Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Een Greenwich Bookcase voor iPhone 12 gekocht. Prachtig product dat de hogere aanschafwaarde zeker waard is. Alleen de verpakking waarin de case geleverd wordt is al een feestje om open te maken. Meer... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik had om wat schriftelijke informatie gevraagd over mijn bestelling. Het antwoord daarop kwam niet alleen zeer snel, maar was ook heel uitgebreid, begrijpelijk en volledig.

Oceniono na 5 z 5

Ik ben héél erg tevreden over zowel de geleverde service, snelle bezorging inbegrepen van Kloegcom.nl alsook over de kwaliteit van mijn aangekochte smartphonehoesje! Wat ik ook erg waardeer en nuttig... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Alles is voorspoedig gelopen vanaf de bestelling tot aan de levering! Top! Prachtig mooi stijlvolle telefoonhoes van zeer goede kwaliteit! Het is de prijs waard! Echt aan te bevelen! Het product was o... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z akcesoriami do telefonów komórkowych
  2. Sklep z wyrobami skórzanymi

Napisane przez firmę

Specialist in exclusieve telefoonhoesjes, tablet hoesjes en alle accessoires sinds 2008. √ Luxe merken √ Eigen voorraad √ Gratis levering √ Beoordeeld met 9,7

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

4,6

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 74

Napisz recenzję

Echt een super bedrijf

Nou echt een super bedrijf! Ik zag er een mooi telefoonhoesje van €39,95 dus wilde zeker weten of het zou komen. Ik las allemaal positieve ervaringen dus heb gister (zondagavond) hoesje besteld. En vandaag om 15:30 uur is hij al bezorgd! Echt geweldig.

19 lutego 2023
Oceniono na 3 z 5

Zitten wel verbeterpunten aan het bedrijf.

De bestelling en levering ging zoals verwacht alleen als je een retour wil doen…. Die manier is nog van 15 jaar terug toen alles via aanmelding ging en je moest wachten op antwoord en goedkeuring en zelf ook de verzending moest regelen etc. Dit moet echt anders!

4 listopada 2022
Logo KloegCom.nl

Odpowiedź od KloegCom.nl

Beste Remco, dank voor uw feedback!

Uw retour aanmelden is niet verplicht, maar wel te adviseren, omdat het ons in staat stelt de binnenkomende retour sneller te herkennen en verwerken. Het komt bovendien óók voor dat we via de aanmelding een probleem bij een klant op afstand kunnen oplossen en de retour niet meer nodig blijkt. Het heeft dus zo zijn voordelen!

Wat betreft de verzendkosten: ook dit is een bewuste keuze. We weten natuurlijk dat de wereld tegenwoordig "gratis retour" gewend is, maar ook dat de wereld daar langzaam aan ten onder gaat. We doen daar dus niet aan mee en zijn daar ook volkomen helder over in de informatie op onze website. Zo komt het, als het goed is, niet als een verrassing voor onze klanten.

Het spijt me dat het retourneren hierdoor niet naar uw wens verliep. Hopelijk begrijpt u met deze toelichting onze afwegingen.

Maurice Kloeg
Eigenaar KloegCom.nl

Super kwaliteit

Deze week een Vaja Wallet Agenda Case Cognac - iPhone 11 Pro Hoesje Leer gekocht heb lang getwijfeld om de prijs maar wauw zeer goede kwaliteit en zeer mooi ben er heel content mee en een super service s’avond besteld de volgende dag in huis 👍👍

14 lipca 2021
Oceniono na 4 z 5

Prima garantie service

Na een vier maanden helaas beroep moeten doen op een garantie geval via whatsapp. Uiteindelijk hiervoor een nieuw product gekregen. Prima garantie service dus. Keep doing the good work :)

3 czerwca 2021
Oceniono na 1 z 5

Ik kocht ruim 2 jaar geleden een…

Ik kocht ruim 2 jaar geleden een dockingstation die normaal wel een jaar of 8 a 10 meegaat. Nu kapot. Uiteraard is de garantie verlopen maar op grond van redelijkheid had ik mogen verwachten langer plezier van dit product te hebben. Kloeg doet na garantieperiode hier niets aan en ik kan mijn dure product dus zonder enige compensatie of aanbod om dit te laten repareren " in de prullenbak" gooien. Omdat ik niet nog een keer dit product wilde kopen (geen vertrouwen) ben ik niet ingegaan op een aanbod om dit artikel met korting te vervangen. Ik zou graag een andere geste hebben gezien ter compensatie van dit te vroeg overleden product

1 marca 2021
Logo KloegCom.nl

Odpowiedź od KloegCom.nl

Uw product heeft een fabrieksgarantie van 2 jaar. We vinden het uiteraard spijtig om te horen dat uw product na ruim 2,5 jaar defect gegaan is. Wij hebben u een nieuw exemplaar met korting aangeboden, maar op dit aanbod bent u niet ingegaan. Uw review geeft dus geen eerlijk beeld van de wijze waarop wij u hebben geholpen.

Oceniono na 4 z 5

na whatsapp kontakt deze iphone hoes besteld

na eerst whatsapp kontakt te hebben gehad voor een ander uitverkochte hoes, was het voorstel deze te kiezen wat ik ook gedaan heb. De pasjes passen er goed in en de screenprotector past er na schoonmaken netjes erop. Alles snel en goed verlopen

24 stycznia 2021

Super bedrijf

Super bedrijf, ik heb nog nergens zo een goede service gehad als bij dit bedrijf. Goede en snelle communicatie!!
Klachten werden zonder problemen opgelost. Bedankt.

22 stycznia 2021

Super tevreden!!!

Ben ontzettend tevreden met mijn beschermings hoesje voor mijn Samsung A51.
Er was iets mis gegaan met het versturen,maar heb contact gehad met de klantenservice en het was snel geregeld en een dag later had ik het al in huis,super gedaan klantenservice.
Een aanrader!

22 stycznia 2021

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej