Handlede online. Jeg fik hvad jeg bestilte super hurtigt. Derudover var det lækkert pakket ind, så det var en ekstra fornøjelse at åbne. To gange indenfor et par måneder har jeg oplevet dette - og sam... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Købte garn 75kr/nøgle til en traktor-barnetrøje med aftale om at returnering af overskydende garn, da butikken rådede mig til at købe et ekstra nøgle, da der var tvivl om garnforbrug, og sagde at... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk god oplevelse at handle her. Godt humør,meget mere hjælp og vejledning end man kan forvente. Gode indput til gaveideer. Flot udvalg af,vurderet efter min ringe erfaring, super kvalitets... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Elsker denne garnbutik❤️ Udover et utrolig flot udvalg af garn og tilbehør, så er servicen i verdensklassen. Kører gerne langt for at komme ind og få inspiration og vejledning af personalet, som alt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
I butikken – og her på www.garncafe.dk – er der et væld af garnmærker og kvaliteter fra det klassiske norske Sandnes garn, det danske Isagergarn, det farvesprudlende Filcolana garn eller garn fra Hjeltholts uldspinderi på Fyn og til små, delikate håndfarvede fed, økologiske garner eller cashmere kvaliteter fra forskellige garnproducenter. Faktisk får Madsine garn fra mere end 20 leverandører. Du finder også alskens udstyr til at strikke, hækle og montere med. Ydermere finder du også et væld af broderikits fra bl.a. Kit Couture, Fru Zippe, Baldyre, Pompstitch og flere endnu. Og endelig gør Madsines enorme udvalg af knapper alene butikken et besøg værd. Men du skal have god tid, for der er mere end 2.000 forskellige at vælge imellem! Derudover afholder Madsine i løbet af året et vifte af særlige kreaevents.
Strandvejen 19, 9000, Aalborg, Dania
Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
God vejledning og god betjening. Virker som at dem man snakker med virkelig ved hvad de har med at gøre.
Tak

Odpowiedź od GarnCafe Madsine
God og venlig service . - dejlig stemning i butikken ,da der sad flere strikkeentusiaster og strikkede.

Odpowiedź od GarnCafe Madsine
Hurtig og venlig svar på spørgsmål, hurtig levering, alt godt.

Odpowiedź od GarnCafe Madsine
Jeg har ikke fået opskriften, tror jeg ikke.
Kan ikke se den nogle steder.
Har set efter i uønsket mail men finder den stadig ikke.
Men jeg kan jo bestille den 1 gang mere. 🤗

Odpowiedź od GarnCafe Madsine
Altid en fornøjelse at bestille hos GarnCafe Madsine.
Jeg kunne godt lide at jeg blev betjent på venligste vis.

Odpowiedź od GarnCafe Madsine
Har forsøgt i to dage at få kontakt vedrørende min ordre, uden held ??
Heller ikke telefonen bliver taget når jeg ringer der.
Lækre produkter og ikke mindst god service. En dejlig butik at handle i (også online)
Tiltalende butik,lækkert garn og god vejledning og masser af små gode ting,som man kan få brug for😆
Dejligt udvalg af kvalitets garn samt altid venlig, imødekommende og serviceminded ekspedienter, som gerne rådgiver hvis det ønskes.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.