KLARBIL ApS

Oceniono na 1 z 5

Bestiller en tid til Mandag 3 Februar 2025 kl 11:00 altså idag, tid bliver bekræftet. Klokken blev 11:30 og intet hører jeg fra Klarbil, jeg ringer og ringer og efter over 15 min tager de telef... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Bilen fik forleden den store tur af Jesper fra Klarbil.dk Jeg har absolut ingen negative kommentarer til resultatet, min bil står super flot og nærmest som ny inde i kabinen. Jeg har allerede besti... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik klargjort min Tesla model y indvendig og udvendigt, og kan klart anbefale Klarbil.dk Min bil trængte til en grunding gennemgang efter en weekend, som stod på fodboldturnering med ungerne,... Zobacz więcej

1. Czyszczenie samochodów
  2. Myjnia samochodowa

Napisane przez firmę

KLARBIL tilbyder professionel klargøring af Biler, Varevogne og Lastbil på din adresse. Vi er specialister i Salgsklargøring med billeder, leasing returnering og brugerskifte i virksomheder.

Oceniono na 1 z 5

Tager mindre kunder ind hvis I ikke har styre på jeres forretning

Klokken blev 11:30 og intet hører jeg fra Klarbil, jeg ringer og ringer og efter over 15 min tager de telefon og heldigvis var jeg første i kø.
Der blev sagt til mig at de har aflyst og sendt en mail og det passede så ikke fordi jeg kiggede på mail før jeg ringede.
Jo jo siger mand ved rører du skal kigge på spam, jeg har selv sendt den imorgens.
Efter vi snakkede kigger jeg igen på min mail og wupti der var jo pludselig en mail som blev sendt kl 11:24 ( aftal var kl 11:00 hos mig)
Det var min oplevelse hos Klarbil, ikke til at stole på.

3 lutego 2025
Logo KLARBIL ApS

Odpowiedź od KLARBIL ApS

Hej Simonetta.

Jeg er Bajram, ejer af Klarbil som du snakkede med i telefon da du ringede til os.

som jeg sagde til dig i telefonen, havde jeg selv personligt aflyst din tid før du ringede til os, da vi var over booket og desværre ikke kunne nå at klargøre din bil.

du fik af vide at du skulle kigge i din spam mail, da vores annullering muligvis kunne have været havnet der, som den i øvrigt var.

DU ringer nemlig tilbage 5 minutter efter vores første samtale, og bekræfter at vores aflysning var endt i din spam filter.

Vi er super ærgerlige over du har spildt din tid på at vente.

Vi vil stadig meget gerne Klargøre din bil, så du kan altid enten kontakte os på
71 74 36 46

eller via hjemmesiden: Klarbil.dk

Bedste Hilsner
Klarbil

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik klargjort min Tesla model y…

Min bil trængte til en grunding gennemgang efter en weekend, som stod på fodboldturnering med ungerne, så der var godt beskidt.

De kom ud til min arbejdsplads, så jeg behøvede ikke at tage fri 🤝🏻 stor anbefaling

30 września 2024
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk Service af Klarbil.dk!

Fantastisk Service af Klarbil.dk!
Jeg stod onsdag morgen med et barn som havde spildt kakao på hele passagersædet, Klarbil var super hurtige og allerede om formiddagen havde de en akut tid til at klargøre bilen.
Stor anbefaling herfra !! 🙌🏼

2 października 2024
Oceniono na 5 z 5

jeg virkelig imponeret over klarbil’s…

jeg virkelig imponeret over klarbil’s resultatet. Efter klargøringen skinnede min bil både indvendigt og udvendigt som aldrig før. De ekstra services og opmærksomheder på detaljerne gjorde virkelig en forskel. Den professionelle service, jeg modtog, var enestående og har virkelig forbedret min biloplevelse. Jeg vil helt sikkert anbefale denne klargøringsservice til andre - en fantastisk oplevelse!

Venlig hilsen Blerim

30 września 2024
Oceniono na 2 z 5

Ha ikke for store forventninger

Ha ikke for store forventninger
Har haft klarbil ude for at rense sæder i min bil.
De var meget beskidte inden klarbil kom.
Efter første besøg var forsæderne blevet meget flotte igen.
Bagsædet var efter første besøg ikke særligt pænt og klarbil kom så tilbage og lavet det om. Men det hjalp heller ikke noget.
Efter kontakt med klarbil fil jeg så at vide at det kunne ikke gå af.

Jeg valgte at køre bil et andet sted hen for at få renset bagsædet og fik derfor bevis for at det sagtens skulle gå af og blive rent.

Foreslog en kompensation for det udført arbejde som ikke var tilfredsstillende Ditte kunne ikke lade sig gøres hvorefter at klarbil har været blokeret mig så jeg ikke kan komme i kontakt med dem længere

2 lipca 2024
Logo KLARBIL ApS

Odpowiedź od KLARBIL ApS

Kære Claus Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre at vi ikke har levet op til dine forventninger, vi gør os meget umage med at forventningsafstemme vores ydelser. Når vi snakker om sæderens, kan vi aldrig give en garanti på at alt kan fjernes. Så længe der er skidt i sædet vil pletterne kunne komme tilbage, så det kan være nødvendig med flere rens af et område for at få det væk. Vi gav dig endda et ekstra forsøg uden beregning.

Vi har udført arbejdet efter bedst evne, og ved gennemgang af opgaven oplyste vi at de kunne blive væsenligt pænere hvilket de også er blevet.
Derfor er vores ydelse leveret og vi har været hos dig to gange da vi går op i at havde tilfredse kunder.

Med Venlig Hilsen
KLARBIL

Flot arbejde

Vi fik vasket vores campingvogn af klarbil.
Vi er meget tilfredse med resultatet af en skånsom og grundig vask. Vi vil helt sikkert benytte klarbil igen.

27 maja 2024
Oceniono na 5 z 5

Super service. Vores campingvogn var bare meget grøn på taget og rigtig beskidt efter en lang vinter - nu står den som ny, kan klart anbefales

21 marca 2024
Oceniono na 5 z 5

Jeg har længe søgt om vask af campingvogn, hvor de kommer ud til din bopæl.
Fandt klarbil.dk og har fået en super service, god kommunikation og information før start og efter udført arbejde.
Jeg har bestilt en vask af campingvognen igen til efteråret.

15 marca 2024

Som en ny bil

Som en ny bil.
Hold da op en grundig omgang. Indvendig rens. Bilen ser ud og dufter som en ny bil. En lakfejl som følge af fugleklat og udvendige ruder fik også lige en omgang på huset.

27 października 2023
Oceniono na 5 z 5

Super service og nem kommunikation.

Super service og nem kommunikation.
Blev brændt af, af et andet firma 2 gange og da jeg skulle ud på en længere kørertur + 12 timer til Østrig havde jeg bare brug for en ren bil.
Jesper, Klarbil fik proppet mig i kalenderen og ordnede min bil samme dag. Han stod her til det var mørkt efter normal arbejdstid.
Alletiders gut kan kun anbefale dette firma.
Bh Bo Nielsen

2 marca 2023
Oceniono na 5 z 5

Glimrende arbejde - Godt gået.

Kontaktede Klarbil.dk den 5-4-23, kl. 08.00, da jeg stod med en lastbil der skulle rengøres indvendigt.

Jesper var yderst serviceminded og de klarede opgaven på dagen. Jeg modtog efterfølgende billeder af før & efter resultatet.

KlarBil.dk kan med 100% sikkerhed anbefales.

Tak for hjælpen.

5 kwietnia 2023

Flot arbejde

Flot arbejde udført af Jesper efter god vejledning i forbindelse med den coating af bilen, jeg fik udført. Alle aftaler overholdt til punkt og prikke. Kan klart anbefale Jesper og hans firma.

28 stycznia 2023
Oceniono na 5 z 5

God service og godt resultat!

Jesper kom til tiden og brugte god tid på råd og vejledning. Han er meget serviceminded! Og min bil skinner både udvendigt og indvendigt - jeg er meget tilfreds og kommer helt sikkert til at bruge Jesper igen.

26 stycznia 2023
Oceniono na 5 z 5

Klarbil.dk havde ikke en standard pakke…

Klarbil.dk havde ikke en standard pakke som passede mine ønsker - men én enkelt mail, så var de klar til at levere og allerede to dage efter. Resultatet var slående - en grundig vasket bil stod skinnende og ventede på mig. Jesper fra Klarbil tog sig også tid til en grundig snak om den fremadrettede vedligeholdelse (coating, lakrens og stenslag)

En forårsklargøring skal ske hos klarbil.dk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

29 grudnia 2022
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej