Jyske Forsikring Recenzje 281

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,5

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god oplevelse. Utrolig behagelig telefonisk samtale, hvor der blev taget tid til gennemgang af nytegning af mine forsikringer. En meget serviceminded og venlig Karina der også brugte tid... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Min oplevelse er jyske forsikring har været helt igennem professionel tålmodig og hjælpsomme, de har været meget omhyggelig i forhold til at finde den forsikring der passer mig bedst og min familie... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Efter en skilsmisse og flytning havde jeg behov for et helt nyt setup på mine forsikringer. Jeg havde flere gode møder med rådgiver Malene A. Pedersen, som fik fjernet alt “det unødvendige” ift min ny... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Opdatering 17. Marts 2026. Det er direkte forkert, at du skriver telefonen ikke blev taget på grund af krig, nummeret virkede IKKE. Vi har af jer selv fået oplyst at telefonnummeret IKKE virkede. De... Zobacz więcej

1. Firma ubezpieczeniowa

Napisane przez firmę

Jyske Forsikring leveres af Købstædernes Forsikring, som har mere end 260 års erfaring med at forsikre danskerne. Vi tilbyder et bredt udvalg af privat- og erhvervsforsikringer til kunder i Jyske Bank koncernen og udvikler løbende nye produkter og services, der kan bidrage til din økonomiske tryghed.

4,5

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Fint tilfreds med hele pakken

Fint tilfreds med hele pakken. Men det virker tosset at man skal indtaste en masse info ved tegning af en ny bilforsikring, når man i forvejen er kunde og I har al den information i forvejen. Det burde kunne gøres mere smart og smidigt.

27 października 2025

Hej Jan
Mange tak for anmeldelsen og den konstruktive feedback. Den tager vi med videre. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med at være kunde hos os.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk start på mit engagement hos Jyske Forsikring!

Ny kunde så kan kun beskrive den indledende fase. Den har været god og informativ og den forsikringsmand jeg har været tilknyttet har været virkelig god og ordentlig. Derudover har Jyske forsikring været gode på prisen på trods af at jeg tidligere var hos et godt selskab der var "ejet af medlemmerne". De bedste anbefalinger herfra!:-)

Hej Christoffer
Jeg er glad for, at du har haft en positiv oplevelse som ny kunde hos os. Det er skønt at høre, at du er blevet mødt med god, informativ service og konkurrencedygtige priser. Tak for din anbefaling!

Oceniono na 5 z 5

Imødekommende tone og god opfølgning på…

Imødekommende tone og god opfølgning på det aftalte.

26 października 2025

Hej Søren
Jeg er glade for at høre, at du oplevede en imødekommende tone og god opfølgning. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

god samtale

god samtale, venlig og nemt at forstå hvilken dækning jeg får

20 października 2025

Hej Sammy

Vi er glade for, at samtalen var god, venlig og let at forstå. Tak for din positive tilbagemelding om vores dækning.

Grundig orientering

Grundig orientering

13 października 2025

Hej Henrik

Mange tak for din positive anmeldelse. Jeg er rigtig glad for, at du har haft en god oplevelse og fået en grundig orientering.

Super behagelig assurandør

Super behagelig assurandør, Søren som gjorde hele oplevelsen med overgang til Jyske forsikring til en god oplevelse.

Hej Inge
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med overgangen til os. Vi sætter stor pris på din positive feedback og er taknemmelige for, at du delte den.

Jyske Forsikring

Vi er meget tilfredse med jyske forsikring. Vi møder altid venlige stemmer, når vi har brug for rådgivning om vores forsikringer.
Vi har haft jyske forsikring et par år og deres service er altid tilfredsstillende.

14 października 2025

Hej Charlotte
Mange tak for anmeldelsen. Jeg er glad for at høre, at I er tilfredse med vores forsikringer og den rådgivning, I har modtaget. Det betyder meget for os, at I altid møder venlige stemmer.

Oceniono na 5 z 5

Har modtaget en meget god dialog med…

Har modtaget en meget god dialog med korte svartider, gode og præcise svar på mine spørgsmål.
Alt i Alt - God Service

Hej Daniel
Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med hurtige og præcise svar og god service. Mange tak for din positive feedback.

Profesionel

Profesionel, nemt, hurtigt , venlig

13 października 2025

Hej Wioletta

Tak for 5 flotte stjerner. Jeg er flad for, at du havde en god oplevelse hos os.

Oceniono na 5 z 5

God behandling i forbindelse med tlf…

God behandling i forbindelse med tlf møde med Anders

10 października 2025

Hej Debbie.

Vi sender roserne videre til Anders. Tak for din anmeldelse.

Super Service!

Super Service!
Meget professionelt og god rådgivning

9 października 2025

Hej Anders.
Tak for den flotte anmeldelse og de fem stjerner.

Oceniono na 4 z 5

Forsikrings-forhold

Fik en samtale vedr. mine forsikringer og jeg fortalte om mine forsikrings forhold efter bedste evne.
Rart at have en, der hører efter.

6 października 2025

Kære Kunde
Mange tak for din anmeldelse. Jeg er rigtig glad for, at du følte dig lyttet til i samtalen med min kollega. Det er vigtigt for os. Jeg håber, at vi kan gøre os fortjent til den sidste stjerne i fremtiden.

Oceniono na 1 z 5

Har aldrig fået en dårligere…

Har aldrig fået en dårligere sagsbehandling hos noget andet forsikringsselskab
Træg kommunikation, lang sagsbehandlingstid.

Indbrudsforsøg d.4/8 med to ødelagte ruder i terrassedør og hoveddør.

Reparation forventes nu langt om længe d.28/10, altså små 3 måneder efter.

I denne periode har vi dagligt set på flækkede ruder nødtørftigt repareret med plader og pap.
Døre som har været sårbare for nye indbrudsforsøg og vind og vejr.

Det er simpelthen sjofelt!

Kan ikke anbefale denne Forsikring og skifter ASAP til gammelt selskab- Top Danmark.

4 sierpnia 2025

Kære Mette
Jeg har fuld forståelse for, at du har stået i en meget frustrerende situation efter indbruddet. Jeg beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse med os, og at behandlingstiden ikke har levet op til dine forventninger.

Oceniono na 5 z 5

Fik en rigtig god forklaring på hvilke…

Fik en rigtig god forklaring på hvilke fordele, samt hvad jeg kunne spare i udgifter ved skiftet til Jyske Forsikring.

30 września 2025

Kære Bjørn
Jeg er glad for, at du havde en god oplevelse med os og fik gode forklaringer af fordele og besparelser.

manglende information og tilbagemelding

30 września 2025

Kære tm
Jeg beklager, at du har haft en utilstrækkelig oplevelse med os. Vi gør altid vores bedste for at levere et højt niveau af service og information, og vi svarer glædeligt på spørgsmål.

Oceniono na 5 z 5

God og behagelig samtale i forbindelse…

God og behagelig samtale i forbindelse med indhentning af tilbud hos Brian Serup. Processen virkede overskueligt. Bemærk at jeg ikke har haft brug for mine forsikringer, så jeg har ikke kendskab til denne del.

1 października 2025

Kære Mikkel.
Mange tak for din flotte anmeldelse. Jeg er glad for, at du havde en god og behagelig samtale med min kollega, og at processen var overskuelig. Hvis du får brug for vores hjælp, sidder vi klar til at levere samme gode service.

Pas på med anbefaling via Jyske Bank

Jeg blev desværre fanget på det forkerte ben i min egen Jyske Bank en dag og fik sagt ja til møde med en “rådgiver”. Jeg havde gode forsikringer, med gode betingelser i et andet selskab. I det tillidsrum der burde være blev jeg snydt over på dårligere forsikringer til samme pris, dvs “rådgiver” har for at ramme pris slækket på betingelser, hun har kendt. Jeg tænkte desværre ikke nok over det. Og så er det med forsikringer, at man ser kvaliteten, når man har behov for dem. Jeg bruger ikke forsikring ofte, men har så to forskellige episoder, der ville være dækket i det gamle selskab, men som ikke er dækket hos Jyske Forsikring. De er nærmest glade, når de informerer mig om øget opsigelsesgebyr, og jeg har det på den anden side, så jeg gerne havde betalt det dobbelt for at komme ud igen. Jeg er nu tilbage, hvor jeg startede med gode forsikringer igen. Pas meget på at tage møder via jeres bank, og hold ellers rigtig godt øje med betingelser. Jeg kunne have været mere vågen. Og som en ekstra oplevelse, har jeg normalt været vant til et selvbetjeningsunivers, men i Jyske Forsikring, skal man ringe ind med alt, helt som i gamle dag. Måske passer det for andre. Men helt sikkert ikke for mig

31 października 2024

Kære Poul
Jeg beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse med os. Jeg er ked af, at vi ikke levede op til dine forventninger, og det er naturligvis rigtig ærgerligt, at vi måtte sige farvel til dig som kunde i Jyske Forsikring, men jeg er glad for, at du nu har nogle forsikringer, som passer til dine behov.

Kan varmt anbefale Jyske Forsikring

Kan varmt anbefale Jyske Forsikring. Vi skiftede fra Tryg efter uigennemskuelige stigninger. Jyske har indtil videre ydet bedre, mere personlig service. Vi er blevet informeret og forsikret om at eventuelle prisstigninger begrundes tydeligt og vi sparer flere tusinde kroner årligt.

24 września 2025

Kære Jonathan
Jeg er glad for, at I har haft en god oplevelse med vores service. Tusind tak for anbefalingen og for jeres tillid.

Konkret og nærværende

Fik en rigtig god behandling i forbindelse med mit online møde med Brian. Han var grundig og forklarende i forhold til de ting som giver mening for ens situation. Man får ikke fornemmelse af, at han forsøger at overforsikre. Derudover var tilbuddet prismæssigt langt under mit nuværende og andre tilbud - det gjorde betænkningstiden kort😉

23 września 2025

Kære Tanya
Jeg er glad for at høre om din gode oplevelse med mødet. Vi sætter pris på, at du fremhæver den grundige og forklarende rådgivning, og det er naturligvis også rigtig skønt, at du kunne spare nogle penge.
Elisabeth

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej