Bought some garbage speaker mounts that bent at half the weight. Their claim I mounted them incorrectly but even so it's not prohibited in the manual or any warning. This is just dangerous and they ju... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Snelle levering, bij mij ontbrak een deel van de schroefjes die nodig waren om de beugel op te hangen. Had ik even een mailtje over gestuurd en toen toch direct zelf maar naar de bouwmarkt om de schro... Zobacz więcej
Enorm overtroffen door de geweldige service/communicatie en snelle reageren van Raiko. Ik was een klein audio kabeltje vergeten mee te bestellen met mijn bestelling, vlug een mailtje achterop. Volgen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Laatst heb ik bij kabeldirect een aantal videokabels van 5 meter besteld. Bij levering bleken helaas niet de juiste kabels geleverd. Na contact met de helpdesk bleek dat er 2 types vermengd te z... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kabels en andere accessoires kopen doe je bij Kabeldirect. Een groot aanbod HDMI kabels, Optische Toslink en andere audiokabels, TV muurbeugels, Sonos en andere luidsprekerbeugels en nog veel meer. Graag tot ziens bij Kabeldirect.nl!
De Koumen 86, 6433KE, Hoensbroek, Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Kabel op maat besteld om rolluik te bedienen, helaas niks ontvangen. Waarschijnlijk ergens bij Post.Nl blijven " hangen ". Na mailverkeer met de klantenservice aankoopbedrag plus verzendkosten terug gekregen aangezien ik ergens anders de broodnodige kabel heb gekocht.
Klantenservice zoals service bedoeld is. Voor de klant!

Odpowiedź od Kabeldirect
Great website! Easy to use, fast delivery, and good quality products. The staff is super helpful — not only do they answer your questions, but they also have in-depth knowledge of the items they sell and recommend the right products based on your needs. Very happy with Kabeldirect

Odpowiedź od Kabeldirect
Na een vraag over een product dat niet op voorraad was werd er veel moeite gedaan om het desbetreffende item voor mij te bestellen en te leveren. Super service en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Odpowiedź od Kabeldirect
Altijd fijne en snelle service, ook erg behulpzaam als je vooraf besteld en het komt afhalen.

Odpowiedź od Kabeldirect
Bestelling geplaatst om een kabel op te halen in het magazijn. Binnen 30 minuten mailtje dat ik het kon afhalen.
Afhalen in magazijn was heel simpel.

Odpowiedź od Kabeldirect
Goede service, groot assortiment met een goede prijs. Producten die je op andere sites niet snel vind. Fijne website en als je in de buurt woont kan je afhalen.

Zeer goede service
Vriendelijke personeel die je goed te woord staan
Duidelijke beschrijving bij het artikel en snelle levertijden
Ik zeg aanrader

Odpowiedź od Kabeldirect
Fantasische service dat ik het na een uur al kon komen ophalen, ideaal als je snel een specifieke kabel nodig hebt. Combineert echt de sterke kanten van online en fysiek winkelen op een perfecte manier.

Odpowiedź od Kabeldirect
Pas op : 5 dagen na bestelling heb ik nog steeds geen kabeltjes ontvangen. Ik rekende er op want dringend nodig voor mijn sporthorloge. Ik lees gelijkaardige accidenten nu ook in andere commentaren... ik probeerde hen te kontakteren, maar vruchteloos. Is dit bedrijf nog actief ?

Odpowiedź od Kabeldirect
Gezegd dat mijn kabel dinsdag verzonden was en 2 keer gebeld gehad voor wanneer die aankwam normaalp vandaag nog altijd niks gehad…! Waardeloze winkel

lange leveringstijden zonder waarschuwing
goederen wellicht vanuit china geleverd
een afrader

Odpowiedź od Kabeldirect
Supersnel geleverd mijn vloerstandaars voor Sonos era 100 .
5 dagen geleden in oplaadkabeltje voor de smartphone besteld omdat ze beloven dat de levering 's anderendaags zou zijn.
5 dagen later nog niets ontvangen en ook geen bericht voor een latere levering.
ik noem dit bedrieglijke reclame!
Ik krijg nadien een reactie van Kabeldirect dat er op hun website vermeld staat dat de levering 3 à 5 dagen kan duren.
Dat klopt langs geen kanten.
Het product is op voorraad en wordt direct verstuurd.
Nog steeds aan het wachten op de levering!

Odpowiedź od Kabeldirect
Schakelaars met afstandbediening voor de rolluiken besteld ze konden niet verbonden worden met WiFi. Na een telefoontje werden er meteen nieuwe opgestuurd die werken goed. Dank voor de goede service
Produkt gekocht voor 10 euro (Artikelnummer: KD24802) + 5 euro verzendkosten dat is prima. Produkt is defect of doet niet wat het belooft, geen probleem zou je zeggen. Retour zenden kost 5 euro. Dus ik betaal 10 euro verzendkosten voor géén produkt (want het is defect). Ik had het produkt toch beter bij het huisvuil kunnen deponeren, dan was ik goedkoper af geweest.
Klantnr.: K76042
Bestelnr.: B563094
Hoi Kabel direct. Als dat zo is, dat ik 15 euro retour krijg omdat het product defect is zal ik mijn review aanpassen. Een defect kan natuurlijk altijd een keer gebeuren. Een en ander staat (voor mij) niet zo duidelijk in de voorwaarden.
Update: Alles netjes geregeld. Heen en weer sturen kost volgens afspraak 5 euro. Maar de rest is terug ontvangen. Zelfs de 99 cent Riverty.
Blijft jammer dat het produkt niet deed wat het beloofde. Daarom van 1 ster naar 4 sterren.

Odpowiedź od Kabeldirect
10/01 s avonds besteld, 11/01 (zaterdag) geleverd. Had het pas maandag verwacht. Top !
Erg prettige klantenservice die goed meedenkt.
Klantenservice is goed, bestelling volgende dag in huis was beloofd maar blijkt niet waar te zijn. Project af moeten lassen, gaat niet meer lukken. Zonde van de makkelijke whatsapp service. Dat was wel top.

Odpowiedź od Kabeldirect
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.