Første gang fik jeg en behandling med frax med meget svag kraft. Derefter fik jeg en behandling som var så for agressiv, at 9 måneder efter har jeg stadig væskesamling under øjnene pga kraftig laser p... Zobacz więcej
Jeg har nu været hos Trine hos Klinik Nord et par gange, og jeg kommer uden tvivl igen.🤗 Jeg har fået lavet liquid facelift, og det er tydeligt, at Trine virkelig mestrer sit håndværk. Resul... Zobacz więcej
Min største anbefaling til Klinik Nord! Trine er simpelthen den bedste og dygtigste behandlinger. Altid så sød, lyttende, professionel, gavmild og grundig. Jeg er kommet i klinikken igennem mange år t... Zobacz więcej
Jeg er kommet hos Trine gennem mange år, både til botox & filler behandlinger. Trine er meget professionel, forstående og lyttende iforhold til ens ønsker. Hendes ekspertise inden for området skinner... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Klinik NORD er Virkelig det bedste…
Klinik NORD er Virkelig det bedste sted, at få lavet noget lækkert for sig selv, så dejlig og rar en behandling , hvor man som kunde er 100 procent i fokus. Alt i alt et hamrende godt stykke arbejde.
Fik idag lavet kæbelinje af Signe
Fik idag lavet kæbelinje af Signe.
Det har fra start til slut været den bedste oplevelse.
Signe var utrolig professionel samt enormt omsorgsfuld igennem hele min behandling. Hun forstod med det samme hvad jeg ønskede med behandlingen. Resultatet er udover mine forventninger.
Kæmpe anbefaling herfra
Klinik nord hel i top
Og komme til Trine i klinik nord er det bedste der er god service og hun er altid smilende når man møder hende hun har hjulpet mig med mine læber så nu kan jeg smile igen og det er så flot resultat man får hvergang ved hende. Elsker at komme ved hende og ikk sidste gang🌹🌹🌹🌹🌹🌹👍👍❤️
Fantastisk god behandling
Fantastisk god behandling , Trine lytter og giver gode råd så det bliver et godt resultat .
Klinik Nord får mine varmeste…
Klinik Nord får mine varmeste anbefalinger.
Trine er fantastisk til sit arbejde⭐
Jeg kom med nogen læber som jeg var ked af, da min filler simpelthen ikke lå pænt og fik mine læber til at stritte alt for meget ud ( næbet 🦆😅)
Trine har over nogen gange nu opløst min filler og lagt noget nyt ind, men lagt på en anden måde.
Jeg ER så glad for taknemmelig, da jeg efterhånden har fået behandlet mine læber en del forskellige steder og aldrig været tilfreds.
ENDELIG er jeg tilfreds! 🙏
Udover det har Trine også behandlet mig med botex og intet at sætte en finger på der heller.
Trine er enormt sød, imødekommende og møder dig altid med et smil.
Hun lytter til dine behov og er top professionel.
Min nye og blivende yndlings klinik. 👏
Kvalitet og perfektionisme
Trine er den absolut bedste, inden for branchen. Jeg har prøvet mange forskellige steder og har altid skullet korrigeres efterfølgende, men ikke hos Trine på klinik Nord. Trine er super professionel og perfektionist til fingerspidserne og trine kan på øjemål, veje hvad der vil være smukt til dig. Man bliver hos Trine, altid mødt med et smil og hjertevarme. Jeg vil ikke komme andre steder, end i klinik Nord for fremtiden ❤
Trine Simone og ingen andre end hende❤️
Trine er fantastisk og seriøst den allerbedste i faget og INGEN anden end Trine får lov til at røre mit ansigt og havde det ikke været for henfe tør jeg ikke engang at tænke på hvordan mit ansigt havde set ud den dag i dag efter en meget fejlagtig operation hvor hun med stor glæde og interesse gik 180 % op i at redde mit ansigt og det må man sige hun har gjort med meget stor succes og den dag i dag er jeg ovenud lykkelig for at jeg lærte Trine at kende og hun netop er de den som "Fixer"mit ansigt og tak for dig og din super gode evne og perfektion og allermest tak for dig🙏♥️
Kan kun med stor tilfredshed sige at gå nu til hende og ingen andre for hun ved præcis hvad hun gør og især hvad du som kunde har behov for og du når nærmest ikke ind af døren så har hun allerede set hvad der er behov for hos lii netop DIG🤗❤️
Så dygtig er hun og det er med statsgaranti🤗👍❤️❤️❤️
Tina krogh Andersen🌸
Trine er super dygtig til hendes arbejde…
Trine er super dygtig til hendes arbejde og guider dig hele vejen igennem... Har prøvet andre steder, men kommer altid tilbage hertil...
Professionelle og dygtige helt ud til fingerspidserne
Jeg vil til hver en tid anbefale klinik-nord hvis man skal have lavet noget. Uanset om det er første gang eller man har prøvet det før.
Trine er simpelthen så dygtig og ser med det samme ens behov og fanger hurtigt hvad man ønsker.
Jeg fik et resultat bedre end jeg overhovedet havde ønsket mig.
Lige fra jeg trådte ind i klinikken til jeg forlod den følte jeg mig velkommen, velinformeret og i trygge hænder.
Altid i gode hænder
Jeg elsker at komme hos klinik nord!
Trine er uden tvivl min ynglings behandler. Er blevet behandlet hos hende igennem lang tid, og mange gange. Altid en god oplevelse og får altid et fantastisk resultat hver gang!
Klinik nord får min varmeste anbefaling.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.