Er ging iets fout met mijn pakket levering vanuit de pakketdienst. Binnen 1 dag werd mijn contactverzoek beantwoord vanuit Kabeldirect en zijn we er gezamenlijk uitgekomen. Zeer vriendelijk contact en... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Een batterij voor de Kobo Glo besteld, binnen 3 dagen bezorgd. Helaas was deze te groot en iets beschadigd. Hiervan via de retourlabel kenbaar gemaakt. Zij hebben aangegeven dat ze niet de batterij... Zobacz więcej
Tv standaard besteld. Kwam keurig op tijd. Verpakking was beschadigd. Na opening bleek dat de zakjes met schroeven al eerder open geknipt waren geweest. Ook de handleiding ontbrak. Toen ik onze naam s... Zobacz więcej
Wat een Top bedrijf, de site was duidelijk en uitgebreide informatie, ik had toch nog wat vraagjes en die hebben ze snel via whatsapp beantwoord. Artikel besteld en de volgende dag al binnen met de t... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Kabels en andere accessoires kopen doe je bij Kabeldirect. Een groot aanbod HDMI kabels, Optische Toslink en andere audiokabels, TV muurbeugels, Sonos en andere luidsprekerbeugels en nog veel meer. Graag tot ziens bij Kabeldirect.nl!
Dane kontaktowe
De Koumen 86, 6433KE, Hoensbroek, Holandia
- 085-2737303
- klantenservice@kabeldirect.nl
- kabeldirect.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 25% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Erg behulpzame klantenservice
Ik had een usb-c displayport kabel besteld, maar ik kwam er pas na de retour termijn achter dat deze defect was. Ondanks dit heeft de klantenservice me super geholpen en kreeg ik meteen een nieuwe kabel, die wel werkt.
Fijne service
Fijne service! Met behulp van hen zeer snel een juiste ISO kabel gevonden. De kabel die ik eerder had besteld paste niet en kon zonder meer retour. Gewoon prima allemaal!

supertevreden
ik heb snel goed advies op maat gekregen en het product besteld, dat ik verrassend snel in huis had. Supertevreden! En heerlijk, een bedrijf dat geen mail stuurt voor een review. Omdat ik zo tevreden ben, doe ik het uit mezelf.
Gisterenavond een accu oplaadkabel…
Gisterenavond een accu oplaadkabel besteld en de volgende dag (vandaag) rond 12 uur binnen. Geweldig👌
Zeer goede ervaring
Zeer goede ervaring. Door Post NL was mijn pakket zoekgeraakt. Er is meteen een onderzoek door Kabeldirect ingesteld en de producten zijn mijn kosteloos opnieuw toegestuurd. Zeer positieve ervaring ondanks dat mijn pakket zoek was. De communicatie ook enorm goed!

Heel snel geleverd
Heel snel geleverd, de kabel is van perfecte kwaliteit. Aanrader!

Enorme complimenten voor Kabeldirect
Enorme complimenten voor de fantastische service van dit bedrijf! Nadat onze warmte deken er na een paar keer gebruik ineens mee ophield, kregen we tot onze grote verrassing direct een nieuwe deken opgestuurd. Echt geweldig en we zitten er weer heerlijk warmpjes bij :-)

Heel tevreden
Heel tevreden. Snelle levering, (binnen 24 uur), goed verpakt en we genieten van de warmte van de elektrische deken. Top!

Opgelost
Kabel paste helaas niet, maar is opgelost. Geld direct teruggekregen.

Niks ontvangen.
Op woensdag een verloopkabel voor mijn autoradio besteld. Zaterdag nog niets ontvangen.
De klantenservice heeft contact opgenomen en ter compensatie heb ik mijn verzendkosten terug gekregen. Een vriendelijk gebaar :)

Odpowiedź od Kabeldirect
Snelle levering en een goede prijs.
Snelle levering en een goede prijs.
Zeverpakken het in de kleinst mogelijke verpakking waardoor het vaak door de brievenbus past. En dat vermelden ze dan ook in de mail. Hoef je niet thuis te blijven.
Hoe simpel kan een review zijn als een bedrijf zijn werk goed doet ;-)

Pioneer iso stekker radio
Top top nog eens top
Zeer tevreden met kabeldirect
Ik had radio aansluit kabel nodig waar ik best lang opzoek naar was uiteindelijk Gian voor me geregeld met goede advies hulp en snel schakelen en een super snelle levering top gedaan kerel uistekende service echt een aanrader

Prima service!
Prima service, hier denken mensen netjes met je mee! ik zou zeggen keep up the good work !

Odpowiedź od Kabeldirect
Snel antwoord op vragen per chat/mail…
Snel antwoord op vragen per chat/mail en tevens snelle verzending.

Fijne service!
Weer een hele fijne service.
Een tijdje geleden ook een aantal producten van een speciaal merk besteld. Dit hadden ze toen niet in de webshop, maar speciaal voor mij toegevoegd. Nu kwam ik weer met dezelfde vraag en ook nu weer de producten toegevoegd aan de webshop. Een hele fijne service! Heel klantgericht. Bedankt!

Super webwinkel!
Snelle levering. Zeer vriendelijke, behulpzame klantenservice. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levertijd. Ik had 10 kabeltjes besteld en bij levering bleken het er 9 te zijn. Daarom zocht ik contact met de klantenservice. Er werd super snel gereageerd en ook werd het 10e kabeltje zeer snel geleverd.

Odpowiedź od Kabeldirect
Belofte voor 22:00 besteld morgen in…
Belofte voor 22:00 besteld morgen in huis is bij mij niet gelukt. Jammer want had juist hier besteld omdat e.e.a de volgende dag bezorgd zou worden.

Odpowiedź od Kabeldirect
Slechte levering en nog slechtere communicatie
Één keer iets bij dit bedrijf besteld omdat ze een product sneller konden leveren dan allekabels.nl. Dat had ik nooit moeten doen: levertijd zou 2-4 dagen zijn. Na 1,5 week niets gehoord te hebben zelf maar een mail gestuurd: artikel was er niet. Blijkbaar was het teveel moeite om dat te melden. Dan maar alternatief geaccepteerd. Maar ook dat is niet verstuurd en mails worden niet beantwoord.
Top bedrijf
Hele fijne en snelle service! Super vriendelijk personeel. Top bedrijf