I made a purchase on 2 May 2026, before the items arrived I asked that the order be canceled after reviewing comments and concerns from others. They indicate 5-7 days, 30 day refund policy and nine of... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik heb eerst besteld omdat ik een kleine zelfstandige wou steunen en niet op shein wou kopen.. Achteraf pas de reviews gelezen en ik moest bang afwachten maar gisteren mijn bestelling aangekrege... Zobacz więcej
Bestelling verkeerd bezorgd. Zelf geen verantwoordelijkheid om hier achteraan te gaan. Zelf 10 mails en tal telefoontjes aan koeriersbedrijf besteed. Kreeg uiteindelijk gelijk en coupon dat Kate Amste... Zobacz więcej
19 juli besteld. Half augustus nog niets geleverd. Bestelling geannuleerd. Willen niet meewerken aan terugbetaling. Moet eerst zelf uitzoeken met koerier, dan is het pakket zoek, dan...... Allemaal... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Jas Kate Amsterdam
Ik had een jas besteld, deze was van enorm slechte kwaliteit. Ik moest dit binnen de 14 dagen retourneren dus ik had een mail gestuurd met de vraag voor retour. Hier kreeg ik geen reactie op. Toen heb ik nog eens gemaild. Nog geen reactie. Toen nog eens, en toen kreeg ik een mail of ik korting wou op de jas. Toen stuurde ik terug dat ik het gewoon wou retourneren en dat ze me een label moesten sturen. Toen zeiden ze oké in de volgende mail. Vervolgens sturen ze geen retourlabel. Ze excuseren zich en zeggen dat het formulier nu wel in de mail staat. Deze staat er nog steeds niet in. Nu stuur ik opnieuw een mail, en ze sturen eindelijk een retour formulier. Dit moet ik invullen en zelf een label kopen bij de post. Ik vind dit schandalig. Hoezo is dit zo een slechte retour service en zo een populair bedrijfje ?? Retour kosten naar China zijn over de €20…..
Niet bestellen hier!
Niet bestellen hier!! Verschrikkelijke klanten service, komen afspraken niet na, kwaliteit is slecht, nooit geld terug gekregen. Levertijd mega lang
Bestel hier niet!!!
In augustus een bestelling geplaatst. Duurde bijna 2 weken voordat ik het pakketje had. Vanwege de slechte kwaliteit heb ik het topje als retour aangemeld, netjes binnen de 14 dagen. Na 2x nog steeds geen reactie gekregen met een retourformulier. Tot de dag van vandaag nog steeds mijn geld niet terug.
Koop hier niets
Koop hier niets. Ze doen voorkomen dat pakket uit Nederland komt. 7 augustus 2024 een jurk besteld. Tig mails verder. Pakket weer retour naar China zonder dat ik het heb ontvangen. Aanvankelijk zouden ze geld terug storten. Weer een mail geschreven dat ik geld niet teruggeboekt heb gekregen. Toen kreeg ik weer te horen dat ik eerst pakket moet afnemen alvorens ik geld kan terug krijgen. Tig keer mijn adres moeten checken van hen. Zou weer worden opgestuurd.Tot op heden nog steeds niets ontvangen. Bedriegers zijn het.
Bestelling nooit binnen gekregen
Bestelling nooit binnen gekregen. Mail gestuurd waar ik nooit een reactie op heb gehad. Bestel hier niet!
slechte kwaliteit kleding, geld verspilling
Bestel niet bij dit bedrijf. Er word andere kwaliteit kleding geshowd & uiteindelijk krijg je kwaliteit opgestuurd van de Alie express , waar je weken op zit te wachten. Uit eindelijk wel oké contact gehad met het bedrijf maar je kunt niet retourneren, onder de term ‘duurzaam’ ondernemen.
Jurkje besteld door mijn dochter
Jurkje besteld door mijn dochter, ontzettend lang op moeten wachten. Wil het nu terug sturen maar na 5 pogingen om een retour label te ontvangen nog steeds niet gehoord. Wat een waardeloos bedrijf!
Bestel niks op Kate-Amsterdam
Enorm slechte kwaliteit. Op de site staat aangegeven dat je het pakket kan retouneren en een verzendlabel kan aanvragen door contact op te nemen met de klanten service. Wanneer je contact opneemt krijg je pas reactie wanneer de 14 daagse bedenk tijd om is. Vervolgens als optie gekregen om 30% van het aankoop bedrag terug te krijgen. Ik wil gewoon mijn geld terug.
Dit is oplichterij! Bestel hier niet!
Kleding besteld maar nooit geleverd
Kleding besteld maar nooit geleverd. Mail reageert niet
niet bestellen!!!
Ik heb 1 maand gewacht op mijn pakketje. Ik had 4 dingen besteld en slechts 3 ontvangen. Daarnaast is de kwaliteit van de kleding enorm slecht. Het komt helemaal niet overeen met de foto's op de site.
Ik zou 0 sterren geven als het kon
Ik zou 0 sterren geven als het kon. De kleding komt van aliexpress en retour sturen kost 20 euro of meer. Absoluut belachelijk! Ik snap niet dat je als ondernemer hier achter kunt staan.
Ik krijg geen retourformulier…
Ik krijg geen retourformulier toegestuurd, terwijl ik het graag wil retourneren. Het pakket kwam bijna een maand later aan, en geen goeie stof.
Oplichter
Oplichter, wordt aan je doorverkocht via AliExpres etc. Zeer slechte kwaliteit. Al 1,5 week per mail in contact om een retourlabel te ontvangen, maar het enige wat ik krijg zijn kortingscodes en geen retourlabels. Kortom niets op bestellen dus
Dropshipping, bestel hier niets!
Jurk besteld, duurt een aantal weken voordat het binnen is omdat het bedrijf zogezegd met zorgvuldig geselecteerde en betrouwbare leveranciers samenwerkt, ook buiten de EU. Beweren via mailcontact dat producten niet worden ingekocht via Aliexpress. Wat ik binnenkreeg bevestigede helaas het tegendeel. Hele goedkope stof, jurk lijkt niet eens wat op de foto's beloofd wordt. Dropshipping, bestel hier niets want het is zonde van je geld.
Oplichters!
Oplichters!
Ali express pakketje is doorgestuurd en totaal niet gekregen wat is besteld.
Bestel hier niks
Bestel hier niks! Zeer slechte kwaliteit, echt regenpak materiaal, in tegenstelling tot de advertentie waar een zwierige lange jurk wordt getoond. De levertijd is meerdere weken en retourneren kost €20 voor een bestelling van €30!!
Doświadczenie Trustpilot