Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Een Greenwich Bookcase voor iPhone 12 gekocht. Prachtig product dat de hogere aanschafwaarde zeker waard is. Alleen de verpakking waarin de case geleverd wordt is al een feestje om open te maken. Meer... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik had om wat schriftelijke informatie gevraagd over mijn bestelling. Het antwoord daarop kwam niet alleen zeer snel, maar was ook heel uitgebreid, begrijpelijk en volledig.

Oceniono na 5 z 5

Ik ben héél erg tevreden over zowel de geleverde service, snelle bezorging inbegrepen van Kloegcom.nl alsook over de kwaliteit van mijn aangekochte smartphonehoesje! Wat ik ook erg waardeer en nuttig... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Alles is voorspoedig gelopen vanaf de bestelling tot aan de levering! Top! Prachtig mooi stijlvolle telefoonhoes van zeer goede kwaliteit! Het is de prijs waard! Echt aan te bevelen! Het product was o... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z akcesoriami do telefonów komórkowych
  2. Sklep z wyrobami skórzanymi

Napisane przez firmę

Specialist in exclusieve telefoonhoesjes, tablet hoesjes en alle accessoires sinds 2008. √ Luxe merken √ Eigen voorraad √ Gratis levering √ Beoordeeld met 9,7

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

4,6

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 74

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Slechte ervaring klantendienst en slecht hoesje

Ik heb in juni 2026 een hoesje gekocht op Bol.com van dit bedrijf. Een maand(!!) later laat ik van op 30cm hoogte mijn gsm lichtjes vallen (dus niet gegooid). Mijn hoesje is beschadigd en mijn gsm is ook beschadigd terwijl het hoesje erom zat. Dit gaat over een Alcanside hoesje van 70 euro(!!). Ik stuur een mail naar de klantenservice van dit bedrijf en krijg als antwoord terug dat valschade niet inbegrepen zit in de garantie en dat dit hoesje zorgt voor een lichte bescherming. Ik vind dat voor een hoesje van 70 euro, deze betere bescherming mag bieden ook al is dit "lichte bescherming". Ik vind het niet erg dat mijn hoesje beschadigd is, maar je gaat ervan uit dat als je een hoesje koopt dat deze er wel voor zal zorgen dat in dergelijke situaties je gsm beschermd is, en zeker als er zo een prijskaartje aanhangt. Ik vind het product dus maar niets en de manier waarmee er is omgegaan bij de klantendienst ook niet. Heel teleurstellend!

7 lipca 2026
Logo KloegCom.nl

Odpowiedź od KloegCom.nl

Dank voor uw review.

We vinden het uiteraard zeer vervelend om te horen dat uw hoesje én uw telefoon beschadigd geraakt zijn bij een val van slechts 30cm hoogte. Dat moet dan heel hard gegaan zijn....

Helaas is valschade zoals algemeen bekend uitgesloten van de garantie van hoesjes-fabrikanten. Een hoesje biedt bescherming, maar geen garantie tegen schade en is ook geen verzekering tegen schade.

U maakt zelf een keuze in welke mate het hoesje dat u kiest bescherming biedt. Kiest u voor een hoesje met hele zware bescherming, dan is uw telefoon extra veilig, maar zal deze praktische nadelen hebben en bijvoorbeeld groter en zwaarder zijn. Kiest u een lichte, slanke case zoals u deed, dan zal deze vanzelfsprekend een lichtere bescherming bieden. De prijs van een hoesje is daarbij geen factor: die zegt iets over de kwaliteit, afwerking en materiaalgebruik van het hoesje, maar niets over het beschermingsniveau.

We begrijpen uw teleurstelling, maar moeten in deze toch een beroep doen op uw redelijkheid.

goede voorlichting

3 czerwca 2026

Alles prima verlopen

Alles prima verlopen, duidelijke info, netjes verpakt, keurig geleverd, hoesje van prima kwaliteit (tot zover)

29 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Ik koop al mijn hoesjes hier

Zeer veel keuze, goeie service, snelle en nette bezorging. Heel vriendelijk personeel dat klaarstaat als je een vraag hebt. Toppie!! Ik koop al mijn hoesjes hier.

12 marca 2026

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej