I made a purchase on 2 May 2026, before the items arrived I asked that the order be canceled after reviewing comments and concerns from others. They indicate 5-7 days, 30 day refund policy and nine of... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik heb eerst besteld omdat ik een kleine zelfstandige wou steunen en niet op shein wou kopen.. Achteraf pas de reviews gelezen en ik moest bang afwachten maar gisteren mijn bestelling aangekrege... Zobacz więcej
Bestelling verkeerd bezorgd. Zelf geen verantwoordelijkheid om hier achteraan te gaan. Zelf 10 mails en tal telefoontjes aan koeriersbedrijf besteed. Kreeg uiteindelijk gelijk en coupon dat Kate Amste... Zobacz więcej
19 juli besteld. Half augustus nog niets geleverd. Bestelling geannuleerd. Willen niet meewerken aan terugbetaling. Moet eerst zelf uitzoeken met koerier, dan is het pakket zoek, dan...... Allemaal... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Deze webshop zou niet meer mogen…
Deze webshop zou niet meer mogen bestaan. 100% bedrog. Chinese prut kwaliteit, verkeerde maat, en de klantenservice reageert al 15 dagen niet op mijn mails.
Hele nare enge stof
Hele nare enge stof, slecht retourbeleid. Mijn fout dat ik de reviews niet gelezen had.
Geen tweede keer
Achteraf pas de reviews gelezen en ik moest bang afwachten maar gisteren mijn bestelling aangekregen.
Het is weldegelijk dezelfde kwaliteit van kleren als op shein. Niet mooi verpakt ondanks de prijs..
Wel de juiste maat aangekregen. 1 kleedje ziet er degelijk uit maar het ander is niet hetzelfde patroon bloemen als op de foto..
Ik zou hier niet nog eens bestellen.
OPLICHTERS
Ik had de reviews niet gelezen maar ze kloppen allemaal, ze lichten je op. Heel anders dan op de foto, je moet duizend mails sturen en uiteindelijk zeggen ze dat je te laat bent om te nog te retourneren. Bestel hier asjeblieft niet!
NIET BESTELLEN
NIET BESTELLEN! Klantenservice traag als een schildpad in winterslaap, levertijd langer dan amazone , en de kwaliteit? Alsof het door een blinde hamster in elkaar is gezet. Ik bestelde een droom, kreeg een nachtmerrie in een kartonnen doos.
Onvriendelijk klanten service, slechte kwaliteit en lange levertijden. NIET BESTELLEN HET IS NIET WAT HET LIJKT
Duidelijk geval van dropshipping
Duidelijk geval van dropshipping. Niets kopen want kwaliteit komt totaal niet overeen met de webshop. Retourneren naar China. Late levering. Geen value for money
Nooit meer bestellen
Producten ogen en heel goedkoop. Slechte kwaliteit. Retourneren heel moeizaam en volle mep verzend kosten echt zeer ontevreden
Oplichting
Precies hetzelfde meegemaakt als de rest in de reacties. Betaald, Chinese troep gekregen, verkeerde maat, geen retour mogelijk en allemaal gekke deals willen aansmeren.
Koop er niks!!!!!!!!!!!
Koop er niet!!!
Ik geef 1 ster maar ze verdienen zelfs geen!!!
Foutieve kleed ontvangen, dit laten weten via mail en ze gingen het 'onderzoeken'. Nu krijg ik zelfs geen reactie meer terug en kan niet retourneren! Nu sta ik hier met een afschuwelijk lelijk kleed. Het lijkt me eerder een bestelling via shein dat ze op mijn adres lieten leveren aan de verpakking te zien.
Slechte service
De kwaliteit van de jurken was erg slecht. Ik had beter op Shein kunnen bestellen. Dan was de kwaliteit hetzelfde geweest maar het retourneren echt 1000x gemakkelijker. Ik ben inmiddels al een week met ze heen en weer aan het mailen om een retourformulier op te vragen. Inmiddels heb ik al 6 mails gespendeerd aan het opnieuw en opnieuw vragen voor zo'n formulier maar blijven ze opties aanbieden zoals het ontvangen van 25% van het aankoopbedrag en de jurken houden. Maar op een bedrag van €300,- is het alsnog €225,- wat ik heb betaald. Dan betaal ik toch liever die €25,- voor verzenden.
Absoluut niks kopen hier!!!!
Retourbeleid is schandalig
Retourbeleid is schandalig!
Eerst geven ze tot drie keer toe verschillende kortingen om het retourneren te voorkomen en vervolgens hebben ze nooit de intentie om je pakket weer aan te nemen en het geld terug te geven. Dit heeft veel weg van oplichterij.
Je moet retourneren naar China en daarna claimen ze dat het nooit is aangekomen. Ik heb contact gehad met de bezorgdienst en zij zeggen dat mijn retourzending in theorie aangekomen zou moeten zijn. Echter, op plaats van bestemming is een handtekening niet nodig en kunnen ze gewoon doen alsof het van de aardbodem is verdwenen. Weg is het product en weg is je geld.
Retour proberen tegen te houden
Product is van lage kwaliteit! Voordat je kunt retourneren moet je een retourformulier aanvragen. Als je hierom vraagt krijg je lange mails met daarin de waarschuwing dat het retourneren kostbaar is. Na 3 keer nog steeds geen retourformulier ontvangen. Retourtermijn is 14 dagen!
Ontiegelijke slechte service
De jurken die ik ontving zagen er totaal anders uit dan op de foto’s. Bovendien werd mij beloofd dat ik (gedeeltelijk) mijn geld kon terugkrijgen of kon retourneren. Toen ik aangaf te willen retourneren, bleek dat ik €25 aan verzendkosten moest betalen. Dit werd achteraf ook niet meer geaccepteerd, omdat er nu 14 dagen aan communicatie waren verstreken. Dit is duidelijk één grote scam. Koop hier absoluut niets! Deze webshop is onbetrouwbaar en zou gesloten moeten worden.
Bestel hier nooit iets
Bestel hier nooit iets! De artikelen zagen er op de website leuk aan, maar alles had een zeer slechte pasvorm voor mijn tiener met normaal postuur. Het duurde ook heel lang voordat het aankwam. We dachten te bestellen bij een Nederlandse winkel, maar alles komt uit Azië. In de voorwaarden bij de aankoopbevestiging stond dat het binnen 30 dagen retour gezonden mocht worden, maar in andere voorwaarden ergens op hun website bleek 14 dagen te staan. Ondanks de twee verschillende voorwaarden, gaven ze geen geld terug! Het voelde als oplichterij!
Geluk bij een ongeluk
Pas na het bestellen van een item op trustpilot etc. gekeken. Geschrokken van alle negatieve reviews heb ik enkele minuten na mijn bestelling een mail gestuurd (gezien dat de enige contactmogelijkheid is) om mijn bestelling te annuleren.
Omdat deze mail pas na een aantal dagen en een herinneringsmail werd beantwoord, zou dit niet mogelijk zijn, gezien de bestelling als is verwerkt. In dezelfde mail kreeg ik de mededeling af te wachten tot het item is gearriveerd om deze te kunnen retourneren.
C.a. 1 week na de besteldatum, een e-mail ontvangen dat mijn bestelde item niet leverbaar is. In eerste instantie een optie aangeboden gekregen om voor hetzelfde bedrag andere items uit te kiezen. Nadat ik heb teruggemaild het bedrag graag terugbetaald wil krijgen, niet veel later een mail ontvangen dat de terugbetaling verwerkt is. Sceptisch wachtte ik de terugbetaling af, gezien de slechte reviews. Maar gelukkig, heb ik het bedrag na 2 dagen al ontvangen!
wegblijven van Kate Amsterdam
Helaas hetzelfde als de rest van de reviews. Te laat geleverde, goedkope, Chinese troep binnengekregen voor veel te veel geld en meerdere malen verzocht om retourlabel en daarvan in de plaats krijg ik alleen mails dat ze mij dingen willen aanbieden.
Zeer slechte kwaliteit en geen retourmogelijkheid
Zeer slechte kwaliteit.
Houden zich niet aan het wettelijk recht op retour.
Dit is pure oplichterij.
KOOP HIER NIET!!!
Slechte kwaliteit
Slechte kwaliteit, onbereikbare klantenservice, onmogelijk met terug sturen...
Zooooooo slechtttttt !!!!
We mailen ze iedere week, maar blijven negeren en weigeren om retour te nemen. Heeeeeeeeeel ver van wegblijven bij deze bestelwebsite. Slechte kwaliteit, slechte service, onbereikbaar. Zoooooooo slecht
NIET BESTELLEN! Schakel niet bezorgd.nl in
NIET BESTELLEN!
Pure oplichting.
Na 10 dagen mijn bestelling ontvangen, het is pure troep. Via de mail contact gezocht om mijn bestelling te kunnen retourneren, krijg je eerst een mailtje met alternatieve opties om je bestelling te houden. Duidelijk aangegeven dit niet te willen en vervolgens krijg je nog 2 mailtjes met andere alternatieve opties om je bestelling niet terug te hoeven sturen. Uiteindelijk retour gegevens gekregen, maar je moet het terugsturen naar CHINA?!?! Belachelijk.
Hier uiteraard niet akkoord meegegaan en contact gezocht met nietbezorgd.nl hier heb ik een klacht ingediend. Na een aantal minuten mail van Kate Amsterdam gekregen met een vriendelijk verzoek om mijn klacht te annuleren, hierop geantwoord met dat ik het pas verwijder zodra het is opgelost en ik mijn 110 euro terug heb. Ze boden mij toen aan om 50% van het aankoopbedrag terug te krijgen, nee dankje met die goedkope prut kan ik niks.
Vervolgens kreeg ik een mail met dat ik fraude heb gepleegd door die klacht in te dienen en zij de zaak zullen escaleren bij de bank?!?! Als er een bedrijf is die fraude pleegt dan zijn zij het wel.
Onder op de site van Kate Amsterdam staat er dat ze 5 sterren beoordeling hebben, dit klopt ook voor geen ene meter.
Ik ben momenteel nog aan het wachten op de zaak die loopt via nietbezorgd.nl en raad dit iedereen aan om te doen. Alleen op deze manier word deze site eens goed onderzocht. Pure oplichting. Niks wat er klopt bij deze site.
Deze site is nog geen ster waard.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.