Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Heerlijke crème met SPF . Ook voor mijn oudere huid die een rijke crème nodig heeft.

Oceniono na 4 z 5

Gebruik Glowth nu net een week en het is een fijne structuur en prettige geur.

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z kosmetykami

Napisane przez firmę

Bij Glowth geloven we dat échte skincare begint bij bescherming. Onze missie is simpel maar krachtig: SPF hoort de basis te zijn van elke skincare-routine. Met onze clean & effectieve formules helpen we huidbewustzijn vergroten en willen we een nieuwe standaard zetten voor dagelijkse verzorging. Geen onnodige ingrediënten, wél resultaat: een gezonde, stralende huid – vandaag én later.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Heel goede spf

Heel goede spf ! Voor jong en oud . Ikzelf heb een gemengde ouder huid die heel gevoelig is ( rosacea en periorale dermatitis ) sinds ik de glow spf gebruik heb ik geen opstoot gehad . Als ik de ingrediënten lijst bekijk zitten er alleen maag goede niet irriterende ingrediënten in . Frambozenolie heeft ook een ontstekingswerende werking . Ik vindt de pompflacon ook heel handig en hygiënisch. De crème smeert ook heel gemakkelijk uit en laat geen witte waas na . Een toppertje . Het bevat geen parfum ( die pigmentvlekken en huidveroudering in de hand werkt , of allergie veroorzaakt)

2 stycznia 2026

Odpowiedź od Glowth

Dankjewel voor deze uitgebreide en mooie review! ✨

Wat fijn om te horen dat de SPF zo goed werkt voor je gevoelige huid en dat je huid rustig blijft. Fijn dat je ook de ingrediënten, de pompflacon en de textuur zo waardeert. Dat betekent heel veel voor ons.

Oceniono na 4 z 5

Gebruik Glowth nu net een week en het…

Gebruik Glowth nu net een week en het is een fijne structuur en prettige geur.

10 grudnia 2025

Dankjewel voor je review! ✨
Fijn om te horen dat je de structuur en geur prettig vindt. We hopen dat je Glowth met veel plezier blijft gebruiken!

Perfect

Heerlijke Moisturizer, trekt snel in en plakt niet.

9 grudnia 2025

Dankjewel voor je review! ✨
Super om te horen dat de moisturizer zo goed bevalt!

Fijnste dagcreme ooit!

Fijnste dagcreme ooit!! Smeert fijn uit en goed voor mijn droge huid

9 grudnia 2025

Odpowiedź od Glowth

Dankjewel voor je lieve review! 💛
Zó fijn om te horen dat het zo goed bevalt.

Oceniono na 5 z 5

Ik ben super blij met deze moisturizer!

Ik ben super blij met deze SPF moisturizer van Glowth Skincare! Het ziet er niet alléén aesthetisch super mooi uit, het werkt ook nog eens heel fijn voor mijn gevoelige huid. Ik kan zelf niet goed tegen een sterke geur in skincare maar deze moisturizer ruikt echt heel lekker neutraal, perfect voor mij 🙈 Ik zou deze zeker aanraden!

Dankjewel voor je lieve review! ✨
Wat fijn om te horen dat de moisturizer zo goed werkt voor jouw gevoelige huid en dat je de subtiele, neutrale geur prettig vindt. Superlief dat je hem aanbeveelt!

Oceniono na 5 z 5

Perfecte match voor een gevoelige huid

De Glowth moisturizer bevalt me echt ontzettend goed! Mijn gevoelige huid reageert er enorm fijn op, zelfs met acne merk ik dat hij mijn huid kalmeert en echt voedt. Ondanks dat ik een vettigere huid heb, merk ik hoe belangrijk goede hydratatie is, en deze moisturizer doet dat zo goed zonder zwaar aan te voelen ook!

Ook merk ik dat mijn huid een mooie en gezonde glow krijgt. Ik gebruik hem ook heerlijk dagelijks. De verpakking ziet er ook mega leuk uit! En past bij de werking ;)

Odpowiedź od Glowth

Dankjewel voor je mooie review! 💛
Zo fijn om te horen dat jouw gevoelige én acne-gevoelige huid zo goed reageert op onze moisturizer. En superleuk dat je de glow én de verpakking ook waardeert!

Super product!!

Zo ontzettend blij met dit product! Het smeert erg goed uit en mijn huid is erg gehydrateerd. Het laat geen witte waas achter en voelt niet vettig.
Ik ben fan, ga hier zeker vaker bestellen 👍🏻

6 grudnia 2025

Dankjewel voor je lieve review! ✨
Superfijn dat je zo blij bent met het product en dat het goed werkt voor jouw huid!

Oceniono na 5 z 5

Goede ervaring met dit product

Goede ervaring met dit product, gekocht als cadeautje voor mijn vriendin tijdens Black Friday, mega snel in huis en ze is er blij mee!

Dankjewel voor je review! 💛
Superleuk om te horen dat het cadeau goed in de smaak viel én snel geleverd werd!

Hele fijne dagcrème met SPF

Hele fijne dagcrème met SPF, geeft een hele mooie glow!

5 grudnia 2025

Odpowiedź od Glowth

Dankjewel voor je fijne review! ✨
Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met de crème en de mooie glow ervan!

Perfect for oily skin

I have extremely oily skin, and usually any sunscreen or SPF product makes my skin break out. Glowth has definetally given me a much better SPF experience than any other on the market 🥹✨

Odpowiedź od Glowth

Thank you so much for your lovely review! ✨
We’re so happy to hear that Glowth works well for your oily skin and gives you a better SPF experience without breakouts. That means a lot to us!

Love,

Een superfijne moisterizer

Een superfijne moisterizer. Trekt snel in en is prima voor onder de foundation .

15 listopada 2025

Hi Marit,

Wat leuk om te horen! Bedankt voor je review.💗

Fijn product!

Fijn product!
Erg tevreden.

13 listopada 2025

Hi Edith,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Geniet van je aankoop! 💗

Smeert prettig

Snel geleverd. Voelt prettig aan. Makkelijk dat de spf erin zit.

10 listopada 2025

Hi Maria,

Bedankt voor je review! wat fijn dat je tevreden bent 🩷

Prima!

Fijn spulleke & snel binnen!

13 listopada 2025

Dankjewel Monique! Zo blij dat je tevreden bent 🩷

Geweldig

Deze crème met hoge spf bescherming is echt geweldig. Eindelijk een crème die niet plakkerig of vervelend aanvoelt en die m’n wat rijpere huid ten goede komt. Voelt zeer zacht aan en ook de verpakking oogt aantrekkelijk. Zeker voor herhaling vatbaar!

8 listopada 2025

Hi Vera,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! 💗

Isabelle

Heerlijke crème met SPF

7 listopada 2025

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! 💗
Dankjewel voor je lieve review!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej