Første gang fik jeg en behandling med frax med meget svag kraft. Derefter fik jeg en behandling som var så for agressiv, at 9 måneder efter har jeg stadig væskesamling under øjnene pga kraftig laser p... Zobacz więcej
Jeg har nu været hos Trine hos Klinik Nord et par gange, og jeg kommer uden tvivl igen.🤗 Jeg har fået lavet liquid facelift, og det er tydeligt, at Trine virkelig mestrer sit håndværk. Resul... Zobacz więcej
Min største anbefaling til Klinik Nord! Trine er simpelthen den bedste og dygtigste behandlinger. Altid så sød, lyttende, professionel, gavmild og grundig. Jeg er kommet i klinikken igennem mange år t... Zobacz więcej
Jeg er kommet hos Trine gennem mange år, både til botox & filler behandlinger. Trine er meget professionel, forstående og lyttende iforhold til ens ønsker. Hendes ekspertise inden for området skinner... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Trine er sindsyg dygtig til sit arbejde…
Trine er sindsyg dygtig til sit arbejde og super sød, jeg er så glad for mine læber og kan varmt anbefale hende☺️
Har aldrig fået lavet noget før og har…
Har aldrig fået lavet noget før og har taget mig lang tid at finde et sted jeg var tryg ved, for at få lavet mine læber da jeg køre et meget naturligt look. Og det har jeg helt sikkert fundet hos klinik nord. Trine er et dejligt varmt menneske med højt humør der tager rigtig godt imod dig og lytter 100 % til dine ønsker. Kan mere end bare varmt anbefales. Klinik nord er mit goo too place for fremtiden.
Trine Simone er simpelthen så møg…
Trine Simone er simpelthen så møg hamrende dygtig, og du finder ingen andre der er så arrangeret i at give sine kunder de bedste resultater. Kan varmt anbefales.
:-)
Hun lytter til dine ønsker!
Jeg vil give Trine Simone, de bedste anbefalinger. Hun er super kompetent, og vil kunden det bedste. Hun lytter til dine ønsker, og man føler sig tryg ved hendes arbejde, og ikke mindst resultat!
Vil anbefale Klinik Nord til alle der…
Vil anbefale Klinik Nord til alle der gerne vil prøve ansigtsbehandlinger. Yderst kompetent vejledning og altid gode resultater.
Trine Simone er meget dygtig og…
Trine Simone er meget dygtig og kompetent og jeg er meget glad for resultatet. Der er styr på sikkerheden og du føler dig tryg i behandlingerne. De bedste anbefalinger herfra.
DET ABSOLUT BEDSTE RESULTAT
DET ABSOLUT BEDSTE RESULTAT.
Der findes ingen som kan lave et bedre resultat end Trine.
Jeg kunne aldrig drømme om at få lavet behandlinger andre steder. Resultatet er altid top lækkert og man får den bedste vejledning.
Priserne er helt i orden og lokationen er nem at komme til i deres helt nye lokaler.
Har været kunde i et par år nu og prøvet flere andre behandlere inden jeg fik anbefalet Klinik Nord. Ingen har kunne lave et resultat der har været i nærheden af Trines. Kæmpe anbefaling herfra
Hvis jeg kunne gi 10 ☆ så vil jeg gøre…
Hvis jeg kunne gi 10 ☆ så vil jeg gøre det.
Jeg har overvejet i 3 år at få mine læber lavet og været meget nervøs om jeg skulle.
Men det fortryder jeg absolut ikke at jeg har gjort efter jeg har været ind hos Klinik Nord.
Det sødeste personale og Trine er såååå professional at jeg har aldrig været lige så glad for noget som de læber. TAK Trine 🫶
Anbefaler 1000 % 🤌
Fantastisk klinik med super god…
Fantastisk klinik med super god service. Jeg var meget nervøs, men de var så gode til at berolige mig. Er så glad for resultatet! 🤩🤩
Trine er den bedste behandler jeg har prøvet
Jeg har brugt filler&botox i 10 år og har prøvet forskellige behandlere her i Danmark. Klinik-Nord (Trine) er den beste af alle behandlere jeg har prøvet. Hun er den som har mest og best indsigt i at gøre ansigtet "yngre" med naturligt resultat, også uden at få alt for tunge pande/øjne. Hun er et geni indenfor sit felt.
Klinik Nord er en tryg og tilfredsstillende oplevelse
Klinik Nord er et af mine yndlingssteder at komme. Her bliver man altid lyttet til og ens ønsker bliver altid (så vidt muligt) imødekommet. Trine arbejder professionelt og er den eneste, jeg er tryg ved, til at skulle arbejde med mit ansigt. Stemningen er altid varm og velkommende, og generelt føler man sig hurtigt godt tilpas. En stor anbefaling herfra.
“ Vanvittigt “dygtig behandler
“ Vanvittigt “dygtig behandler
med øje for detaljen -
Estetisk i sine vurderinger af det individuelle ansigt
Pris er rigtig god og fair
Kæmpe kæmpe ros herfra 👌🏻
Klinik Nord er det rene paradis for…
Klinik Nord er det rene paradis for alle besøgende med et ønske, om at gå lykkelig hjem. FORDI Trine (EJER) formår, at imødekomme alle og enhver! Trine har mange års erfaring og et særligt talent for at vejlede og optimere ens udseende.
Jeg kan sige med sikkerhed, at man bliver beriget af, at besøge Trine på Klinik nord. Jeg har haft Trine, som behandler i mange år og jeg ville ikke undvære hende eller skifte klinik, om jeg så fik en million. (Man skal have et Trine fix i ny og næ)
Trine har et særligt øje for beauty og æstetik, som jeg ikke vil undvære for noget, så jeg kan nyde velvære og selvforkælelse.. .
jeg kan varmt anbefale alle Trine s behandlinger og selve personalet, som altid er imødekommende og man føler sig rigtig godt behandlet på Klinik Nord. Det bestemt min ynglings klinik og ynglings behandler TRINE <3
Bedste sted til botox og filler ❤️ her…
Bedste sted til botox og filler ❤️ her føler man sig tryg og forstået.
Varm anbefaling
Jeg har fået lavet min læber af Trine hos Klinik-Nord. Hun er simpelhen så dygtig, professionel og perfektionistisk! Trine får min varmeste anbefaling.
Vælger aldrig andre!
Trine har arbejdet med mine læber siden sommer 2020. Vi har taget det i et helt roligt tempo, for at opnå den form for læber jeg synes var pænt. Jeg ville have et udgangspunkt der hed naturlig, men godt kunne se de var betalt og det har hun sørget for. Jeg knus-elsker mine læber og det de gør ved mit selvværd og min selvtillid. Trine er enorm åben og rigtig god til at huske hver enkeltes kunde historie og spørger mig ind til den. Hun er rigtig dygtig til også at sørger for en under processen. Jeg kunne ikke drømme om, at gå nogen andre steder hen. Tak Trine, for altid at sende mig tilfreds ud af døren og for at lytte på mine behov og agere ud fra dem. Jeg kommer igen, som altid ❤️
Kan varmt anbefale klinik Nord
Kan varmt anbefale Trine Simone, Signe og klinik Nord. Har fået lavet de flotteste læber, fået botox og fået fjernet hår på benene, altsammen med et perfekt resultat, god service og et godt humør ❤️
Det er kun Trine som får lov til at…
Det er kun Trine som får lov til at lave behandlinger på mig.
hun er så dygtig til sit arbejde. var første gang hos Trine for over 7 år siden, smukt arbejde og så har hun en fantastisk personlighed kan kun anbefalede denne klinik :-)
Jeg får lavet botox og filler.
Det er virkelig altid en god oplevelse…
Det er virkelig altid en god oplevelse hos Trine. Jeg føler mig så tryg, når jeg er hos hende, og servicen er altid i top! Jeg kommer kun i hendes klinik, da hun simplethen skaber det allerbedste resultat
Vi er kommet hos Trine fra hun…
Vi er kommet hos Trine fra hun startede. Hun er simpelthen så dygtig, grundig og kompetent. Hun er dygtig til at vejlede og overbehandler aldrig. Føler os altid i trygge hænder og får de bedste resultater. Kan varmt anbefale hende.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.