Utilstrækkelig produktinformation. Efter ti telefonopkald, tre samtalepartnere til at forklare og forklare igen... intet. Et løfte, der ikke blev afholdt. Stor skuffelse. Kan ikke anbefales. Jeg blev... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg modtog min pakke en del hurtigere, end først forventet i ordrebekræftelsen - men det var desværre den forkerte vare (forkert størrelse). Kundeservice var nem at få fat i og hjalp hurtigt, så je... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nem og overskuelig hjemmeside - dog manglede jeg nogle oplysninger på det produkt jeg skulle købe. Da jeg ringede til dem var der en vældig sød og hjælpsom mand der undersøgte det hele for mig - Su... Zobacz więcej
Kontorartikler og udstyr til den bedste pris og service! Kofa har over 20.000 forskellige produkter inden for udstyr, tilbehør og artikler til kontoret og private. Vi sender dine produkter direkte fra vores leverandører, der er med til at minimere leveringstiden og holde priserne nede. Vores kundeservice sidder altid klar! Vi sidder altid klar til at tage mod dit opkald eller forespørgsel via e-mail eller kontaktformular. Du får derfor lynhurtigt svar på dine spørgsmål.
Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Varerne blev bestilt i mandags og er endnu ikke afsendt
Skulle bruges til gave i dag
En dejlige og varm hjemmeside nemt og hurtigt 👍👍🇩🇰
Købte 2 kalender og de kom super hurtigt kan anbefale stedet
Kundeservice var nem at få fat i og hjalp hurtigt, så jeg allerede dagen efter modtog den korrekte vare og buddet tog den forkerte med tilbage - så super god og hurtig service, og fejl sker jo.
Ærgerligt at man ikke kan se en forventet leveringstid før man får ordrebekræftelsen - for hvis det nu hastede lidt, kan det være træls så at vi få vide at man må vente 12 hverdage, når det ikke fremgår når man bestiller. Derfor 'kun' 4 stjerne.
Et fint produkt. Hurtig levering, men pakken blev leveret i en pakkeshop, selvom jeg havde aftalt hjemmelevering. Bøvlet at cykle med!😒 Samlevejledning svær at forstå
God og hurtig levering.
Bestilte emballage osv. til forsendelse.
5* Herfra.
Mvh.
MÅNESØSTER.DK

Odpowiedź od Kofa - Kontorfabrikken
Jeg bestilte rengøringsmiddel (11 dunke af 22L). Det har jeg jeg gjort før ved en anden leverandør. Kort efter bestillingen blev jeg ringet op, da det så ud som om jeg havde lavet en fejl i bestillingen. Det havde han ret i, hvorefter jeg straks fik sendt en opdateret bekræftelse.
Dagen efter blev ordren leveret, hvilket var overraskende hurtigt, da jeg fra tidligere leverandør var vant til 14 dage.
At så varen også var billigere trækker jo ikke ned på oplevelsen. :-)
Ros herfra til en virksomhed der stadig har levende søde løsningsorienterede mennesker ved telefonen

Odpowiedź od Kofa - Kontorfabrikken
Jeg bestilte 8 ruller af 1meter men måtte i daglig Brugsen og hente 4 ruller af 2 meter

Odpowiedź od Kofa - Kontorfabrikken
God og venlig betjening via telefon. Hurtig ekspedition og varen er god.

Fremragende 😊
Jeg bestilte et minibar køleskab ved Easytech, det blev leveret dagen efter med fragtmand 👍🏻 Scandomestic minibar'en er stort set lydløs og i lækker kvalitet 🥰 og Easytech klarede at levere til den billigste netpris inkl. fragt, så i dette tilfælde er 5 ⭐ næsten for lidt 😉 Anbefales