Zobacz, co mówią recenzenci
Fick svar inom 10 sekunder om att kontakta en fysisk vårdcentral eftersom jag har återkommande besvär. Har endast haft UVI en gång i år, så skulle inte kalla det för återkommande. 100 kr i sjön, tack... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Mycket bra service
Mycket bra service! Efter bara 5 minuter, på självaste julafton, fick jag ett recept på antibiotika. Smidigt och enkelt!
Fick ingen hjälp med antibiotika
Fick ingen hjälp med antibiotika. Har vanlig urinvägsinfektion. Dom vill jag gör mer undersökningar?, men precis varit och kollat njurar och urinledare på röntgen och det var inget fel. Min vårdcentral har stängt permanent. Så nu får jag sitta under julen och vara dålig. Oempatisk och det är inte vård och omsorg. Och jag undrar varför.? En kvinna skrivit hon fått hjälp där flera gånger för uvi. Jag är ledsen och besviken. Dom hjälper inte fast det står man kan vända sig till dom. Verkar vara ett lotteri vilka som får hjälp. Inte ok.
Ingen hjälp, svar på 10 sek
Fick svar inom 10 sekunder om att kontakta en fysisk vårdcentral eftersom jag har återkommande besvär. Har endast haft UVI en gång i år, så skulle inte kalla det för återkommande. 100 kr i sjön, tack för ingenting
Betalade 100 kronor och fick ett mess…
Betalade 100 kronor och fick ett mess att jag skall kontakta fysisk vårdcentral. Ingen möjlighet att ställa frågor eller få information om varför. 100 kr i sjön. Så extremt oprofessionellt.
Får prata med en läkare
Får prata med en läkare, och hon rekommenderade att jag bokar tid hos vårdcentralen, vilket var precis det jag ville slippa. Så tack för ingenting.
inte så mycket hjälp
Jag betalade 100 kronor och fick rådet att söka hjälp på vårdcentralen.
Ringde efter att mina besvär bara ökade…
Ringde efter att mina besvär bara ökade trots mycket drickande. Fyllde i det jag skulle och efter fem minuter kom det svar och ett recept var utskrivet. Så bra service. Tack, tack, tack.
För mig som har problem med Uvi i…
För mig som har problem med Uvi i perioder så är Urinkollen räddaren i nöden! Så många gånger som jag fått hjälp av dom på nätter och helger när Vc varit stängt. Rekommenderar dom till alla!
Riktigt bra!
Riktigt bra service! Jag kände av att jag hade fått urinvägsinfektion och testade att kontakta urinkollen. Jag svarade på frågor kring urinvägsinfektionen och man slipper dom jobbiga videosamtalen. Jag fick recept utskrivet på 5 minuter! Helt fantastiskt
Lita inte på dem!
De skriver ut antibiotika som om det vore godis och sätter diagnosen urinvägsinfektion utan att varken träffa eller tala med patienten i fråga. Det kan ta ett decennium för kroppen att återhämta sig från antibiotika. Tarmfloran förstörs helt. Antibiotika kan rädda liv, självklart, men det är verkligen inte något man ska ta bara för att. Kostnaden för kontakten med den sk läkaren räknas inte mot frikort och deras kundservice är både otrevlig och okunnig, om de svarar överhuvudtaget.
Kontaktade urinkollen mitt i natten då…
Kontaktade urinkollen mitt i natten då jag kände att jag inte orkade mer. Vaknade sen av att det plingade i telefonen och där fanns det ett recept på antibiotika att hämta ut. Så tacksam för att urinkollen.se finns och fungerar så snabbt och smidigt som det gör. Kommer använda mig av denna tjänst fler gånger om jag behöver det.
Fick inget svar på flera timmar
Fick inget svar på flera timmar, ringde till kry och fick recept efter 6 minuters väntetid.
De lovar recept på 15 minuter
De lovar recept på 15 minuter. Nu har jag väntat flera timmar och fortfarande inte fått svar. Fick vända mig till Kry och fick hjälp inom 7 minuter.
Snabbare och bättre än närakuten!
Snabbare och bättre än närakuten!
Ringde 1177 som hänvisade till närakuten pga alla symptom. närakuten nekar för att jag inte har feber >38, på knappt 15min får jag recept via urinkollen.
Snabbt och smidigt en lördag morgon
Snabbt och smidigt en lördag morgon.
Jag fick recept för mina besvär efter 20 min. Ni är bäst ❤️
Jättesmidigt
Jättesmidigt. Var lite skeptisk först men inga konstigheter. Tydliga symtom på UVI och fått ett recept. Samma kostnad som på vårdcentralen.
Supernöjd
Supernöjd! Enkelt och smidigt. Har man urinvägsinfektion så vet man! Tog 45 min att få receptet utskrivet en söndagkväll. Slapp sjukskriva mig på måndagen för att uppsöka läkare. Kan varmt rekommendera detta!
Räddare i nöden!
Räddare i nöden! Har använt dem flera ggr nu och de är både snabba och bra! Jag som har återkommande uvi och vet vilken antibiotika som hjälper samt full koll på tidiga symptom, får alltid hjälp med ett recept utan att behöva åka till akuten när jag själv vet vad det kommer landa i. Onödigt att ta upp tid från kliniker på akuten för ett urinprov som jag vet ändå skulle visa på uvi. Du fyller i ett formulär som sedan en läkare bedömer och glöm inte att de är registrerade som vårdgivare vilket betyder att de omfattas av hälsa- och sjukvårdslagen. Rekommenderas med +++++ alla gånger!
Så himla snabb hjälp
Så himla snabb hjälp! Enkelt o billigt. Beskrev symptom och fick ett recept inom 20 min! Tacksam är bara förnamnet!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.