Kastruplufthavn Recenzje 98

Wynik TrustScore: 2 na 5

1,8

Oceniono na 1 z 5

Havde booket lufthavnsparkering i virkelig godt tid. Som følge af krigen i mellemøsten, har jeg fået ombooket flyet - og skal have booket ekstra 13 timers parkering. Til en pris på 740 kr. Hvorfor? Fo... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Lufthavnen er fantastisk. Personalet og området er godt. 5 stjerner, HVIS IKKE det var for det elendige bagagesystem. Det kan IKKE betale sig at have bagage med, medmindre at det er håndbagage. Vent... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Security in the airport public area is rude, and violent. Reporting to the police. At 24:45, Sunday, April 21 I got a rude treatment by the guards at the corner at the Burger King, on the second floor... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi har været 6 dage i Spanien og har holdt i p8. Kommer hjem og skal ud fra parkering, hvor der står det bliver 2100kr, hvilket jo er fuldstændig vanvittigt. Vi ringer til service og da fuldstændig ui... Zobacz więcej

1,8

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 2 z 5

Logistisk udfordring og chokerende mangel på service

Logistikken omkring check-ind er voldsomt uoverskuelig, ikke mindst gr. noget ombygning. Man styrter rundt for at finde skranker, der ikke er i nummerorden. Der mangler skiltning i alvorlig grad.

Vi landede om natten og ventede på bagage kl. 04.30 (08.10.17). En ældre dame trippede foran mig mod dametoilettet, men blev afvist bestemt af en rengøringsassistent. Den ældre dame bad så mindeligt om at få lov til at bruge toilettet alligevel, for hun havde dårlig mave. "Det løber jo ud af mig", fortalte hun. Rengøringsassistenten sagde "Nej, der er kemikalier og det er mit job". Jeg sagde "Hør nu her, damen er syg og skal have skiftet tøj". Men nej. Vi kunne gå til det andet toilet "lige dernede". Jeg var dybt rystet over den ansattes mangel på menneskelighed og service!
Der var forøvrigt ret langt at gå til næste toilet for en ældre dame, der har gjort i bukserne.
En himmelråbende mangel på service og forståelse for lufthavnsgæsternes behov. Det er helt utroligt hvis personalet virkelig har fået besked på at de skal udføre deres opgave, uanset hvilket behov en gæst måtte have!!

13 października 2017
Oceniono na 1 z 5

Med beklagelse må man konstatere at …

Med beklagelse må man konstatere at ledelsen mangler basale værdier og dermed ikke er deres job voksne. Man har givet valuta veksel rettigheder til et selskab der tager åger priser. Ved kommunikation af dette til lufthavnen lyder svaret at den ikke tager stilling til den forretning der udføres - hvordan en bestyrelse kan accepterer en så åbenbar ikke kompetent ledelse er mig uforståelig.

13 sierpnia 2017
Oceniono na 1 z 5

Kastrup lufthavn har udviklet sig til …

Kastrup lufthavn har udviklet sig til intet mindre end helvedes foregår! Totalt forvirring pg kaos. Jeg skulle afsted til Kreta med min snart 80 årige mormor og alt var blevet selvbetjening. Så står der en ung pige der jo er ansat i et servicefag med en garanteret højere timeløn end de fleste, og hun var ubehøvlet og alt andet end hjælpsom! Derudover er parkerings og kørevejledningen for både afsætning og afhentning helt af pommerns til! Det var en hel lettelse at lande i Chania lufthavn hvor alt sjovt nok fungere..til trods for at landet er ramt af økonomisk krise. Og ja så tilsidst skal det lige nævnes at lufthavnens priser er uforskammet høje, men det er så ikke noget nyt! Jeg overvejer at tage toget på ferie næste gang for at undgå forhøjet blodtryk og generel ubehag som opstår i Kastup Kaos Lufthavn! Frygteligt sted efterhånden uden behjælpeligt personale. Der bare vimser rundt småvrisne og til en latterlig høj timeløn. ØV

9 sierpnia 2017

Bedkidt og ulækker...

Bedkidt og ulækker...
Verdens mest beskidte toiletter
Lofterne skaller af, gammel tape på væggene, skrevet på væggene, beskidte gulve.
I sekundær områderne i spisearealerne er der møjbeskidt.
Det vsr det samme sidste efterår...
Som en kendt politikker engang udtalte. Svin svin svin. Skam jer.

11 kwietnia 2017

Security

Søndag den 18. september 2016 skulle jeg flyve med Qatar Airlines fra Terminal 2. Flyet har afgang 22:40, check in starter 3 timer før afgang. Er mødt op for at kunne tjekke ind 19:40. Ifølge jeres hjemmeside er der ikke lang ventetid til security i dette tidsrum (lille risiko for ventetid grøn). Der er dog en lang kø i afgangshallen i terminal 2, men der står heldigvis et skilt med 23 minutters ventetid. Så er man forberedt. Dette er dog løgn, da det tager 1 time og 25 minutter at komme igennem security. Hvilket må siges at være langt over hvad der er acceptabelt. Undskyldningen er ombygning af security, men der er ikke indkaldt nok personale så alle security gates er åbne.

Man får den tanke at det er for at spare penge og at lufthavnen er ligeglade med om folk når deres fly. Hvis jeg havde en butik i lufthavnen ville jeg bestemt klage da de rejsende ikke længere kan nå at handle der, grundet den uacceptabelt lange ventetid.

Jeres personale som var indkaldt den aften gjorde deres bedste, men har nok måtte lægge øre til en del klager som var berettigede. Håber de får ekstra for at arbejde under så dårlige vilkår.

Hvis jeg var mødt op 2 timer før som er normalen, ville jeg have haft meget svært ved at nå mit fly.

Helle Jørgensen

3 października 2016

Tabere i sikkerhedsuniform

Hvad får man, når man putter småborgere i en magtstilling? - Kastrup lufthavns security.

Magen til nedladende og racistisk behandling har jeg ikke været ude for siden jeg så kineserne slå danskerne i badminton på fjernsyn med mine bedste venner.
Samlebåndsblondinen med lokumsfjæs vrisser arrigt til mig og mine forældre på dansk, og når jeg træder ind tæt på og fortæller hende at hun skal behandle gæsterne pænt, bliver hun forskrækket over at jeg kan forstå dansk og skynder sig at 'sige det til læreren' - endnu en lufthavnstaber, men i anderledes uniform.
Under vores ophedet diskussion om, hvordan mennesker bør opføre sig i en lufthavn og generelt, minder denne overordnet person mig flere gange om, at hun kan nægte mig adgang til flyet.

Det er ærgerligt at tænke på, hvilket indtryk turisterne forlader landet med.

26 czerwca 2016

Høj klasse

Jeg har rejst mange steder rundt om i verden og mener at Københavns lufthavn ligger helt i top. Den er naturligvis dyr ligesom resten af Danmark, men lufthavnen giver masser af muligheder.

12 kwietnia 2016

Blandt de bedste lufthavne

Jeg nyder at komme i Københavns lufthavn. Jeg har rejst meget igennem årene og for mig er det meget få som kan måle sig med Københavns lufthavn. Jeg kan finde på at tage ud og shoppe i lufthavnen bevidst inden afrejse, så det er meget mere end blot en afgang/ankomst.

22 grudnia 2015

Security

Hysterisk blondine stod klar med sin skingre kommanderende stemme. En ældre ulykkelig mand fra USA var jaget tilbage for at strippe yderligere. Jeg blev beordret tilbage for at tømme lommerne yderligere, bordingpasset strittede nemlig op af min brystlomme. Amerikaneren viskede til mig, at nok var de grundige i USA , men der plejede de dog at dehandle ældre borgere noget bedre, og der fik man hjælp i stedet for skæld ud. Jeg synes det var synd for ham. Jeg havde forberedt mig godt. Smidt den sidste tandpasta og shampo ud, afmonteret smykker, bæltet i håndbagagen, briller, pengepung og jakke i en kasse og alligevel stillede hun op med sit sure fjæs over det tynde stykke papir (bordingpasset) i brystlommen.

16 czerwca 2015

Endnu en skrækkelig oplevelse

Ja så skal jeg igen den 17.05.15 igennem security i terminal 3, jeg bliver bedt om at gå frem og til venstre. Jeg går frem og stopper op et øjeblik en security råber "hvad sker der for dig, prøver du på at snige dig ind på business Cass" ja jeg rejser en gang om ugen, og da der ikke er business Cass til Sønderborg må jeg lige sige få styr på de tosser i har ansat.
Hvad er det der gør at de store bonde tåber der står i jeres security tror at de skal svine os der betaler deres løn til. Jeg vender tilbage den 21.05.15.hvor jeg flyver igen, denne gang vil jeg forlange et navn på de tosser i har ansat, hvis service niveau der må være Europas laveste.
Frank M

18 kwietnia 2015

Expensive airport

Nice clean airport. Lots of shops and space, but the food and drinks cost two or three times the price compared to any where else in Copenhagen. Example: 1 bottle water + 1 bottle Coca Cola = 53 ddk. That´s 8 USD. Crazy!!

10 lutego 2015

Skal vi lege lufthavn?

Generelt en rigtig dårlig lufthavn. Dårlig indrettet, dårlig kundeservice. Altid 45 min. ventetid på bagage fra USA. Altid ufremkommeligt fordi I ingen penge bruger på at udvide Jeres mini 90'er forhal og få indrettet den praktisk istedet for som et eller andet stilikon fra 80'er Sovjet. Forskellen på at lege lufthavn og drive lufthavn er forskellen på CPH og enhver anden Europæisk lufthavn af lignende eller større størrelse.

Og så få da udskiftet gulvet i området i forhallen. Der er ikke et hjørne at finde på en enkelt sten længere. Det virker lidt ghetto for at sige det mildt.

Lige en sidste ting. I mangler desperat steder hvor man kan side komfortabelt overalt i "lufthavnen". Smid nu Jeres ubrugelige alu-bænke ud.

8 lutego 2015
Oceniono na 5 z 5

Flinke og fleksible med special bagage

Jeg havde en cykel og en guitar med som special baggage fra KBH til Barcelona d. 27. maj om aftenen.

Personalet var meget hjælpsomme og fleksible, hjalp med at få tingene igennem og leverede min cykel og guitar i samme stand some jeg sendte det.

29 maja 2014

Amatøragtig lufthavn

Et par episoder, der ligger til grund for min vurdering:
Jeg rejser helst ikke pga jeg synes lufthavne og fly er forfærdelige. Beskidte, ulækre og fyldt uhøfligt personale og/eller butikker der forsøger at tjene kassen på, at man er lukket inde og ikke engang selv må medbringe en flaske vand. Kastrup lufthavn er helt sikkert medskyldig i, at jeg har fået den opfattelse.

Fx sidste gang jeg var der (august 2013): Skulle med et fly kl. 7:45 og man skal jo være der to timer før, hvilket vi var. Situationen var kaotisk. Efter at have afleveret bagage (der gik nogenlunde smertefrit) så skal man op til security. Der var kø hele vejen ned igennem hele udenrigshallen (eller hvad den heder), men ingenb køkultur. Folk gik bare op ad de forskellige trapper og ind i køen hvor det passede dem. Da vi så efter en times tid er kommet frem til det første tjek, det er en indgang før man kommer ind til selve securitien, men hvor man af en eller anden grund skal vise sit pas og boardingpas første gang, så blev min tre-årige søn flået hårdt igennem en lukkende dør, fordi personalet var tydeligt irriteret over, at han (min tre-årige søn) ikke havde fattet hvordan mekanismen virkede og at man skulle løbe igennem når man havde givet manden sit boardingpas, en ting vi forældre i øvrigt heller ikke havde fattet. På den anden side begyndte kaos for alvor. Ingen køer men blot enhver mand for sig selv om at mase sig frem til et security-tjek. Seriøst Kastrup Lufthavn, hvad sker der for jer?? Da vi havde mast os igennem her, så går vi mod gaten, men stopper op for at købe en kop kaffe to go, det betød, at vi nær havde misset flyet. Pga indretnignen og planlægnignen i lufthavnen havde indtjekning taget næsten to timer og dermed var der kun lige akkurat tid til at løbe ned til flyet, selv om vi var der de to timer før, som er det tidligste man kan tjekke ind.

Og så var der dengang jeg skulle rejse til USA. Først tager medarbejderen min kuffert og sender af sted på rullebåndet. Så tager han min rejseledsagers, kigger lidt på den og sætter så et klistermærke på. Jeg spørger ham, om der ikke skulle have været et lignedne på min kuffert, når vi nu skulle samme sted hen. ”jo”, svarede han, ”men den skal jeg nok finde og sætte det på”. Gæt selv hvad der skete… Medarbejderen var da fløjtende ligeglad med, at jeg måtte ende med at bruge de tre første dage i New York uden kuffert…

20 września 2013

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej