Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Deltog i en Strømpeworkshop hos Knitbyheart, et super godt arrangement, med god sparring og masser af gode råd til strømpestrikkeren. I arrangementet var der også frit valg af et fed strømpegarn og... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Billede på hjemmesiden passede helt med farven på det garn jeg modtog, og nem søge funktion på selve siden. Har været på besøg i selve butikken osse, meget hyggeligt og stort udvalg på trods af sin... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z przyborami do robienia na drutach

Napisane przez firmę

Hos KnitByHeart finder du et stort udvalg af garn og tilbehør. Vi tror på personlig service og høj faglighed. Vi bestræber os altid på at sende ordrer afsted hver dag eller som minimum give dig et forventet leveringstidspunkt, hvis en ordre er på fjernlager. Du kan altid kontakte os, hvis du har lyst til at se og føle på kvaliteterne eller kigge forbi butikken i Greve. Vi har åbent torsdage 10-17 og lørdage 10-14 eller efter aftale.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

4,5

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 3

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Har tidligere bestilt hos Knitbyheart…

Har tidligere bestilt hos Knitbyheart og altid oplever en god service. Desværre lukker hun pga sygdom, og læggernikke skjul på, at der kan være længere levering Visse tider - og det synes jeg er god service at melde ud, for så ved du hvad du kan regne med. Hun lover ikke mere end hun kan holde - 5 stjerner herfra

1 lipca 2025
Opinia niezależna
Oceniono na 1 z 5

Total mangel på kundeservice

Total mangel på kundeservice. Bestilte garn i mandags. I dag fredag stadig ingen forsendelse på vej. Har kontaktet virksomheden, får en “ flabet” besked på telefonsvarer, at der ikke bliver aflyttet beskeder. Man opfordres istedet til at sende en sms, som vil blive besvaret. Jeg har ingen tilbagemelding fået her 6 timer senere. Har også kontaktet dem på mail, heller ikke noget svar. Med den kundeservice eller mangel på samme, er det da ikke så sært at virksomheden lukker ned. Det er anden gang at jeg prøver at få så dårlig service hos en lille selvstændig butik. Så det er sidste gang at jeg støtter små virksomheder. Marianne du kan komme i samme useriøse kategori som littlebugz. Hun er lige så useriøs og uprofessionel som dig. Tænk, der sidder altså en kunde i den situation, hvor man føler sig totalt magtesløs over behandlingen, og der er bare intet at stille op. Svært at kommunikere uden svar.

4 sierpnia 2025
Opinia niezależna
Logo KnitByHeart ApS

Odpowiedź od KnitByHeart ApS

Kære Kirsten.
Det er rigtigt, at du ringede til mig i går og at jeg ikke besvarede din sms. Som du kunne høre på min telefonsvarer besked, besvarer jeg ikke opkald pga. høretab. Jeg er i perioder helt døv og det gør det ikke muligt at tale i telefon.
Butikken lukker, da jeg er blevet ramt af en sygdom (Morbus Meniere), som gør mig døv og som i øvrigt ligger mig helt ned i sengen 18-24 timer af gangen ude af stand til at tale eller bevæge mig. Det var desværre tilfældet, da du forsøgte at kontakte mig i går. Så snart jeg havde mulighed for det i dag, vendte jeg tilbage på din sms.
Som det fremgår af hjemmesiden, er der pga. ophørsudsalget op til 10 dages leveringstid. Du lagde din ordre den 4. august og den blev sendt afsted den 9. august.
Jeg er ked af, du har haft en dårlig oplevelse, både hos mig og andre, men jeg ved du tidligere har handlet hos mig, hvor du ikke har givet udtryk for utilfredshed.
Butikken lukker ikke fordi vi leverer dårlig service, men pga. sygdom.
Med venlig hilsen
Marianne

Oceniono na 5 z 5

God service. Man følger sig velkommen

6 grudnia 2023
Logo KnitByHeart ApS

Odpowiedź od KnitByHeart ApS

Tak for de fine ord :-)

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej