Er ging iets fout met mijn pakket levering vanuit de pakketdienst. Binnen 1 dag werd mijn contactverzoek beantwoord vanuit Kabeldirect en zijn we er gezamenlijk uitgekomen. Zeer vriendelijk contact en... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Een batterij voor de Kobo Glo besteld, binnen 3 dagen bezorgd. Helaas was deze te groot en iets beschadigd. Hiervan via de retourlabel kenbaar gemaakt. Zij hebben aangegeven dat ze niet de batterij... Zobacz więcej
Tv standaard besteld. Kwam keurig op tijd. Verpakking was beschadigd. Na opening bleek dat de zakjes met schroeven al eerder open geknipt waren geweest. Ook de handleiding ontbrak. Toen ik onze naam s... Zobacz więcej
Wat een Top bedrijf, de site was duidelijk en uitgebreide informatie, ik had toch nog wat vraagjes en die hebben ze snel via whatsapp beantwoord. Artikel besteld en de volgende dag al binnen met de t... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Kabels en andere accessoires kopen doe je bij Kabeldirect. Een groot aanbod HDMI kabels, Optische Toslink en andere audiokabels, TV muurbeugels, Sonos en andere luidsprekerbeugels en nog veel meer. Graag tot ziens bij Kabeldirect.nl!
Dane kontaktowe
De Koumen 86, 6433KE, Hoensbroek, Holandia
- 085-2737303
- klantenservice@kabeldirect.nl
- kabeldirect.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 25% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Fantasische service dat ik het na een…
Fantasische service dat ik het na een uur al kon komen ophalen, ideaal als je snel een specifieke kabel nodig hebt. Combineert echt de sterke kanten van online en fysiek winkelen op een perfecte manier.

Pas op
Pas op : 5 dagen na bestelling heb ik nog steeds geen kabeltjes ontvangen. Ik rekende er op want dringend nodig voor mijn sporthorloge. Ik lees gelijkaardige accidenten nu ook in andere commentaren... ik probeerde hen te kontakteren, maar vruchteloos. Is dit bedrijf nog actief ?

Odpowiedź od Kabeldirect
Gezegd dat mijn kabel dinsdag verzonden…
Gezegd dat mijn kabel dinsdag verzonden was en 2 keer gebeld gehad voor wanneer die aankwam normaalp vandaag nog altijd niks gehad…! Waardeloze winkel

lange leveringstijden zonder…
lange leveringstijden zonder waarschuwing
goederen wellicht vanuit china geleverd
een afrader

Odpowiedź od Kabeldirect
Supersnel geleverd mijn vloerstandaars…
Supersnel geleverd mijn vloerstandaars voor Sonos era 100 .
5 dagen na bestelling nog niet geleverd
5 dagen geleden in oplaadkabeltje voor de smartphone besteld omdat ze beloven dat de levering 's anderendaags zou zijn.
5 dagen later nog niets ontvangen en ook geen bericht voor een latere levering.
ik noem dit bedrieglijke reclame!
Ik krijg nadien een reactie van Kabeldirect dat er op hun website vermeld staat dat de levering 3 à 5 dagen kan duren.
Dat klopt langs geen kanten.
Het product is op voorraad en wordt direct verstuurd.
Nog steeds aan het wachten op de levering!

Odpowiedź od Kabeldirect
Schakelaars met afstandbediening voor…
Schakelaars met afstandbediening voor de rolluiken besteld ze konden niet verbonden worden met WiFi. Na een telefoontje werden er meteen nieuwe opgestuurd die werken goed. Dank voor de goede service
Defect produkt gekocht voor 10 euro…
Produkt gekocht voor 10 euro (Artikelnummer: KD24802) + 5 euro verzendkosten dat is prima. Produkt is defect of doet niet wat het belooft, geen probleem zou je zeggen. Retour zenden kost 5 euro. Dus ik betaal 10 euro verzendkosten voor géén produkt (want het is defect). Ik had het produkt toch beter bij het huisvuil kunnen deponeren, dan was ik goedkoper af geweest.
Klantnr.: K76042
Bestelnr.: B563094
Hoi Kabel direct. Als dat zo is, dat ik 15 euro retour krijg omdat het product defect is zal ik mijn review aanpassen. Een defect kan natuurlijk altijd een keer gebeuren. Een en ander staat (voor mij) niet zo duidelijk in de voorwaarden.
Update: Alles netjes geregeld. Heen en weer sturen kost volgens afspraak 5 euro. Maar de rest is terug ontvangen. Zelfs de 99 cent Riverty.
Blijft jammer dat het produkt niet deed wat het beloofde. Daarom van 1 ster naar 4 sterren.

Sneller geleverd dan verwacht
10/01 s avonds besteld, 11/01 (zaterdag) geleverd. Had het pas maandag verwacht. Top !
Erg prettige klantenservice die goed…
Erg prettige klantenservice die goed meedenkt.
Jammer
Klantenservice is goed, bestelling volgende dag in huis was beloofd maar blijkt niet waar te zijn. Project af moeten lassen, gaat niet meer lukken. Zonde van de makkelijke whatsapp service. Dat was wel top.

Odpowiedź od Kabeldirect
Prijzen zijn prima. Wat ik veel belangrijker vind is de service. Tot nu toe komt Kabeldirect altijd hun afspraken na en ook bij garantie gevallen krijg je snel antwoord en een passende oplossing. Daarom 5 sterren.
Super service kabel direct …
Super service op een defecte water detector. Een telefoontje, geen moeilijke vragen, vriendelijke en hulpvaardige medewerker. Binnen een uur had ik een nieuwe water detector reeds in huis ( afgehaald)
Zeer snel en goed advies
Zeer snel en goed advies, volgende dag in huis! Super
Post.nl doet alsof ze leveren. Pakketkorting voor brievenbuspost
Bestelde 3 utp kabels van elk 0,5m
Betaal 6,95 ofzo voor pakketpost blijkt daarna gewon brievenbuspost.
Nou komt ie, Vandaag mailtje van post.nl pakketje ligt in brievenbus, maar nee. Er ligt niks. Bij buren aan beide kanten gevraagd om niks.
Mail naar kabelirect gestuurd, die kunnen aan de bezorging ook niks doen, maar ik ook niet, en wil natuurlijk gewoon m'n kabeltjes graag waar ik voor betaald heb.
Nu wachten op reactie van kabeldirect.
Wat een ellende die moderne wereld, winkels zijn of failliet of vragen het 4 dubbele en via internet kopen is steeds voorschieten op eigen risico en gaat minstens de helft vd tijd verkeerd.

Odpowiedź od Kabeldirect
Ik zoek voor een gimbal naar een…
Ik zoek voor een gimbal-naar-smartphone, een USB kabel, maar deze moet heel soepel zijn...... Meneer aan de telefoon is naar het magazijn gelopen om de kabel te beoordelen en deze was inderdaad tegen alle verwachting in toch soepel genoeg... Wat een service, die ga ik onthouden.
Supersnelle levering bij artikel op voorraad.
Ik was werkelijk onder de indruk van de zeer snelle levering van mijn besteld artikel. Vrijdagavond besteld vanuit België, zaterdagmiddag geleverd, en zondag kon ik alles installeren. Degelijk materiaal op voorraad, dat elders nog moeilijk verkrijgbaar was.
Geweldig
Geweldig. Vriendelijke medewerker die mijn kapotte elektrische deken meteen heeft vervangen. De volgende dag al een nieuwe zonder aarzeling of andere strubbelingen. Top, echt overweldigend.
Prima shop
Breed aanbod en zeer goed te bereiken bij problemen. Klanttevredenheid staat duidelijk hoog op de prioriteitenlijst
5 euro bezorgkosten vragen voor PostNL…
5 euro bezorgkosten vragen voor PostNL en dan met brievenpost naar Belgie sturen waardoor ik dagenlang moet wachten. Voortaan toch maar een andere shop dit is gewoon afzetterij.

Doświadczenie Trustpilot