Er ging iets fout met mijn pakket levering vanuit de pakketdienst. Binnen 1 dag werd mijn contactverzoek beantwoord vanuit Kabeldirect en zijn we er gezamenlijk uitgekomen. Zeer vriendelijk contact en... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Een batterij voor de Kobo Glo besteld, binnen 3 dagen bezorgd. Helaas was deze te groot en iets beschadigd. Hiervan via de retourlabel kenbaar gemaakt. Zij hebben aangegeven dat ze niet de batterij... Zobacz więcej
Tv standaard besteld. Kwam keurig op tijd. Verpakking was beschadigd. Na opening bleek dat de zakjes met schroeven al eerder open geknipt waren geweest. Ook de handleiding ontbrak. Toen ik onze naam s... Zobacz więcej
Wat een Top bedrijf, de site was duidelijk en uitgebreide informatie, ik had toch nog wat vraagjes en die hebben ze snel via whatsapp beantwoord. Artikel besteld en de volgende dag al binnen met de t... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Kabels en andere accessoires kopen doe je bij Kabeldirect. Een groot aanbod HDMI kabels, Optische Toslink en andere audiokabels, TV muurbeugels, Sonos en andere luidsprekerbeugels en nog veel meer. Graag tot ziens bij Kabeldirect.nl!
Dane kontaktowe
De Koumen 86, 6433KE, Hoensbroek, Holandia
- 085-2737303
- klantenservice@kabeldirect.nl
- kabeldirect.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 25% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Vlot en gemakkelijk
Snelle levering. Ondanks quarantaine het product binnen 2 dagen ontvangen.
Een top service!
Een top service! Ik heb een oplader besteld voor een sporthorloge. Na een week nog steeds niets ontvangen. Ik heb gebeld en ze waren heel vriendelijk aan de telefoon. Zonder aarzeling een andere oplader opgestuurd. Top! Bedankt!!!

Super beter best
Super communicatie, levering en service. Zelfs in tijden waarin de wereld op slot zit. Absolute aanrader en super rappe en vriendelijke communictie.

's Avonds om 21u besteld
's Avonds om 21u besteld, volgende dag (zaterdag) om 11u geleverd in België weliswaar... TOP!

Odpowiedź od Kabeldirect
2x wat besteld bij dit bedrijf.
2x wat besteld bij dit bedrijf.
Erg goede producten alleen op de site staat ma-vr voor 22:00 besteld morgen in huis.
Helaas is dit niet het geval heb op donderdag een product besteld en zaterdag was dier er nog niet helaas.

Levering duurde 2 dagen ipv 1
Levering duurde 2 dagen ipv 1. Wel werd het bij de verzendbevestiging gemeld dat dit mogelijk was ivm postpakket PostNL.

Zeer slecht
Zeer slecht: isolatie van beide stekkers gescheurd dus onbruikbaar.

Odpowiedź od Kabeldirect
Goede service en prima product
Goede service en prima product. Ik had verzocht om een snellere levering dan geboden werd. Direct mail contact en direct geleverd. super!

Betrouwbaar en snel
Kabels besteld rond 20:00 en volgende dag binnen.
Bedankt

Top service!!!
Top service!!!
Nadat ik mailtje stuurde over een bestelling die niet compleet was werd ik vriendelijk en zeer behulpzaam geholpen. Bestelling werd gelijk in orde gemaakt en verzonden, inclusief een excuus briefje met een lekker stuk chocolade erbij. Dit is pas service.
Groetjes Margo Maessen

Odpowiedź od Kabeldirect
Zeldzaam goede service. TOP !
Hier kunnen andere internet aanbieders op de les gaan om te leren hoe het moet !
Per vergissing had ik een bestelling voor afhalen ingegeven. Een mailtje met de vraag hoe het op te lossen, werd zeer snel beantwoord met duidelijke instructies hoe ik de (kleine) verzendkost nog kon toevoegen, zodat de bestelling toch kan worden verzonden.
Duidelijk, vriendelijk, correct en snel.
TOP !
Snelle levering. Vragen snel beantwoord en goede ondersteuning gehad per mail.

Odpowiedź od Kabeldirect
Ik had een laadkabeltje besteld voor fitbit Alta hr
Ik had een laadkabeltje besteld voor mijn fitbit horloge die ik na 1 week kwijt was geraakt. Kabeldirect bleek de goedkoopste leverancier, maar ook van goede kwaliteit👌🏽 Bestelling de volgende dag ontvangen. Zeker aan te bevelen👍🏽

Een niet te herhalen ervaring
Een niet te herhalen ervaring
Voor de eerste keer een bestelling gedaan bij kabeldirect. Bestellen en direct betalen is geen probleem maar de levering is een ramp.
De items waren in stock dus konden snel geleverd worden (wat een + was aangezien ze ik dringend nodig had). Maandag een mail ontvangen dat de items verzonden waren en dat deze de volgende dag zouden aankomen.
Niets aangekomen op dinsdag, woensdag en donderdag. Eindelijk vrijdag geleverd.
Donderdag contact opgenomen met de klantendienst via mail, tot op dit moment nog geen reactie, correct is dit niet.
Bijna 4euro verzendingskosten betalen voor een snelle levering is nog aannemelijk (veel bedrijven werken met gratis verzending), maar moeten betalen voor verzending en dan geen track & trace aanbieden is wel veel, daarenboven is meer dan 4 dagen leveringstermijn niet echt snel te noemen.
Dus voor mij de eerste en laatste keer met dit bedrijf
Chocolade reep!
In eerste instantie een verkeerd kabeltje ontvangen, foutje, moet kunnen, we zijn nu eenmaal allemaal maar mensen.
Na een e-mailtje meteen antwoord gekregen en de juiste kabel zou opgestuurd worden.
Zojuist het juiste kabeltje ontvangen, inclusief een handgeschreven excuus én een chocolade reepje. Grote klasse als je het mij vraagt!
Klantenservice kabeldirect, 3,5mm jack
Door een geleverde stekker, met een licht afwijkende afmeting, was er lichte schade aan mijn laptop ontstaan. Na contact met kabeldirect hebben ze hier intern onderzoek naar gedaan. Zij hebben hierop de leverancier gecontacteerd. De leverancier zei na intern onderzoek niks afwijkends te kunnen vinden, maar kabeldirect had zelf al geconcludeerd van wel. Uit coulance hebben zij uit eigen zak mijn onderdeel vergoed, een bedrag gegeven voor de tijd die ik ermee kwijt ben om het onderdeel in mijn laptop te zetten, nieuwe stekkers en een excuusbriefje met wat chocolade. Ik was verbluft door deze mate van service. Chapeau!
Top service
Twee kabels besteld, eentje werkte goed de andere helaas niet. Contact opgenomen met kabeldirect, ze hebben direct een nieuwe verzonden. Deze werkte goed! Goeie service niks op aan te merken.
21 uur besteld volgende dag 9:30 in …
21 uur besteld volgende dag 9:30 in huis, kijk daar hou ik van. Verder goedkoopste die ik kon vinden dus helemaal blij met de service. Ons bedrijf heb je binnen als klant!!

Zeer slecht ervaring met kabeldirect.nl
Zeer slecht ervaring met kabeldirect.nl
Bestelling niet op tijd geleverd.
Klantenservice maakt het niet uit en zou niets doen om het probleem op te lossen.
Zeker niet een bedrijf dat u kunt vertrouwen.

Doświadczenie Trustpilot