Bestiller en tid til Mandag 3 Februar 2025 kl 11:00 altså idag, tid bliver bekræftet. Klokken blev 11:30 og intet hører jeg fra Klarbil, jeg ringer og ringer og efter over 15 min tager de telef... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Klarbil.dk havde ikke en standard pakke som passede mine ønsker - men én enkelt mail, så var de klar til at levere og allerede to dage efter. Resultatet var slående - en grundig vasket bil stod skin... Zobacz więcej
Bilen fik forleden den store tur af Jesper fra Klarbil.dk Jeg har absolut ingen negative kommentarer til resultatet, min bil står super flot og nærmest som ny inde i kabinen. Jeg har allerede besti... Zobacz więcej
Jeg fik klargjort min Tesla model y indvendig og udvendigt, og kan klart anbefale Klarbil.dk Min bil trængte til en grunding gennemgang efter en weekend, som stod på fodboldturnering med ungerne,... Zobacz więcej
KLARBIL tilbyder professionel klargøring af Biler, Varevogne og Lastbil på din adresse. Vi er specialister i Salgsklargøring med billeder, leasing returnering og brugerskifte i virksomheder.
Fik skiftet til vinterdæk hjemme på egen adresse. Det var nemt at bestille på hjemmesiden og der var flere tider at vælge imellem. Jesper kom i rigtig god tid og fik både vasket sommerdækkene og lagt dem pænt på plads efterfølgende :)
Virkeligt en fornøjelse at anvende Klarbil. De var grundige og efterlod en perfekt ordnet bil. Kom til tiden
Virkelig god service og venlig indehaver! Kan helt klart anbefales!
Super god service og flot resultat! Bilen skinnede mere end da vi fik den fra ny :-) Simpelthen så flot arbejde, og ikke sidste gang vi benytter os af klarbil.dk.
Rigtig flot arbejde. Bilen stod skarpt da Jesper var færdig. Kan varmt anbefale KlarBil :)
Super venlig service.
Vi fik skiftet til vinterdæk. Det var nemt at bestille, og betjeningen var rigtig god. Dejlig service.
Clean car inside and outside.
Perfect service.
No complaints.
Vores 5 år gamle bil er nu blevet til ny bil både ude og inde
Det er bare pengene værd.
Utroligt tilfreds!
Bilen blev som skinnende ny - Jesper kan i dén grad sit kram og er en passioneret fagmand med udpræget sans for service. Det kom både til udtryk i hans grundige rådgivning, men også i en uhørt dedikation til at hans kunder får en god oplevelse. Det var nemlig lykkedes mig at notere forkert tidspunkt på vores oprindelige aftale, så den gik i vasken. Pinligt! Men Jesper sørgede for at finde en løsning alligevel og langt udover hvad man kunne forvente. Så nu kan jeg allerede kort tid efter beundre det flotte resultat og ånde meget lettet op. Jeg er så taknemmelig og kan kun anbefale KlarBil på det varmeste.
Tak Jesper!!
God kunde service ved bestilling.
Professionel rengøring både indvendig og udvendigt.
Grundig rengøring hvor man måske selv glemmer eller ikke kan nå.
Klarbil er helt klart en jeg vil bruge igen, igen og igen.
Efter 2 børn, spildte sodavand på sæderne, kiks, tyggegummi, dyrehår og alt mulig andet, lignede min bil efterhånden noget der var løgn. Jeg bestilte tid til rengøring både indvendig og udvendig i håb om at få bugt med bare noget af det.
Klarbil kom (præcist som aftalt), så og sejrede!
Jeg har det som om jeg har fået en helt ny bil efter klarbil har været her. ALT er fuldstændig rent og selv skjolderne på sæderne og de fastklemte og udtrådte tyggegummier er væk. Jeg vil til hver en tid anbefale klarbil.dk
Fantastisk kunde service og kvalitets arbejde. Kan varmt anbefale
Hurtigt respons, på aftalen. Super effektiv rengøring også på en søndag. Som Etta Cameron vil siger 5 point.
Kom til tiden og leverede det forventede resultat.
Det Jesper klarede på 1.5 timer havde jeg selv skulle bruge MEGET længere på og resultatet var næppe blevet så flot.
Top service, bilen har ikke været så flot siden den blev hentet hos forhandleren. Ikke sidste gang jeg bruger det her firma.
Perfekt arbejde. Kom som aftalt. Resultatet var perfekt, både inde og ude. Fedt det foregår hvor det passer en. Klar anbefaling herfra.
Jesper er altid høflig og ringer altid i forvejen. Og som altid er vi super tilfredse med produktet.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.