Utilstrækkelig produktinformation. Efter ti telefonopkald, tre samtalepartnere til at forklare og forklare igen... intet. Et løfte, der ikke blev afholdt. Stor skuffelse. Kan ikke anbefales. Jeg blev... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg modtog min pakke en del hurtigere, end først forventet i ordrebekræftelsen - men det var desværre den forkerte vare (forkert størrelse). Kundeservice var nem at få fat i og hjalp hurtigt, så je... Zobacz więcej
Jeg bestilte rengøringsmiddel (11 dunke af 22L). Det har jeg jeg gjort før ved en anden leverandør. Kort efter bestillingen blev jeg ringet op, da det så ud som om jeg havde lavet en fejl i be... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nem og overskuelig hjemmeside - dog manglede jeg nogle oplysninger på det produkt jeg skulle købe. Da jeg ringede til dem var der en vældig sød og hjælpsom mand der undersøgte det hele for mig - Su... Zobacz więcej
Kontorartikler og udstyr til den bedste pris og service! Kofa har over 20.000 forskellige produkter inden for udstyr, tilbehør og artikler til kontoret og private. Vi sender dine produkter direkte fra vores leverandører, der er med til at minimere leveringstiden og holde priserne nede. Vores kundeservice sidder altid klar! Vi sidder altid klar til at tage mod dit opkald eller forespørgsel via e-mail eller kontaktformular. Du får derfor lynhurtigt svar på dine spørgsmål.
Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Bestilt hjule til kontorstol i mandag.
Og fik dem leveret i går , og de køre bare så godt .
Mvh
Lisbeth Nielsen

Odpowiedź od Kofa - Kontorfabrikken
Det var let at bestille varen og varen blev hurtigt leveret.
Varen er tilsyneladende i orden.

Der står de leverer i løbet af 1 til 2 dage
De glemte at fortælle at varen ikke var på lager, da heg bestilte, så jeg fik ikke varen den dag jeg skulle bruge den.

Odpowiedź od Kofa - Kontorfabrikken
Meget hurtig og sikker levering uden skader. produktet ok.

Odpowiedź od Kofa - Kontorfabrikken
Jeg bestilte nogle boblekuverter og fik ordrebekræftelse. I mailen stod leveringstid til “arbejdsdage”. Først på min efterspørgsel fik jeg at vide at varen ikke er på lager og ordren derfor annulleres.

Odpowiedź od Kofa - Kontorfabrikken
Har bestil 2x 36 ruller tape og jeg modtog kun 2 stk. Har stadig intet hørt fra kundeservice. Føler mig snydt nå der står man får 36 ruller så sender de kun en rulle.

Odpowiedź od Kofa - Kontorfabrikken
Jeg har handlet som privatperson og min ordre er sendt i tre delleverancer. Dette er som sådan udemærket, men jeg har på intet tidspunkt modtaget information omkring afsendelserne.
Jeg har forsøgt at kontakte easytech både via telefon og flere mails, uden komme igennem eller få svar!
Jeg har modtaget én pakke med PostNord, én med GLS og den sidste rest af min ordre aner jeg ikke hvor er?!
Det var et rent held at jeg var hjemme til at modtage de første to pakker, da fragtfirmaerne ikke ville have kunnet give mig besked om at pakkerne forgæves var forsøgt leveret, da de ikke havde andet info end min adresse.
Jeg er dybt skuffet over at alle de ting jeg har bestilt er sendt uden information til mig, uden ordentligt information til fragtfirmaerne OG at jeg mangler en tredjedel af min ordre snart 2 uger efter bestillingsdato.
Det er simpelthen for dårligt at man ikke kan få kontakt til firmaet!

Odpowiedź od Kofa - Kontorfabrikken
Afgav ordre den 27.12., fik ordrebekræftelse, og har her 12 dage efter intet hørt eller modtaget. Har skrevet to gange til kundeservice og har prøvet at ringe, hvor der bare ikke svares. Meget mærkeligt firma 🙄

Bestilt om aftenen, leveret til adresse 2 dage efter i god indpakning

Odpowiedź od Kofa - Kontorfabrikken
God kundeservice. Menneskelig og dejlig betjening hos Easytech.