Merservice Recenzje

2. również w kategorii:
  3. Sklep hobbystyczny
  4. Sklep z artykułami biurowymi

Napisane przez firmę

MERservice sælger kontor-, hobby-og rengøringsartikler til private kunder og erhverv på merservice.dk og i vores fysiske butik i Hobro. MERservice giver lige den ekstra service, hvad enten det gælder professionel råd og vejledning eller den ekstra vareprøve du kan få med hjem. Merservice handler med alle - private kunder, skoler/institutioner og engros - og vi har et stort udvalg af varer som du kan se løbende på vores sociale medier. Udover salg af produkter kan vi også tilbyde Rengøringsservice, hvor vi selvfølgelig bruger de gode rengøringsprodukter fra vores butik. Find os på Facebook og instagram.

Średnia

Wynik TrustScore: 3 na 5

8 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Utrolig god kundeservice!

Utrolig god kundeservice!
Vi bestilte bl.a. en rulledug, som de desværre ikke havde på lager, men Christina var super hjælpsom, og hun hjalp med at finde et godt alternativ.
Jeg var lidt bekymret for bloklysene, men de var pakket super fint ind. Så alle var intakte.

6 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

Imponerende service også selvom det kun…

Imponerende service også selvom det kun handlede om 5 blyanter til ca 50 kr.
Min søn insisterede på, at det skulle være 5 røde blyanter (de kunne fås i mange farver), og jeg talte med Johnny, som sørgede for, at de blev lagt til side til os.
Vi modtog som vi havde bestilt. Og endda virkelig hurtigt. Allerede et par dage efter.
Er meget glad for deres serviceniveau og vil helt sikkert bruge dem i fremtiden.

22 marca 2025

Hej Pia

Tusind tak for de 5 flotte stjerner og de rosende ord. Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Det betyder rigtig meget med feedback fra vores kunder og vi glæder os til at betjene jer igen.

God dag til jer:-)

Anne, MERservice.dk

Oceniono na 5 z 5

Er både kompetente og engageret

Personalet virker meget imødekommende samt kompetente.

De véd hvad de taler om og ingen ordrer er for lille.

Behagelig stemning,

Som kunde føler man sig velkommen.

Går ofte derfra, med stor lyst til at komme tilbage, da man tit får en samtale og snak om emner der ligger én på sinde.

28 maja 2024

Hej Toby

Tusind tak for dine 5 stjerner. Vi er glade for, at du fandt vores service tilfredsstillende :-)

Ha' en dejlig dag.

De bedste hilsner - Merservice

Positiv købsoplevelse

Positiv købsoplevelse. Intet fejet under gulvtæppet.

14 lutego 2024

Hej Susan

Tak for en fin anmeldelse, dejligt du har haft en god købsoplevelse hos os. God dag til dig:-)

De bedste hilsner - MERservice

God pris

God pris, hurtig service

19 stycznia 2024

Hej Ole

Tak for din fine anmeldelse af os her på trustpilot - og tak for de 5 stjerner. Vi er glade for at du er tilfreds med vores service.

De bedste hilsner - MERservice

Oceniono na 1 z 5

Jeg ville faktisk have givet nul…

Jeg ville faktisk have givet nul stjerner hvis jeg kunne. I forbindelse med flytning blev der lavet et flyttetilstandsrapport. Ud fra den manglede der småting i forhold til rengøring. Den manglende rengøring ville MAKS tage en person 2 timer. Men Merservice sendte en regning på 4.5 timer. Der var kun en person til at gøre rent og hun talte meget af tiden i telefon. Merservice påstod at de havde været tre personer på stedet til at gøre rent, hvilket gør det hele endnu mere grotesk. Pas på hvis I skal flytte og udlejer bruger dette firma til rengøring.

18 sierpnia 2023

Hej Carsten

Vi er kede af at høre om din oplevelse med vores rengøringsservice.

I forbindelse med rengøringen var der grundet kraftig regn, svært tilgængelig tilgang til lejligheden. Der var oversvømmet der hvor vi skulle hente nøglen, hvilket også er en del af den tid der er brugt.

I forhold til flyttetilstandsrapporten og rengøringen, så er det normalt at bruge 4-8 timer for at kunne komme i bund. De ting der manglede ifølge rapporten, er store ting som ovn, opvaskemaskine og bruseniche, alt sammen noget der tager lang tid at gøre rent.

En flytterengøring kræver mere tid fordi man skal igennem alle de ting der ikke bliver gjort rent i hverdagsrengøringen.

Hvis du har brug for at få uddybet flytterengøringen yderligere, er du velkommen til at kontakte os på 96400001.

Johnni Kristensen
Indehaver, MERservice

Oceniono na 5 z 5

En super god service både med…

En super god service både med vinduespudsning og i butikken og flink personale

9 września 2022

Hej Mikkel
Mange tak for den fine anmeldelse og tak fordi du handler hos MERservice.
Rigtig god dag til dig:-)
Hilsen
Anne - MERservice

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej