Oceniono na 5 z 5

Vores Sage var gået itu lørdag morgen, så dyre råd var gode. Ledte efter reparatør og fandt Malte op nettet. Fik kontaktet ham og han svarede prompte. Kunne indlevere den om lørdagen. Men... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Malte fra SageReparation.dk. Malte svarer hurtigt på mails og er samtidig virkelig grundig i sin kommunikation, så man altid er opdateret. Fra v... Zobacz więcej

4,6

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Vildt nok

Vildt nok. Jeg havde en kaffemaskine der virkede 24 timer senere. Udskiftet printboard+boiler... rimeligt vildt!

6 marca 2026

Supergod betjening

Supergod betjening
Lynhurtig og kompetent.
Virkelig anbefalelsesværdigt

26 lutego 2026

Odpowiedź od Sage Reparation

Mange tak for anmeldelsen og de fine ord Jesper. Jeg håber ikke vi ses igen, men skulle det blive aktuelt, er du meget velkommen.

5 stjerner herfra!

Perfekt service, reparation på under 24 timer og fair priser. Stor anbefaling herfra.

28 lutego 2026

Oceniono na 5 z 5

Afleverede maskinen og fik hurtigt en…

Afleverede maskinen og fik hurtigt en pris på reparation. Accepterede og vi kunne så få god kaffe igen allerede dagen efter til den aftalte fornuftige pris. Klar anbefaling herfra

14 lutego 2026

Odpowiedź od Sage Reparation

Mange tak for anmeldelsen og de fine ord Brian. Jeg håber ikke vi ses igen, men skulle det blive aktuelt, er du meget velkommen.

Fantastisk service

Fantastisk service, hurtig ekspedition og god pris.
Vores Sage Barista Express var stået af, og Malte fandt hurtigt fejlen, udbedrede problemet, skiftede O-ringe og forstærkede den elektriske isolering. Dernæst afkalkede han maskinen og afleverede den i perfekt stand dagen efter!
SageReparation er helt særlig indenfor dette felt, og får mine allervarmeste anbefalinger.

12 lutego 2026

Odpowiedź od Sage Reparation

Mange tak for anmeldelsen og de fine ord Christian. Jeg håber ikke vi ses igen, men skulle det blive aktuelt, er du meget velkommen.

Oceniono na 5 z 5

Har en gammel maskine som pludseligt…

Har en gammel maskine som pludseligt ikke kunne varme op til den rigtige temperatur. Kontaktede firmaet og og dagen efter afleverede jeg maskine og han allerede på forhånd vidste hvad problemet var. 2 dage efter havde jeg den tilbage og alt virker.
Fantastisk service, han sendte billeder for at vise hvor fejlen er og han laver ikke noget uden accept. Kan kun anbefales til alle.

11 lutego 2026

Odpowiedź od Sage Reparation

Mange tak for anmeldelsen og de fine ord. Jeg håber ikke vi ses igen, men skulle det blive aktuelt, er du meget velkommen.

En virkelig positiv oplevelse

En virkelig positiv oplevelse. Super behagelig betjening, der var virkelig hurtig til at give prisoverslag og virkelig hurtig service, der inkluderede en beskrivelse af, hvad der var lavet og hvordan vi fremadrettet kan vedligeholde maskinen (endnu) bedre.

5 lutego 2026

Odpowiedź od Sage Reparation

Mange tak for anmeldelsen og de fine ord Christina. Jeg håber ikke vi ses igen, men skulle det blive aktuelt, er du meget velkommen.

Oceniono na 5 z 5

Vores Sage var gået itu lørdag morgen

Fik kontaktet ham og han svarede prompte.
Kunne indlevere den om lørdagen. Men det mest fantastiske var, at den allerede var klar til afhentning samme dag.

Magen til service og hurtig svar havde jeg næppe forventet.

Mine varmeste anbefalinger til alle Sage kunder nær København. I finder ikke nogen bedre service og rådgivning.

Weekenden var reddet.

7 lutego 2026

Odpowiedź od Sage Reparation

Mange tak for anmeldelsen og de fine ord Leif. Jeg håber ikke vi ses igen, men skulle det blive aktuelt, er du meget velkommen.

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan kun give mine varmeste…

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Malte fra SageReparation.dk.

Fra vi afleverede maskinen, til vi fik den retur igen, gik der under 24 timer - og Malte holdt os i loop hele vejen.

5 ud af 5 stjerner herfra 🤩

7 lutego 2026

Odpowiedź od Sage Reparation

Mange tak for anmeldelsen og de fine ord Dina.

Hurtig hjælp

Hurtig hjælp, da min Touch impress døde.
Afleverede den samme dag og hentede den dagen efter, repareret og serviceret.
Perfekt😊

13 stycznia 2026

Odpowiedź od Sage Reparation

Mange tak for anmeldelsen og de fine ord Thomas. Jeg håber ikke vi ses igen, men skulle det blive aktuelt, er du meget velkommen.

Oceniono na 5 z 5

Rigtigt god oplevelse at handle med…

Rigtigt god oplevelse at handle med firmaet, ja jeg vil sige kaffe til tiden.
Hurtig, nem at bestille varer samt hurtigt levering.
Fem stjerner herfra.

13 stycznia 2026

Odpowiedź od Sage Reparation

Mange tak for anmeldelsen, Hans. Skulle du få brug for reservedele eller hjælp til din Sage-maskine, er du altid meget velkommen.

Oceniono na 5 z 5

Den ultimative bedste oplevelse!

Jeg kan ikke få hænderne ned. Denne unge mand, som har lavet min Sage Touch Espresso, fortjener kun ros. Uovertruffen dialog og opfølgning, super fleksibel og meget meget troværdig. Han ved hvad han har med at gøre, og han forstår om nogen, hvad service er. Med de kompetencer er frøene sået, for en super karriere. Jeg giver ham mine allerbedste anbefalinger, til alle der har deres maskine kær. Og kaffe :-)

11 stycznia 2026

Odpowiedź od Sage Reparation

Mange tak for anmeldelsen og de fine ord Mette. Jeg håber ikke vi ses igen, men skulle det blive aktuelt, er du meget velkommen.

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej