Bestilte nogle øreringe. Derefter blev jeg ringet op af ejer af hjemmesiden. Der snakkedeI en time om alt muligt andet hun også synes jeg skulle købe. Hun fik lokket mig til at købe for 900kr mere e... Zobacz więcej
Bestilte varen søndag eftermiddag med en forespørgsel om at få pakket varen ind, da det er en gave. Allerede samme dag, en søndag aften, fik jeg mail hvorpå der stod, at det nok skulle blive gjort.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kittodesign er det eneste jeg køber for tiden. Kvaliteten er helt i top, man får den bedste service, og så er Mette den sødeste i verden. Hun gør alt for sine kunder, og gør alt for at opfylde vo... Zobacz więcej
Fantastisk kvalitet og lækre designs! De er absolut et must at have i garderoben til sommer, om du er til shorts eller nederdel. T-shirts er oversize, så gå en størrelse ned hvis det skulle være. Men... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos Kitto har du muligheden for at designe dit helt eget billede. Du kan gøre det helt personligt og unikt ved at tilføje det, der har betydning for dig.
Dania
- kittodesign.com
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Alt levede op til mine forventninger😊
Det var så fint det hele :)
Super fine ting og rigtig god service
Super fine ting og rigtig god service!
Jeg ville bestille 2 sæt lysestager men var i tvivl om nogle ting, så derfor forhørte jeg mig inden bestilling. Der var hurtig respons, og jeg kunne foretage bestilling herefter! Jeg modtog de sødseste, fineste og meget personlige lysestager, som min søn og jeg glæder os til at give i gave til en helt bestemt person ❤️
SÅ SØDT OG PÆNT LAVET !!!
Rigtig god service :D
Servicen er i top og der er hurtig…
Servicen er i top og der er hurtig levering. Tingene er i go kvalitet og så kan de søde motiver kun give glæde 😍
Rigtigt fed ting og hurtigt
fantastisk webshop
rigtig flot billede, rigtig god service og hurtig levering jeg kan trygt give min anbefaling til andre og handler gerne selv der igen
Lidt skuffet over at det ikke er en rigtig plakat.
De lovede levering inden for 5 hverdage og der gik 8 hverdage.
Når i skriver det er en poster så havde jeg forventet at det var en rigtig lavet plakat og ikke et stykke pap i bare havde skrivet på men fedt at i skriver det i hånden.

Odpowiedź od kitto design
Super flot lavet og hurtig levering
Super fint materiale
Super fint materiale.
God leverings tid.
Super fin service.
Det er virkeligt en fantastisk …
Det er virkeligt en fantastisk hjemmeside , fik lavet en med en tekst på til min far . Både ham og jeg er glad for den . 👏😍
Fantastisk hjemmeside
Fantastisk hjemmeside. Hurtig levering og flot indpakning.
hurtig levering og er hvad der skal …
hurtig levering og er hvad der skal være.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.