I made a purchase on 2 May 2026, before the items arrived I asked that the order be canceled after reviewing comments and concerns from others. They indicate 5-7 days, 30 day refund policy and nine of... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik heb eerst besteld omdat ik een kleine zelfstandige wou steunen en niet op shein wou kopen.. Achteraf pas de reviews gelezen en ik moest bang afwachten maar gisteren mijn bestelling aangekrege... Zobacz więcej
Bestelling verkeerd bezorgd. Zelf geen verantwoordelijkheid om hier achteraan te gaan. Zelf 10 mails en tal telefoontjes aan koeriersbedrijf besteed. Kreeg uiteindelijk gelijk en coupon dat Kate Amste... Zobacz więcej
19 juli besteld. Half augustus nog niets geleverd. Bestelling geannuleerd. Willen niet meewerken aan terugbetaling. Moet eerst zelf uitzoeken met koerier, dan is het pakket zoek, dan...... Allemaal... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Totaal andere kleur gekregen dan op de foto’s
had een bordeaux handtas besteld en kreeg een fel rode met andere textuur. Oplichterij!!! Ze erkennen ook niet dat ze je effectief een andere tas hebben opgestuurd terwijl dat overduidelijk is. Terugsturen kan maar daar ben je meer geld aan kwijt dan het artikel je gekost heeft. Schandalig.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf weigeren om retour te nemen. Product van zeer slechte kwaliteit. Product wordt beschadigd geleverd. De maat klopt ook niet. Bestel hier nooit meer.
Wat een vreselijk bedrijf
Wat een vreselijk bedrijf, broekpak en jas gekocht, kwaliteit totaal niet overeen met de website, wilde retourneren kregen we aanbod van houden en 20% korting op volgende bestelling??? Neee willen dit niet retourneren. Nw aanbod 30% korting ook geweigerd. Vervolgens om retourlabel gevraagd niet gekregen nav 3 mails. Waardeloos bedrijf over de 100€ kwijt dat dit kan in Nederland.
Lange levering maar wel contacteerbaar
Slechte reviews maar persoonlijk hebben ze snel op mijn mailtjes gereageerd en is het product niet perse van slecht kwaliteit. Maar ik moet wel zeggen dat het allemaal een beetje fishy eruit ziet
Ik heb een truitje besteld en dit…
Ik heb een truitje besteld en dit hebben zij bij Ali express voor €6,- besteld en voor €35,- verkocht. Er zat geen label in en direct klacht ingediend. Ik kon €10,- terugkrijgen en zij weigerde mij het halve of volledige bedrag te retourneren omdat ik geen orginele Ali express verpakking had. Zelfs bij Ali express mag je het gewoon in ander tasje retourneren. Nooit meer bestel ik daar. Oplichters
Vieze oplichters en afzetters
Foto’s op de website komen niet overeen met de rotzooi die je geleverd krijgt. Ze willen hun eigen rotzooi niet eens in ontvangst nemen en weigeren een retourformulier toe te sturen.
Naast de verzendkosten zijn de “kosten” voor het retourneren minimaal €20,-
Vieze afzetters en oplichtes zijn het.
I would give 0 if possible
I would give 0 if possible, this shop is an absolute garbage. The cloth you receive from them doesn't look like the picture they use to advertise it. I bought a dress that was supposed to be embroidered, the dress I received came directly from China and it was just an awful quality print on the plastic-feel linen. And smelled horribly bad!
This is scam and it's not worth your attention.
naaien je erbij
Vreselijk bedrijf. Had een bloemenjurkje besteld, in het echt was deze van veel slechtere kwaliteit en zag er anders uit. Ik wilde hem retourneren (ik wist dat ik die kosten zelf moest betalen), bleek het dat het naar een bedrijf in CHINA moest!! Oftewel, de retour prijs was duurder dan het jurkje, wat een onzin. Alsof dat nog niet erg was, moest ik daarvoor ook nog eens in 3 mailtjes uitleggen waarom het product mij überhaupt niet beviel, en werden mij eerst andere flut opties aangeboden ipv de optie voor retourneren. (Ook in deze eerste mailtjes werd mij nooit iets verteld over dat hun producten uit china kwamen en ik deze daarheen moest sturen). Echt heel teleurstellend, is gewoon net een aliexpress maar dan slechter. TIP: wij als klanten hebben herroepingsrechten en we kunnen in 14 dagen na ontvangst ons geld terugvragen!
Waarschuwing voor dit bedrijf!
Ik probeerde mijn bestelling binnen de retourtermijn terug te sturen, maar het retourformulier op hun website werkte niet. Toen ik contact opnam via e-mail, kreeg ik te horen dat ze mijn geld niet konden teruggeven omdat ze een "beginnend bedrijf" zijn—terwijl ik hier wettelijk gewoon recht op heb.
De communicatie verliep traag en moeizaam, waardoor ze nu beweren dat mijn aanvraag buiten de retourtermijn valt. Dit voelt als een bewuste vertragingstactiek. Het gaat om een bedrag van ruim €100, dat ik nog steeds niet heb teruggekregen.
Daarnaast is de kwaliteit van de kleding erg slecht. Heeft iemand tips over hoe ik mijn geld alsnog kan terugkrijgen? Alle advies is welkom!
Slecht! Niet bestellen hier.
Erg slechte website en rot communicatie.
Ik had een artikel besteld die ik weer retour wilde doen, ik kreeg 2 keer over een mailtje met dat ze mooie aanbiedingen hebben terwijl ik al meerdere keren heel duidelijk aangegeven heb dat ik dat niet wilde maar het artikel terug wilde sturen en een retourformulier wilde hebben.
Vervolgens kan ik het artikel niet retour doen omdat de termijn verstreken is.
Ik wilde dat ik eerst de recensies gelezen had, want zo te zien ben ik niet de enige.
Bestel hier alsjeblieft geen artikelen!!!
Dit bedrijf is nog geen eens 1 ster…
Dit bedrijf is nog geen eens 1 ster waardig. Bestel NIET bij dit bedrijf! Je krijgt niet waar voor je geld en retour sturen word onmogelijk gemaakt.
Niet bestellen!!!!
Ze sturen verkeerde jurken en doen dan enorm moeilijk als je wilt terugsturen. Je moet 5x vragen om het retourformulier. Komen met korting en tegoedbonnen. Ze geven aan dat retourneren slecht is voor het milieu, geloof dat verkeerde jurken sturen ook niet heel goed is voor het milieu.
Onwijs slechte troep uit china
Onwijs slechte troep uit china. Nooit bestellen.
Producten van zeer slechte kwaliteit
Producten van zeer slechte kwaliteit. Om terug te sturen, moet je foto’s nemen en antwoorden ze niet op je vragen om een retourlabel te bezorgen. Retour naar China is ook op eigen kosten.
Oplichting!!!!!
Oplichting!!!!!
Pas op kleding komt niet aan !!!!
Voor veel geld besteld .
Ze houden je aan het lijntje met valse beloftes .
Dit is één en al troep uit China
Dit is één en al troep uit China. Ik was zo stom om de reviews niet eerst te lezen en bestelde uit enthousiasme vijf items. 135 euro weg dus. Als ik vraag om mijn geld terug kan dat alleen per mail en krijg je allerlei vage antwoorden. Stuur een filmpje zodat we kunnen zien wat er verkeerd is aan de producten pffff alsof ze dat niet weten. Nooit bestellen dus.
hele slechte kwaliteit
hele slechte kwaliteit, alsof je van aliexpress besteld
KATE AMSTERDAM IS A SCAM
It is really a scam guys, you can buy from it but no return, poor quality!
I ordered to return the bag 30€ that i could find the exact same one on temu for 10€. When deciding to return, i had to contact the customer service, they sent me 2 long emails offering a discounts and options blah blah if i keep the item. this is bizarre because if i want to return then just let it be. After like 5-6 emails, they sent me a form in Dutch to fill in for returning and send it to China (their warehouse) MYSELF.
Normally when you order an item from a shop and want to return it, there should be a code or guide of returning the item but this shop just gave me the address in China to return it!
Worst shopping experience ever!!!
TRAP ER NIET IN!
TRAP ER NIET IN!! Het bestelde product is niet wat het lijkt. Zeer, zeer slechte kwaliteit. Maatverhouding klopt niets van. Ook hier allerlei aanbiedingen gehad zodat ik het product zou houden. Retourneren komt voor eigen rekening en moet naar China kost minimaal 20 euro!! Ik heb de jurk van 25 euo dus niet retour gedaan. Dat hebben ze dus snel verdiend.
Zeer slecht
Zeer slecht
Terug sturen moet je zelf betalen 20 euro oplichters.
Reageren echt bijna niet.
En als ze reageren komen ze alleen met korting aan.
Ben al 3 dagen over een retour label bezig die je gewoon niet krijgt
Echt spijt dat ik hier iets heb gekocht nooit meer raad het ook zeker niemand aan.
Doświadczenie Trustpilot