Jyske Forsikring Recenzje 281

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,5

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god oplevelse. Utrolig behagelig telefonisk samtale, hvor der blev taget tid til gennemgang af nytegning af mine forsikringer. En meget serviceminded og venlig Karina der også brugte tid... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Min oplevelse er jyske forsikring har været helt igennem professionel tålmodig og hjælpsomme, de har været meget omhyggelig i forhold til at finde den forsikring der passer mig bedst og min familie... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Efter en skilsmisse og flytning havde jeg behov for et helt nyt setup på mine forsikringer. Jeg havde flere gode møder med rådgiver Malene A. Pedersen, som fik fjernet alt “det unødvendige” ift min ny... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Opdatering 17. Marts 2026. Det er direkte forkert, at du skriver telefonen ikke blev taget på grund af krig, nummeret virkede IKKE. Vi har af jer selv fået oplyst at telefonnummeret IKKE virkede. De... Zobacz więcej

1. Firma ubezpieczeniowa

Napisane przez firmę

Jyske Forsikring leveres af Købstædernes Forsikring, som har mere end 260 års erfaring med at forsikre danskerne. Vi tilbyder et bredt udvalg af privat- og erhvervsforsikringer til kunder i Jyske Bank koncernen og udvikler løbende nye produkter og services, der kan bidrage til din økonomiske tryghed.

4,5

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Ærlighed og gennemskuelighed – derfor valgte jeg Jyske Forsikring

Jeg har talt med Søren for at høre nærmere om Jyske Forsikring, og jeg må sige, at jeg oplevede ham som både meget professionel og grundig i sin rådgivning. Han formåede at forklare forsikringerne på en måde, der var let at forstå, og det gav mig stor tryghed i min beslutning.

Derfor har jeg valgt at tegne en forsikring hos Jyske Forsikring.

Jeg har tidligere været i dialog med flere andre forsikringsselskaber, men oplevede desværre ofte, at de enten ikke kunne besvare mine spørgsmål fyldestgørende eller forsøgte at undvige dem. Det gav mig indtryk af, at man som kunde ikke fik den ærlige og gennemsigtige rådgivning, man har behov for.

Det har heldigvis ikke været tilfældet hos Søren og Jyske Forsikring – tværtimod. Jeg sætter stor pris på den ærlige og hjælpsomme tilgang, jeg er blevet mødt med.

Tusind tak for det.

23 lipca 2025

Hej MF.

Velkommen til Jyske Forsikring.

Tak for din detaljerede beskrivelse af dit forløb med at blive kunde hos os i Jyske Forsikring. Og ikke mindst tak for 5 flotte stjerner. Det er virkelig godt at høre, at du kan mærke en forskel fra de andre selskaber. Vi arbejder hver dag med at blive bedre til at forstå og rådgive vores kunder om forsikring.

Rigtig god sommer.

Oceniono na 5 z 5

Fint med et personligt møde

Havde personligt møde med JB Forsikring i Amaliegade fredag og samme dag modtog jeg et skriftligt tilbud der indeholdt eksakt de aftaler der blev lavet.
Og til de rigtige priser/betingelser.
Hurtigt og professionelt

1 sierpnia 2025

Hej Niels.

Velkommen til Jyske Forsikring.

Jeg er glad for at høre, at du havde en rigtig god oplevelse med rådgivning og tillbud hos os.

Tak for feedback og 5 stjerner.

Oceniono na 1 z 5

Latterligt med 400,- opsigelses…

Latterligt med 400,- opsigelses gebyrer, når man har været kunde i halvandet år.

Godt jeg ikke skal være ved jer mere.

3 sierpnia 2025

Hej Mattis.

Det er som udgangspunkt gratis at opsige sine forsikringer hos os, hvis det sker til hovedforfald, det vil sige til den dato hvor forsikringen er oprettet.

Hvis du opsiger på andre tidspunkter, opkræver vi et opsigelsesgebyr, som du beskriver.

Vi ønsker dig god vind i dit nye forsikringsselskab.

Fortsat god sommer,

Hurtig

Hurtig, servicemindet og flink at snakke med. Super behagelig oplevelse, god til at forklare.

Stur stur 5tal

1 sierpnia 2025

Hej Nicolai.

Rigtig dejligt at høre, at du har fået god service hos os. Tak for det sture, sture 5tal ;-). Det sætter vi stor pris på.

5 stjerner er ikke nok!

Fantastisk oplevelse med kvalificeret rådgivning og rigtig god service.
5 stjerner er ikke nok ...

25 lipca 2025

Hej Steen.

Tak for roserne og 5 stjerner. Det er bare godt at høre, at du har oplevet rigtig god rådgivning.

God sommer.

Langsom, forvirret, ubrugbar

Det har taget dem 6 uger mindst at vende tilbage til mig vedr forsikringsforespørgsel. Endelig lykkedes det mandag (efter at de løj om at de havde e-mailet mig tidligere). Får e-mail mandag eftermiddag et de vender tilbage tirsdag. Intet sker. Da jeg skriver tilbage torsdag skriver de straks tilbage at de ikke vil sælge mig en indboforsikring uden at sælge mig alle mulige andre husforsikringer, som jeg ikke har brug for, da ejerforeningen her allerede har der. Anbefaler at folk finder et andet sted

24 lipca 2025

Kære Jan
Jeg beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse med os. Vi tager din feedback til os.

Hjælpsom betjening

Hjælpsom betjening

15 lipca 2025

Kære Martinus
Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at du har haft en god oplevelse med hjælpsom betjening.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har netop haft problemer med min…

Jeg har netop haft problemer med min kloak, som skulle repareres. Jeg gruede for at skulle “kæmpe” med forsikringen omkring dækning af skaden. Mandag ringer jeg ind til forsikringen og får grønt lys på dækning, onsdag bliver skaden lavet og fredag bliver pengene udbetalt. Det har været et godt forløb fra start til slut og jeg vil anbefale jyske forsikring til alle. Særligt tak til Gitte Z, som har været super sød og hurtig til at hjælpe :-)

7 lipca 2025

Kære Victoria
Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med vores service i forbindelse med din kloakskade. Det er dejligt, at forsikringsprocessen forløb så hurtigt og problemfrit for dig. Vi sætter stor pris på din anbefaling og takker for din feedback.

Oceniono na 5 z 5

Dejlig rolig og sympatisk samtale

14 lipca 2025

Kære Lene
Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at du har haft en rigtig god oplevelse med min kollega.

Oceniono na 5 z 5

Superklar og præcis kommunikation.

Superklar og præcis kommunikation.
Ingen tvivl om hvorvidt alt er husket, eller om man mangler at afgive bestemte oplysninger, for man bliver guidet enkelt og logisk af medarbejderen.

10 lipca 2025

Kære John
Mange tak for din anmeldelse. Hvor er det godt at høre, at du har haft sådan en god oplevelse med os. Det er vi meget glade for.

Oceniono na 4 z 5

Behageligt møde med Søren

Behageligt møde med Søren, hvor muligheder og forslag blev gennemgået!
Herefter håber vi blot, at der for en gangs skyld er et Forsikringsselskab der lever op til det lovede og vore forventninger.
Venligst
Lene & Per

27 czerwca 2025

Kære Per og Lene
Tak for jeres anmeldelse. Jeg er rigtig glad for, at I havde en god oplevelse med min kollega. Jeg lover, at vi vil gøre vores allerbedste.

Oceniono na 5 z 5

God information og hjurtige svar på spørgsmål - samt konkurrencemæssig gode priser.

7 lipca 2025

Hej Peter
Jeg er glad for, at du har oplevet god information, hurtige svar og gode priser hos os. Mange tak for din feedback.

Godt arbejde

Fik en virkelig god samtale med en medarbejder, hvor at det selv om det foregik online blev forklaret virkelig godt og vi følte os i gode hænder

17 czerwca 2025

Kære Natascha
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse og følte dig i gode hænder. Tak for din positive feedback - det betyder meget for os.

Oceniono na 5 z 5

Blev mødt af en venlig medarbejder og…

Blev mødt af en venlig medarbejder og fik et hurtigt tilbud.

24 czerwca 2025

Kære Lene
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med en venlig medarbejder og et hurtigt tilbud. Tak for din positive anmeldelse.

Hurtig kontakt

Hurtig kontakt, hurtig svar og stor fokus på rent faktisk at hjælpe os. Ikke kun at sælge produkter.

26 czerwca 2025

Kære Mikael
Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at du har oplevet at få den rigtige hjælp og service hos os - og hurtigt endda.

Oceniono na 5 z 5

God dialog med Brian fra Jyske…

God dialog med Brian fra Jyske Forsikring.
God rådgivning:-)

27 czerwca 2025

Kære Steen
Mange tak for anmeldelsen. Jeg er glad for, at du havde en god oplevelse med Brian og fik god rådgivning. Jeg giver din ros videre til ham.

Vi havde møde med Casper

Vi havde møde med Casper, og det var et godt og oplysende møde, kun ros her fra

19 czerwca 2025

Kære Poul
Jeg er rigtig glad for at høre om jeres gode og oplysende møde med Casper. Jeg giver rosen videre til ham.
Mange tak for anmeldelsen.

God dialog

Vi har haft en god dialog med Søren fra Jyske Forsikring. Vi har fået strikke en god aftale sammen så forsikringerne passer lige til os.
Vi ser frem til det fortsatte samarbejde med Søren og Jyske Forsikring.

21 czerwca 2025

Hej Tommy
Jeg er glad for at høre om den gode dialog og aftale, som er blevet skræddersyet til jeres behov. Vi ser også frem til det fortsatte samarbejde og takker for den positive tilbagemelding.

Kompetent medarbejder i telfonen

"Sælgeren" var skarp til at spørge ind, således jeg , efter min egen opfattelse, fik dækket mine behov.

17 czerwca 2025

Hej Hans
Jeg er rigtig glad for, at du havde en god oplevelse med en af mine dygtige kollegaer, og at du har fået dine behov dækket.

Elisabeth

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej