Kate Amsterdam Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

I made a purchase on 2 May 2026, before the items arrived I asked that the order be canceled after reviewing comments and concerns from others. They indicate 5-7 days, 30 day refund policy and nine of... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Ik heb eerst besteld omdat ik een kleine zelfstandige wou steunen en niet op shein wou kopen.. Achteraf pas de reviews gelezen en ik moest bang afwachten maar gisteren mijn bestelling aangekrege... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bestelling verkeerd bezorgd. Zelf geen verantwoordelijkheid om hier achteraan te gaan. Zelf 10 mails en tal telefoontjes aan koeriersbedrijf besteed. Kreeg uiteindelijk gelijk en coupon dat Kate Amste... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

19 juli besteld. Half augustus nog niets geleverd. Bestelling geannuleerd. Willen niet meewerken aan terugbetaling. Moet eerst zelf uitzoeken met koerier, dan is het pakket zoek, dan...... Allemaal... Zobacz więcej

Bardzo słaba

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

180 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 49

Napisz recenzję

Oplichters!!!

Oplichters!!!! Wat een flut kwaliteit. Echt! Koop hier niets. Retouren is ook een ramp. Maar ze zijn nog niet van me af. Rechtsbijstand erop en ik hoop dat er meer aandacht op Social media komt om dit nep bedrijf zo snel mogelijk te laten stoppen. Op de foto’s ziet het er mooi uit, maar het is gewoon goedkope rommel. Het is nog te slecht om als poetsdoek te gebruiken. Ik ben zo boos!😡

19 kwietnia 2025

Wat een totale deceptie

Wat een deceptie. Ik heb zelden zo’n slechte ervaring gehad met een webshop als bij Kate Amsterdam. Het begon al bij de levering: mijn bestelling kwam half compleet binnen, zonder enige toelichting of opvolging. De klantenservice? Onbereikbaar of simpelweg niet behulpzaam – je wordt van het kastje naar de muur gestuurd.

De kleding zelf? Wat je op de website ziet, lijkt in de verste verte niet op wat je ontvangt. De maten kloppen totaal niet – een "M" valt als een "XS" of soms als een "L", er zit totaal geen lijn in. Alsof ze willekeurige labels op de kleding naaien. En dan hebben we het nog niet eens over de kwaliteit: goedkoop ogende stoffen, slechte afwerking en na één wasbeurt ziet het eruit alsof je het al jaren hebt gedragen. Pure fast fashion rommel voor belachelijke prijzen.

Het retourbeleid is helemaal de kers op de rotte taart. Retourneren is omslachtig, duur en traag – als het überhaupt lukt. Ze doen er alles aan om klanten te ontmoedigen en moeilijk te doen over terugbetalingen.

Kortom: trap er niet in. Kate Amsterdam is een typisch voorbeeld van mooie plaatjes, lege beloftes. Verspil hier geen geld aan.

15 kwietnia 2025

Een Chinese scam

Een Chinese scam. Hier niet bestellen.
Pakket duurt ten eerste 3 weken voordat het binnenkomt. In een Chinese verpakking. Dan weet je al; dit is mis.
Jas totaal niet zoals op het plaatje en lelijk. Terugsturen blijkt geen optie. Erin getuind.
‘Sophie’ van de ‘klantenservice’ komt met hele lange standaard mail met een hoop gezwets. Maximaal haalbare is een tegoedbon of 30% restitutie. Ben benieuwd of ik die 30% ooit binnen ga krijgen. De jas gaat in de kliko

18 kwietnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Slechte China kwaliteit en pasvorm. Slechte service!

We hebben een jumpsuit besteld maar deze bleek mega groot te zijn en hele rare wijde ronde heupen in gestikt, bijna lachwekkend. Zo’n slechte pasvorm! Echte China troep!
We wilden deze retour doen, maar kregen alleen maar mails van Kate Amsterdam met het verzoek of we het niet met iets anders wilden ruilen maar dat wilden we niet. Super slechte service want na retour te hebben gestuurd hebben we nooit meer ons geld terug gekregen

10 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

1 ster omdat je überhaupt een ster aan…

1 ster omdat je überhaupt een ster aan moet klikken. Wat een slechte service. Kwaliteit is om te janken. Echt Chinese troep. Site doet suggereren dat ze vanuit Amsterdam werken en retourneren moet naar China (52 euro). Echt verschrikkelijk slecht kwaliteit kleding. Bestel hier niet!!

16 kwietnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Ontvangen artikel komt niet overeen met foto op website …

Ontvangen artikel komt totaal niet overeen met de foto op de website. Namaak artikelen, slechte kwaliteit. Onmiddellijk gemeld aan hun klantendienst bij het ontvangen van het pakket, maar na 14 dagen over en weer mailen zeiden ze doodleuk dat retourtermijn verstreken was! Eén grote oplichting deze website!

2 kwietnia 2025
Oceniono na 4 z 5

Ik had een bestelling geplaatst van een…

Ik had een bestelling geplaatst van een jas die kapot binnenkwam. Ik zag op trustpilot de slechte recensies en had er niet veel vertrouwen in dat ik deze op retour kon doen maar had ze toch gemaild. Tot mijn verbazing kwam er van de week een hele nieuwe jas binnen die tot tegenstelling van de andere jas niet kapot was en er heel mooi uitziet!
Ik ben dus wel tevreden en ik hoop dat ze het zo voortzetten. Toppie:)

15 kwietnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Waardeloze klanten service hier niks kopen

Ik had contact gehad over een winter jas, of deze gevoerd was. Hun antwoord ja. Dus besteld en niet gevoerd. Wil hem retour sturen maar krijg geen enkele reactie. Ik laat mijn geld retour storten en stuur de jas naar adres in schiedam, wat op de verpakking staat. Ben heel erg boos.

28 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

M'n slechtste ervaring ooit met een…

M'n slechtste ervaring ooit met een webshop.

Wil iets retouneren en er wordt eerst doodleuk verkondigd dat ik ook het product kan omruilen 'tegen een kleine bijdrage te betalen van 14.95 EUR'. Hoe durven ze? Ten eerste heb ik hier nooit om gevraagd en ten tweede leveren ze ook geen retour formulier.

De tweede mail is eigenlijk nog dramatischer. Daarin werd weer wanhopig een poging gedaan om toch af te zien van het retouneren. Als 'dank' zou ik een 15% teruggave krijgen van mijn aankoop bedrag. EN WEER GEEN RETOUR FORMULIER LEVEREN.

Pas na de derde mail wordt er een retour formulier meegeleverd, maar ook weer met een pagina vol aan wanhopige pogingen om het product toch niet te laten retouneren. Ik zou dan zeggen: geef me 100% van mijn aankoop bedrag terug en dan is het prima, als jullie zo graag willen dat het niet geretouneerd wordt.

Al met al vraag ik me überhaupt af of deze praktijken legaal zijn. Nergens op de website kan je een retour formulier downloaden en vervolgens als je contact zoekt om deze te ontvangen, wordt er alles aan gedaan om je op andere gedachtes te zetten en wordt 2 maal je verzoek geweigerd.

Het is gewoon een recht in nederland om binnen 14 dagen na ontvangen van een product gekocht via een webshop, om het te kunnen laten retouneren en 100% van het aankoop bedrag terug te krijgen.

Ik kan hier niks anders aan toe voegen dan dat deze praktijk eens goed onderzocht moet worden. Er is echt een zeer kleine kans dat wat hier gebeurt, legaal is.

5 kwietnia 2025

VERSCHRIKKELIJK

VERSCHRIKKELIJK! Mijn kind heeft hier besteld. We hadden de recenties moeten lezen. Haar zuurverdiende geld uitgegeven aan deze TROEP! We zien nu dat het voor een fractie van het geld wordt aangeboden bij de geijkte websites uit China. Wij willen ons geld terug en gaan rechtsbijstand inschakelen. Zo ga je niet met mensen en zeker niet met jonge meisjes om

3 kwietnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Als je hier besteld ben je niet goed…

Als je hier besteld ben je niet goed wijs!
Slechte kwaliteit die ik ooit heb gezien. Wil een retourformulier aanvragen en heb 5 mailtjes terug gekregen maar nog steeds geen retourformulier. En naar me geld kan ik ook fluiten want die is weg!

29 marca 2025

Zeer slecht

Zeer slecht. Producten ontvangen maar van zeer slechte kwaliteit dus wil deze retourneren. Retour formulier aangevraagd zoals op site beschreven staat te doen wanneer je wilt retourneren maar daar komt geen enkele reactie op.

5 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Wat een flut kwaliteit uit China

Jas besteld vandaag binnen gekomen.
Wat een FLUT kwaliteit uit China!
Gezien ik mij zelf dom vind om bij zo een website te bestellen heb ik in mijn boosheid het vod wat totaal niet op de foto leek waarmee geadverteerd werd in de vuilnisbak gegooid!
Ik hoop van harte dat jullie zelf heel vaak genept zullen worden zoals het met jullie kopers gebeurt!

1 kwietnia 2025

Bestel hier niet

Hier besteld omdat ik geen fan ben van bedrijven als Shein en Temu. Ik ontving een pakket vanuit China. Product kwam niet overeen met de foto. Hierna gemaild dat ik wil retouren, pas na 5 keer heen en weer mailen een retourformulier ontvangen, waarop staat dat ik de items zelf weer naar China moet sturen. Dit is dus gewoon een dropship bedrijf die items besteld bij Shein en Temu.

1 marca 2025

BESTEL HIER NIET! Dropship oplichters

Verkopen plastic kleren van Ali Express. Duidelijke dropship, kwaliteit komt niet overeen met website.

Retourneren is onmogelijk. Moet via een formulier dat ze na 4(!!!) mails nog niet gestuurd hebben - ben er al een week mee bezig. Nu willen ze dat ik het naar Azië terugstuur. Maar nog steeds geen adres. Echt oplichters, pas op!!!

Aanvulling en tip: heb website niet-bezorgd.nl ingeschakeld, zij hebben ze inmiddels in gebreke gesteld.

Dit is de onderneming in NL en KvK nummer De Onderneming MD Global E-Com, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 89870298, is gevestigd aan de Langerakbaan 183 in Utrecht (postcode 3544 PE). Tel nr +31610324620

31 marca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej