Kabeldirect Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Er ging iets fout met mijn pakket levering vanuit de pakketdienst. Binnen 1 dag werd mijn contactverzoek beantwoord vanuit Kabeldirect en zijn we er gezamenlijk uitgekomen. Zeer vriendelijk contact en... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Een batterij voor de Kobo Glo besteld, binnen 3 dagen bezorgd. Helaas was deze te groot en iets beschadigd. Hiervan via de retourlabel kenbaar gemaakt. Zij hebben aangegeven dat ze niet de batterij... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Tv standaard besteld. Kwam keurig op tijd. Verpakking was beschadigd. Na opening bleek dat de zakjes met schroeven al eerder open geknipt waren geweest. Ook de handleiding ontbrak. Toen ik onze naam s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wat een Top bedrijf, de site was duidelijk en uitgebreide informatie, ik had toch nog wat vraagjes en die hebben ze snel via whatsapp beantwoord. Artikel besteld en de volgende dag al binnen met de t... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep RTV

Napisane przez firmę

Kabels en andere accessoires kopen doe je bij Kabeldirect. Een groot aanbod HDMI kabels, Optische Toslink en andere audiokabels, TV muurbeugels, Sonos en andere luidsprekerbeugels en nog veel meer. Graag tot ziens bij Kabeldirect.nl!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 25% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 43

Napisz recenzję

Snel en goedkoop

Ik was op zoek naar een usb kabel van 5 meter. Gevonden bij kabeldirect voor een mooie prijs. Besteld en de volgende dag in huis. Super blij mee :)

7 lutego 2017
Logo Kabeldirect

Odpowiedź od Kabeldirect

Bedankt voor je leuke review Nicole!
Groetjes,
Davy van Kabeldirect

Oceniono na 1 z 5

Waardeloos

Waardeloos om 30% restockingkosten te moeten betalen bij een verkeerde bestelling. Alleen maar omdat er een naam van het bedrijf is genoemd. Bedrijfsmatig bestellen heeft dus alleen maar nadelen. Geen korting, vooraf betalen. Ronduit waardeloos. Ondernemers blijf hier weg. Mij zie je hier nooit meer terug.

3 stycznia 2017
Logo Kabeldirect

Odpowiedź od Kabeldirect

Bedankt voor uw review.

Wij hebben telefonisch en per ticket uw retouraanvraag besproken. Hierin hebben wij ook diverse oplossingen aangeboden, een hiervan biedt u zelfs de mogelijkheid om de restockkosten volledig te laten vervallen. Wij houden ons volledig aan de regels van het webshop keurmerk, maar wij willen u graag tegemoet komen, hierop ontvangen wij geen reactie meer. De zakelijke algemene voorwaarden hebben wij netjes vermeldt op onze website, deze kan iedereen doorlezen. Tevens had u de mogelijkheid om een zakelijk account aan te vragen, u heeft zelf gekozen om vooruit te betalen, ook hebben wij netjes een staffelkorting afgegeven bij de door u bestelde producten.

Kabeldirect wenst uw retouraanvraag netjes met u op te lossen.

In afwachting van uw reactie.
Sven van Kabeldirect.nl

Oceniono na 5 z 5

Top service en niets teveel gevraagd. Ik kan Kabeldirect bij iedereen aanbevelen!

Ik had een probleem met een adapter van een kostbaar led paneel die niet bij Kabeldirect was gekocht. De led leverancier kon mij ook niet meer verder helpen omdat het paneel niet meer leverbaar was. Het zag er bijna naar uit dat ik het led paneel nooit meer kon gebruiken. Davey heeft zich alle moeite genomen om mij te helpen en mij zelfs gevraagd om het ledpaneel mee naar het bedrijf te nemen. Uiteindelijk heeft hij de juiste adapter voor mij gevonden. Ik heb nog steeds veel plezier van het paneel. Super service van Davey en Eric.

9 grudnia 2016

Super winkel

Groot assortiment voor een uitstekende prijs en lage verzendkosten wat een groot pluspunt is! Verzending netjes binnen een dag, wat ze ook beloven. Aanrader!

26 września 2015

Supersnel

Kabel binnen 18 uur in huis en een mailtje van tevoren dat het in de brievenbus past, dus geen gewacht op een besteldienst!

9 stycznia 2015

Goed

Ik heb hier een tijdje terug een DVI Naar VGA Adapter besteld.
Netjes geleverd en vlot!
Maar wat ik niet wist is dat ik deze adapter niet op mijn videokaart kon aansluiten.
Dus verder een goed bedrijf!

21 lutego 2014

Super !

Al meerdere bestellingen gedaan hier, super kwaliteit, ook nog eens zeer betaalbaar in vergelijking met alle andere winkels.

18 października 2013
Oceniono na 5 z 5

Ordelijk, makkelijk, betrouwbaar, snel, correct!

De website is erg overzichtelijk ingedeeld. Bestellen is eenvoudig en met Dynalogic voor de bezorging weet je wanneer je thuis moet zijn en wanneer je de deur uit kunt als je bestelling wordt geleverd (voor 22.00 = volgende werkdag!). Je krijgt een tijdvenster van 3 uur en binnen dat tijdvenster komt de chauffeur. Echt waar!

Problemen handelen zij correct af, erg netjes! Het assortiment is ruim, dus voor kabels ben je hier aan het goede adres!

21 marca 2012
Oceniono na 4 z 5

Snel en niet te duur

Ik ben erg tevreden over KabelDirect, snel betalen en snel in huis.
Het assortiment is nu al veel groter dan de eerste keer dat ik bestelde.
Ik heb een paar keer besteld en alles was keurig verzorgd.
De reden dat ik geen 5 sterren geef is dat er in korte tijd twee keer een patchkabel sneuvelde die nog bijna nieuw was.
Lag dat aan de kwaliteit van de kabel, of aan de stofzuiger die geregeld heel die snoerenzooi tegen de plint aan ramt?
Vooralsnog verwijt ik het niet mijn leverancier....

25 grudnia 2010
Oceniono na 5 z 5

Zeer net bedrijf en afhandeling

Ik was al een tijdje opzoek naar een rol netwerkkabel voor een redelijke prijs, na lang zoeken kwam ik uit op KabelDirect.nl waar momenteel een mooie actie loopt voor dit product.

Zending was binnen 2 dagen binnen en werd netjes afgeleverd inclusief pakbon door TNT. Zeer tevreden over de kwaliteit van het product.

28 czerwca 2010

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej