Første gang fik jeg en behandling med frax med meget svag kraft. Derefter fik jeg en behandling som var så for agressiv, at 9 måneder efter har jeg stadig væskesamling under øjnene pga kraftig laser p... Zobacz więcej
Jeg har nu været hos Trine hos Klinik Nord et par gange, og jeg kommer uden tvivl igen.🤗 Jeg har fået lavet liquid facelift, og det er tydeligt, at Trine virkelig mestrer sit håndværk. Resul... Zobacz więcej
Min største anbefaling til Klinik Nord! Trine er simpelthen den bedste og dygtigste behandlinger. Altid så sød, lyttende, professionel, gavmild og grundig. Jeg er kommet i klinikken igennem mange år t... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Trine er virkelig dygtig
Trine er virkelig dygtig. Rigtig flot resultat.
Tusind tak for det flotteste resultat…
Tusind tak for det flotteste resultat ❤️
Jeg kan stærkt anbefale Trine, lige så flot et arbejde hun laver lige så imødekommende er hun, det er en fornøjelse at komme hos Klinik Nord.
Klart besøget værd
Trine er fantastisk til sit arbejde. Jeg føler mig altid tryg i hendes hænder, hun udviser omsorg og er altid ærlig. Jeg har været kunde ved hende i 2år og jeg kører gerne de 40min det tager mig for at blive behandlet af hende. Søger man en god botox/filer behandler ville jeg klart anbefale hende
Jeg er fast kunde hos klinik Nord og…
Jeg er fast kunde hos klinik Nord og har kommet hos Trine-Simone igennem mange år. Jeg føler mig tryg og i virkelig gode hænder. Jeg får altid den ærlige og profesionelle vurdering af hvilken behandling jeg har brug for. Det er ikke bare en penge maskine som mange klinikker desværre er. Trine laver Danmarks flotteste læber. Jeg kan varmt anbefale denne klinik og Trine som behandler. Ingen andre skal røre mit ansigt. Kun den aller bedste.
Super klinik!
Varm anbefaling
Er kommet hos klinik nord igennem mange år og både fået lavet filler, botox og laser. Man føler sig i trygge hænder hos både Trine og Signe.
Jeg er meget tilfreds og glad efter…
Jeg er meget tilfreds og glad efter besøg hos Signe - hun er dygtig og jeg føler mig i sikre hænder hver gang.
Smukke og naturlige læber
Jeg var helt tryg ved at ligge mig i stolen hos Trine. Har fået anbefalet Klinik-Nord og fulgt med på facebook i et stykke tid og set de flotte resultater.
Det er første gang jeg har fået lavet læber og jeg er SÅ glad for resultatet. Naturligt og smukt.. Jeg kommer helt sikkert igen.. :) TAK!
Har nu fået lavet læber i klinikken i 2…
Har nu fået lavet læber i klinikken i 2 år, det har været absolut den bedste beslutning jeg længe har taget. Ville aldrig, skifte min behandler ud! Læberne bliver bare så flotte!! Hun sætter tid af til sit arbejde, og respektere ens behov. Kunne ikke andet, end at anbefale klinikken😍
Prototypen på professionalisme
Jeg har endnu engang fået stjernebehandling hos Trine. Hun er skarp, ærlig og dybt professionel i sit arbejde. Jeg kan på det varmeste anbefale klinikken. Tak for de flotte resultater du leverer hver eneste gang!🙏
BEDSTE STED EVER
Bedste sted ever, hvor du få den bedste service. Du blir guidet i hele processen, så du føler dig 1000 % tryg. Du blir altid mødt med positiv energi og et kæmpe smil når du ankommer :) Trine er super dygtig og perfektionist til finger spidserne. Så jeg vil klart anbefale alle at bruger klinik nord :)
Ville give dem 10 stjerner hvis man kunne.
Super god oplevelse
Super god oplevelse, det var min først gang til at få lavet læber, trygt sted og skønt snaksageligt personale (Trine)!
Var bange for at få laver andemunden, men det er blevet super naturligt så tilfreds🌟
Jeg kan klart anbefale Klinik Nord og…
Jeg kan klart anbefale Klinik Nord og Trine. Trine er yderst professionel, meget nærværende og man føler sig tryg. Trine ved hvad hun gør og hun får én til, at føle sig helt speciel.
Det er den dejligste følelse man har, når man forlader klinikken.
5 🌟🌟🌟🌟🌟 Herfra!!
Lækre læber 😍
Jeg havde nærmest ingen læber og nedadvendte mundvige. Havde længe overvejet at få dem lavet, men der gik lidt tid før jeg tog mig sammen. Og kan kun sige det er en af de bedste beslutninger jeg længe har taget. Trine er super professionel og har givet mig det flotteste resultat efter 2 gange filler. Udover det flotte arbejde hun laver er hun også behagelig og god til at berolige en når man er lidt en pivskid som mig 😅 Kan kun anbefales 👍
Trine er fantastisk dygtig😍
Altid det flotteste resultat 🤍
Jeg er kommet hos Trine gennem mange år, både til botox & filler behandlinger. Trine er meget professionel, forstående og lyttende iforhold til ens ønsker. Hendes ekspertise inden for området skinner altid igennem. Jeg har altid følt mig i trygge hænder og vil til enhver tid anbefale Trine samt Klinik Nord 🤍
Jeg kan give kun 5 stjerner her
Jeg kan give kun 5 stjerner her, men efter min erfaring hos Trine vile jeg give 1000!!!!
Hun er så dygtig, at jeg glemmer mit cpr nr. Hun tryller og jeg ser lang yngre ud. Jeg anbefaler Trine fra hele mit hjerte❤❤❤💖 Tak Trine 🙏🙏🙏🙏
Trine er så mega dygtig ❤ jeg kører fra…
Trine er så mega dygtig ❤ jeg tager gerne turen fra Ikast til Amager for at få lavet læber og botox.
Der er ikke andre end Trine der får lov at røre mine læber.
Jeg kan varmt anbefale Klinik Nord 😊
Jeg kan varmt anbefale Trine pigen
Jeg kan varmt anbefale Trine pigen. Hun er en fantastisk dejlig kvinde som går rigtig meget op i sit arbejde. Jeg har fulgt trine fra sted til sted gennem rigtig mange år og har tænkt mig at blive ved. 🙏🏼 Varm anbefaling herfra. 👌🏼
Bedste service
Bedste service, behandling og beliggenhed. Der findes derfor ikke bedre sted at få kosmetisk behandling. Trine er lyttende, forstående, knalddygtig og har hjulpet mig nærmere mit drømmelook. Tak 🤩
5 store stjerner herfra.🌟🌟🌟🌟🌟
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.