Bestilte nogle øreringe. Derefter blev jeg ringet op af ejer af hjemmesiden. Der snakkedeI en time om alt muligt andet hun også synes jeg skulle købe. Hun fik lokket mig til at købe for 900kr mere e... Zobacz więcej
Bestilte varen søndag eftermiddag med en forespørgsel om at få pakket varen ind, da det er en gave. Allerede samme dag, en søndag aften, fik jeg mail hvorpå der stod, at det nok skulle blive gjort.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kittodesign er det eneste jeg køber for tiden. Kvaliteten er helt i top, man får den bedste service, og så er Mette den sødeste i verden. Hun gør alt for sine kunder, og gør alt for at opfylde vo... Zobacz więcej
Fantastisk kvalitet og lækre designs! De er absolut et must at have i garderoben til sommer, om du er til shorts eller nederdel. T-shirts er oversize, så gå en størrelse ned hvis det skulle være. Men... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos Kitto har du muligheden for at designe dit helt eget billede. Du kan gøre det helt personligt og unikt ved at tilføje det, der har betydning for dig.
Dania
- kittodesign.com
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Det er bare en god service man får
Super flotte
Efter spurgte mine vare og svar med det…
Efter spurgte mine vare og svar med det samme og lidt efter kom de fineste vare
orderen blev sent få timer efter…
orderen blev sent få timer efter bestillingen
det gik så stærk at farven forsvandt
DOA stod for leveringen virker som altid godt

Odpowiedź od kitto design
Jeg er super glad for det jeg bestilt…
Jeg er super glad for det jeg bestilt det var så flot og det kom til tiden og synes prisen var meget billig så jeg kan trygt anbefalede og kæbe ting her inde jeg er super tilfreds 😃😃
Service i TOP
Service, kvalitet og ikke mindst venlighed er helt i Top. Kan varmt anbefale Kitto design. Skønt at købe noget der som ikke findes mage til andre steder. Og er helt unik. Det er ikke sidste gang jeg handler der. Så er det til så rimelige priser at alle kan deltage.
fint børnetøj
Kan klart anbefale disse produkter og…
Kan klart anbefale disse produkter og service til meget billige kr
Jeg havde forventet en professionel…
Jeg havde forventet en professionel oplevelse. Men at modtage en tegning som for det første er opført med blyant for derefter at tegne op med tusch. Dette kunne en af mine børnebørn havde udført. Og at der så ikke helt er plads til de sidste bogstaver så bliver de bare presset sammen i enden. Så ja jeg er mega utilfreds og allerhelst ville jeg forlange mine penge tilbage. Med venlig hilsen Henny Nielsen
Tinglev

Odpowiedź od kitto design
Rigtig hurtigt levering og er rigtig…
Rigtig hurtigt levering og er rigtig glad for den ting jeg købte inde hos jer ikke sidste gange jeg køber ved jer :-) og os hurtig betjening .. ❤️
Hurtig levering og varen lever op til…
Hurtig levering og varen lever op til min forventning 😉
Rigtig fine produkter og flotte…
Rigtig fine produkter og flotte tegninger 👍
Fine og unikke gaveideer
Virkelig fin bodystock og hagesmæk. Som vi endda fik med gratis! Rigtig god service. Hurtig ekspedering.
Dog en anelse skuffet over ‘plakat’/tegning på tykt papir. Var meget simpel og bukket - ikke de 60kr værd. Men resten var så fint.

Super flotte lysestager
Super flotte lysestager. Og man kan se at de er noget helt specielt. I forhold til det man køber i butikkerne.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.