriva med läkare. Man bara får ett recept utskrivet efter 30 minuter på någon kräm. I mitt fall bad jag om att få testa en annan kräm i min "ansökan" men får ändå något annat utskrivet. När jag mailar och ifrågasätter detta får man inget svar. Har betalat för "besöket" helt i onödan för ett recept jag inte ens vill ha. Riktigt dålig tjänst!
Jättebra
Jättebra, krämen fungerar jättebra. När jag ville byta kräm bytte de snabbt, den nya krämen fungerade mycket bättre.
Från första bilden till sista bilden av…
Från första bilden till sista bilden av mitt barns acne var besvären i min bedömning 3 gånger värre efter deras mediciner, krämer och råd. Efter tredje kontakten avslutade de ärendet och slutade svara på mail.
Kan inte sitt jobb och kollar inte ens bilderna så dem skriver ju ut fel saker eller bryr sig det kostade pengar
Behövde hjälp med akne och dem skrev ut en kräm den funkade inte sen en till sen den sista kostade 300kr och de sa dem inget om och inget funkade ju eftersom jag inte hade sån infektions akne hade fungal akne och en utbildad bra läkare ska ju kunna se det så dem är ju jätte okunniga som om nån random människa sitter och skriver ut recept
Oseriös tjänst - välfärdsbedrägeri
Bra idé men fullständigt oseriös tjänst. Det här klassar jag som välfärdsbedrägeri.
Ingen läkarkontakt utan på bara någon minut skrevs en enkel salva ut, utan någon kommentar eller möjlighet till dialog. Undvik.
De skrev ut en kräm jag tidigare fått…
De skrev ut en kräm jag tidigare fått allergisk reaktion av och behövde ha ett annat alternativ, det går inte att nå någon efter du fått ut ditt recept. Ingen du kan rådfråga. Extremt oseriöst!
De läser inte någonting om ens önskemål…
De läser inte någonting om ens önskemål eller liknande, går inte att föra en konversation tex om tidigare behandling funkat. De har ingen uppföljning alls. Känns nästan som en AI som skriver ut recept.
Om man ska ha hjälp med sin akne så…
Om man ska ha hjälp med sin akne så borde man inte vända sig hit. Är ingen uppföljning eller koll alls på vad man får ut på recept och om det funkar eller inte. Går inte heller att föra en konversation med de. Skulle ju varit bra om man kunde prata med läkaren som skriver ut receptet åt en, till exempel. Men det är bara en av de saker som går att förbättra med detta.
Ta kontakt med din vårdcentral istället
Fick väldigt snabbt recept för sonens acne. Dock var resultatet en försämring efter några veckors användning. Vi gjorde ett nytt ärende men det fanns inget sätt att kommunicera med läkaren mer än via standardiserade frågor och vi fick samma recept igen tillsammans med samma instruktion som tidigare! Vansinnigt att man kan få ersättning från regionen med en så undermålig tjänst! Har nu fått ny behandling via vårdcentral med fint resultat och möjlighet att kontakta läkare när som helst via 1177 för uppföljning, frågor osv.
Läser inte informationen man ger..
Fick recept på två läkemedel jag tidigare använt utan resultat. Jättekonstigt att de väljer ge mig något som dom redan vet om inte fungerar för mig?? Oseriöst.
Väldigt oseriöst!
Väldigt oseriöst!! Sökte för min son. Ingen förklaring till varför vissa krämer valdes. Recept saknades. Ingen uppföljning. Kändes som det knappt finns en läkare bakom. Avråder verkligen från att använda dem även om det låter bra och jag gillar tanken med digal vård.
Okunnigs och ignoranta svar
Gjorde ett besök och fick behandlingen utskriven efter ett par timmar. Efter två dagars behandling fick jag otroliga utslag och gjorde ett nytt besök, beskrev besvären och laddade upp bilder. Fick som svar "Vi är glada att du är nöjd med din behandling". På apoteket fick jag infon att krämen de skrivit ut ska användas en gång i veckan, inte varje dag, vilket förklarade utslagen.
Sökte för att jag fått Rosacea och fick…
Sökte för att jag fått Rosacea och fick Finacea utskrivet som ja skulle testa under 6-8 veckors tid. Salvan hjälpte lite gran men inte tillräckligt så jag gjorde ett återbesök och fick Acnatac utskrivet som ja fick reda på efter köpet (nästan 500kr) att den absolut inte ska användas till Rosacea. Återkopplade till dem och de sa att de gjort ett misstag men totalt vägrade att ersätta mej trots att de själva gjort fel. De kan inte heller ha läst journalen då de påstod att ja hade perioral dermatit vilket ja absolut inte har.
Snabb hjälp
Bra! Min dotter behövde hjälp och vi fick utskrivet en salva som jag tycker hjälpt hennes hy mycket.
Acnekollen äger
Får alltid snabba svar, dessutom är det gratis!! Väldigt legit sida och håller det de lovar
Sämsta stället
Sämsta stället
Dottern fick sms om att boka återbesök
Vi gjorde det
Men ingen återkopplade till oss
Vi gjorde ett nytt ärende inget hände
Mejlade till dem och ingen återkoppling
Nu har det gått 1,5 månad så de har haft chansen att återkoppla
Har nu anmält de till Region Sörmland nu.
Jag heller med allting folk skriver här…
Jag heller med allting folk skriver här har skickat in flera gånger men fortfarande inte fått något svar väntat 2 dagar nu det är verkligen inte värde pengarna
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.