Kersten Hulpmiddelen Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

De scootmobiel was nogal langzaam ca. 7 km/uur Één telefoontje was genoeg om monteur langs te sturen. 3 dagen later, weekend zat ertussen..., monteur aan huis. 10 minuten later reed 'ie 15 k... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Binnenkort begin ik aan een grote reis met mijn scootmobiel en ben vroeg begonnen met de aanvraag voor complete check van mijn scootmobiel. Er bleek best wel wat mis te zijn maar alle lof voor de mont... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik heb al vanaf het begin slechte ervaring met jullie bedrijf. Ik heb vanaf het begin dat ik een nieuwe rolstoel moest uitzoeken omdat de vorige niet gemaakt kon worden 5 maanden zonder rolstoel gezet... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Goede en snelle service. Sinds onze gemeente Nederweert in zee is gegaan met deze zorgaanbieder ben ik er sterk op vooruit gegaan mbt service en hulp met mijn zeer oude elektrische rolstoel. De m... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca sprzętu dla niepełnosprawnych

Napisane przez firmę

We begrijpen dat een tijdelijke of blijvende fysieke beperking grote invloed op iemands leven kan hebben. Daarom denken we vanuit onze kennis en ervaring altijd mee. Als onafhankelijke en betrokken dienstverlener binnen de hulpmiddelenzorg bieden we de best passende oplossing. In elke situatie.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 97% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 114

Napisz recenzję

Vriendelijk en sneile hulp

10 marca 2026

Beste Gea Haverman,

Dank voor uw reactie. Fijn om te horen dat u onze hulp als vriendelijk en snel heeft ervaren. Dat waarderen we.

Oceniono na 5 z 5

Zeer vriendelijke mensen en altijd snel…

Zeer vriendelijke mensen en altijd snel geholpen als het echt nodig is. Monteur Rudy is top!

2 marca 2026

Beste Theo,

Wat fijn om te horen dat u onze collega’s als vriendelijk ervaart en dat u snel wordt geholpen wanneer dat nodig is. We geven het compliment ook graag door aan monteur Rudy.

Communicatie

Vriendelijke mevrouw aan de telefoon die mij goed geholpen heeft om de problemen met de rolstoel van mijn moeder. Dank daarvoor.

Beste Sietze,

Hartelijk dank voor deze mooie woorden. Fijn om te horen dat u vriendelijk en goed bent geholpen aan de telefoon. We geven dit compliment graag door aan onze collega’s.

nou ja, verbinding verbroken

ik werk zelf niet in de zorg - er is iets met een rolstoel die door een ander teruggebracht zou worden en afgemeld zou worden. Dat is niet gebeurd, of niet goed gebeurd. Ik probeer te kijken hoe en wat, en bel me suf om te achterhalen wat er precies gebeurd is. Krijg ik toch een zeer geirriteerde dame aan de telefoon, die ook nog eens het gesprek afkapt en de verbinding verbreekt. Niet heel erg klantgericht.

10 marca 2026

Beste Sandra van der Plaats,

Dank u dat u de moeite neemt om dit met ons te delen. Dit is natuurlijk niet prettig wanneer u probeert duidelijkheid te krijgen over een situatie.

Ik heb via Trustpilot aanvullende informatie opgevraagd, zodat ik kan achterhalen om welke vestiging het gaat en dit intern kan oppakken.

Duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg , rust in de uitleg, tijd nemen om te oefenen. Erg prettige ervaring.

9 marca 2026

Beste Anneke Smook,

Fijn om te horen dat u de uitleg als duidelijk en prettig heeft ervaren. We waarderen het dat u dit op Trustpilot met ons deelt.

Zeer vriendelijke medewerker

Zeer vriendelijke medewerker. Scootmobiel geleverd volgens afspraak.

Beste Ronald,

Fijn om te lezen dat u zo goed geholpen bent. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit te delen hier.

Ik zal uw compliment doorgeven aan mijn collega’s.

Geweldige levering

Geweldige levering. Prachtige scootmobiel. Goede uitleg van Vincent. Geduldig en erg vriendelijke medewerker. Echt top!

Beste R. Sikkema,

Wat fijn om te horen dat de levering goed is verlopen en dat u tevreden bent met uw scootmobiel. Ook mooi dat u de uitleg en hulp van onze collega Vincent zo prettig heeft ervaren. We geven dit compliment graag aan hem door.

Oceniono na 5 z 5

Vriendelijk ,goede uitleg .

Dit bedrijf heeft de driewieler op tijd gebracht .goede uitleg gegeven over hoe alles werkt en wat nog veranderd moest worden om het huis .

Beste Remko Bultena,

Wat fijn om te lezen dat u zo goed geholpen bent door mijn collega’s. Bedankt ook dat u de tijd heeft genomen om dit te delen hier.

Ik zal u compliment doorgeven aan mijn collega’s.

Met vriendelijk groet,

Oceniono na 1 z 5

1 ster is nog teveel als je het service…

1 ster is nog teveel als je het service ummer belt, behoor je te worden doorgeschakeld naar een medewerker maar dan krijg je alleen pieppiep te horen en dus geen medewerker aan de lijn. Dit is al sinds gisteravond half 8 . Sta je dan halfverlamd in het donker met een lekke band. Op geen enkel nummer ook het spoednummer is er contact te krijgen. Waardeloze service iedere keer weer als je een defect aan je scootmobiel hebt

1 marca 2026

Beste mevrouw Kan,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat u ons niet kon bereiken op het moment dat u hulp nodig had. Dat moet een heel nare situatie voor u zijn geweest.

Inmiddels zijn we achter de oorzaak. Er was sprake van een telefoonstoring. Maar daar heeft u op dat moment natuurlijk niets aan gehad. Dit is niet zoals wij onze service willen bieden.

We hebben de vestiging gevraagd om contact met u op te nemen, zodat dit persoonlijk met u besproken kan worden.

Perfecte firma

Perfecte firma
Wij zijn goed en snel geholpen.
Complimenten voor de adviseur en ook hoe hoe hij alles afstelde.
En uitlegde hoe alles werkte met instellen en inklappen van de rolstoel.
Tenminste iemand die mee dacht.

27 lutego 2026

Beste Christien Cremers,

Wat fijn om te lezen dat u zo goed en snel bent geholpen. Dank voor uw mooie woorden over onze adviseur.

Wilt u ons laten weten om welke vestiging het gaat? Dan zorg ik dat uw complimenten bij de betreffende collega terechtkomen.

Toppunt van communicatie

In december 2025 is mijn eigen scootmobiel opgehaald voor reparatie. De monteur heeft waar ik bijstond de fabriek gebeld of alles op voorraad was, dat was ook.
Ik heb ik leen scootmobiel gehad, maar toen ik daar mee ging rijden leek het net ofdat er inplaats wielen eieren onder zaten. Hij hobbelde aan alle kanten,dus niet mee te rijden. Weer omruilen voor een andere. Ging er een klein rondje mee rijden, staat hij ineens midden op een kruispunt stil. En daarna nog een maar keer. Dus weer omruilen. Voor de derde keer kreeg ik er dus weer een met een NIET verende stoel. Dus alleen kleine ritjes. Donderdag 26 februari zouden ze mijn eigen gerepareerde scootmobiel terug brengen. Heel de dag gewacht om 16.30 zelf maar gebeld. Sorry we komen niet, scootmobiel is nog niet gerepareerd. Sorry hoor dit kan toch niet. Ik zit vanaf december zowat alleen binnen.

26 lutego 2026

Beste Cor Hoogenstrijd,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat u al zo lang wacht. We begrijpen goed dat dit voor veel frustratie zorgt.

Ik heb uw melding meteen doorgezet naar onze vestigingsmanager. We nemen dit serieus en gaan er alles aan doen om dit zo snel mogelijk en naar tevredenheid op te lossen.

Onze excuses voor het lange wachten en het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Alles komt goed.

Na de melding dat mijn scootmobiel een vervelend defect had, moest ik eerst een beetje aanmodderen maar uiteindelijk is alles goed gekomen. De scootmobiel is tijdelijk omgereruild voor een leen en is ondertussen perfect gerepareerd en weer thuis gebracht, door een super vriendelijke bezorger kenneth, die zich druk maakte of ik het niet koud had.

5 lutego 2026

Beste Teunis Kuiper,

Fijn om te lezen dat het uiteindelijk zo goed is opgelost.

Dank voor het delen van uw ervaring.

Ik geef uw complimenten zeker door aan mijn collega’s.

Ook aan Kenneth, dat zal hij waarderen.

Sander van Kersten

Vriendelijk personeel

Ik werd erg vriendelijk geholpen en hij nam ook de tijd ervoor om alles uit leggen. Daarnaast is alles ook snel geregeld wat betreft de levering.
Ik ben erg blij met de scootmobiel. Vestiging almere

30 stycznia 2026

Dag Betty,

Dank u wel voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u zo vriendelijk bent geholpen en tevreden bent met de levering en uw scootmobiel.

Zou u ons misschien willen laten weten bij welke vestiging u bent geholpen? Dan zorg ik er graag voor dat deze mooie woorden ook bij mijn collega’s van die vestiging terechtkomen.

Nogmaals dank voor het delen van uw ervaring!

SUPER BEDANKT!

Dankjewel, wat een geweldige mensen.
Geen hulpmiddel nodig, maar wel hulp.
Dat werd geboden toen ik op de parkeerplaats stond. SUPER, SUPER SUPER bedankt.
Kersten Hulpmiddelen aan de Amperestraat te Leeuwarden
Dit was echt: we zijn op de wereld, voor mekaar, voor mekaar, te helpen
nietwaar.

23 stycznia 2026

Dag José van der Horn,

Wat een mooie review, dank u wel! En wat fijn om te lezen mijn collega u zo goed heeft geholpen.

Ik geef uw compliment graag door aan mijn collega én zijn of haar leidinggevende.
Zou u hieronder kunnen aangeven in welke plaats dit was?

Dan zorg ik dat uw bericht op de juiste plek terechtkomt.

Nogmaals dank voor het delen van uw ervaring.

Lenen Hoog laag bed

In verband met een breuk kon ik niet naar mijn eigen slaapkamer. Een bed via Kersten hulpmiddelen aangevraagd. Telefoniste was uiterst vriendelijk en dacht heel goed mee. Chauffeur die het bed bracht was zeer bekwaam. Ondanks de beperkte ruimte had hij hem zomaar staan. Dit was echt een fijne oplossing. Het bed voldeed prima op meerdere standen te zetten.
Afspraak maken om het bed weer op te halen was ook zo gemaakt. Ik ben zeer tevreden!

31 grudnia 2025

Beste Geert,

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat alles naar wens was: van aanvraag tot plaatsing en ophalen. We geven uw complimenten graag door aan onze collega’s. Mocht u in de toekomst opnieuw iets nodig hebben, dan staan we graag weer voor u klaar.

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel. Ik had in augustus een passing voor rolstoel. Nu, 10 dec nog niets.
Vaak gebeld, steeds die zelfde smoezen....."het is besteld, is iets fout gegaan, personeelstekort"......en die excuses regelmatig. Zelfs als WMO er achteraan belt.
Jammer dat mijn Gemeente Zeist met dit bedrijf in zee is gegaan.

10 grudnia 2025

Beste Michel,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat u al zo lang wacht. Uw frustratie is helemaal begrijpelijk. Dit is niet de ervaring die wij willen bieden.

Ik heb uw melding direct doorgezet naar onze vestigingsmanager. We nemen dit serieus en gaan er alles aan doen om dit zo snel mogelijk én naar tevredenheid op te lossen.

Nogmaals onze excuses voor het lange wachten en het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Schade . Wiel afgelopen rolstoel naar 2x monteursbezoek

Slecht verzekerd ik zit nog met nekklachten na een ongeluk waarvan een wiel afliep. Verzekering laat me ermee zitten.

Wat een scheid reactie!

1 marca 2025

Beste meneer Van der Pol,

Wat ontzettend vervelend om te horen. We begrijpen goed dat dit voor u ingrijpend is geweest.

We begrepen dat er inmiddels contact met u is geweest. De verzekeraar behandelt de kwestie verder.

Sterkte gewenst met uw herstel.

Met vriendelijke groet.

Slecht bedrijf

4 weken geleden gebeld , dat de duwhandgrepen van de rolstoel zijn afgebroken.Zouden worden besteld en worden klaargelegd.Nu totaal 4 x gebeld , elke keer dezelfde vragen , zouden worden teruggebeld , je hoort er niets meer van. De Wmo Doetinchem kan beter een ander bedrijf (Medipoint) kiezen.

Lydia Jansen

10 listopada 2025

Beste Lydia Jansen,

Wat vervelend om te lezen dat u al zo lang moet wachten op een oplossing. Dat is niet hoe wij willen werken en waar wij voor staan. Dank dat u dit meldt, we gaan er voor zorgen dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt voor u.

Ik heb extra informatie opgevraagd via Trustpilot zodat ik ervoor kan zorgen dat uw melding snel bij de juiste collega’s terechtkomt - zowel bij de klachtencoördinator als de vestigingsmanager. Zij pakken dit verder met u op.

Oceniono na 1 z 5

Mijn man heeft een rolstoel nodig

Mijn man heeft een rolstoel nodig. De maten daarvan zijn opgemeten bij de Maartenskliniek, waar hij revalideerde. Deze maten doorgeven aan Kersten. Tot 2 x toe een verkeerde rolstoel geleverd. Ze spreken een tijd af voor levering, komen ze gewoon 3 uur eerder , en dan nog een boos telefoontje krijgen dat er niemand thuis was.Bij de laatste rolstoel kon mijn man niet eens door de deur van toilet thuis. Al met al wachten we nu al 6 mnd op een rolstoel.Al met al en belabberde service. Waardeloos. Nu weer weken wachten op stoel 3..... Liefst 0 sterren, 1 ster is nog teveel voor dit bedrijf. Danielle Arts

7 listopada 2025

Beste Danielle Arts,

We begrijpen dat deze situatie voor u en uw man erg frustrerend is. Een passende rolstoel is belangrijk, en lang wachten of onduidelijkheid over afspraken is dan zeer vervelend.

We willen uw klacht graag zorgvuldig oppakken. Via Trustpilot heb ik u gevraagd om wat aanvullende informatie. Met die gegevens kunnen we uw melding oppakken met de juiste vestiging. Als u daarop reageert, kunnen we sneller voor u aan de slag.

Lukt dat niet, dan kunt u uw klacht ook melden via ons formulier:

Onze klachtencoördinator neemt het dan verder in behandeling.

Zo,n beetje alles

Zo,n beetje alles. Inmiddels 4 scootmobiels verder en nog niet goed. Maar dat terzijde. Beste Eva van Kersten,
Een Klachten formulier invullen heeft geen zin. Hier wordt namelijk ook niet op gereageerd.
Ga potverdee eens serieus met klachten om.
Het is echt schandalig hoe er met mensen die afhankelijk zijn wordt omgegaan! Ik heb een klachten formulier ingevuld. We hebben meerdere keren gebeld. We zouden terug gebeld worden door een leiding gevende. Allemaal niet gebeurd.
Kom maar met een oplossing!

22 października 2025

Beste Corina,

Wat ontzettend vervelend dat je niet tevreden bent. Wij hebben de vestigingsmanager verzocht contact met je op te nemen om samen met jou op zoek te gaan naar een oplossing.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej