JUUZ. Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Een meer dan uitstekende service. Direct nadat mijn mac een ongeluk had en ik avonds nog een vervanging moest regelen, werd al contact opgenomen. Ook werd meegedacht over wat direct beschikbaar was e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

We hebben vaker leasecontracten gehad rondom Apple devices. Ervaring leert dat een nieuwe aanschaf altijd veel rompslomp met zich meebrengt als het gaat om UBO's, handtekeningen, kopie van paspoorte... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wij hebben de keuze gemaakt om met Juuz in zee te gaan voor het leveren van Macbooks voor onze werknemers. Daarmee hebben we in Juuz een fijne partner gevonden. Ze denken mee, geven advies en onze... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 6

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Oplichters

Oplichters niks bij hun kopen!

3 maja 2020

Beste Jonnathan oftewel Abdelali,

We willen je bedanken voor je beoordeling, ook al is deze minder positief. Op basis van de toetsing hebben wij je huur-aanvraag afgewezen. Dit hebben wij je tijdig laten weten per e-mail, waarna de betaalde borg + eerste maand huur direct aan je is terugbetaald.

De inhoud van je review komt dus helaas niet overeen met de werkelijkheid. We hopen dat je deze vooralsnog wilt aanpassen maar je bent uiteraard niets verplicht.

Vriendelijke groet,
Floris van RentYourMac.

Oceniono na 4 z 5

Prachtig support

Prachtig support. Als je vragen hebt, wordt snel beantwoord en als je een issue hebt, wordt snel opgelost. Ik ben heel blij dat ik voor mijn deadline RentYourMac heb gekozen.

23 kwietnia 2020

Odpowiedź od JUUZ.

Beste Bakr, we willen je enorm bedanken voor je mooie feedback! Goed om te horen dat alles tot zover is bevallen en zien je graag terug bij RentYourMac!

Vriendelijke groet,
Floris van RentYourMac

Oceniono na 3 z 5

Verkeerde stekkerdoos meegeleverd

Verkeerde stekkerdoos meegeleverd, wel netjes opgelost

2 kwietnia 2020

Odpowiedź od JUUZ.

Dank Harry voor je reactie. Inderdaad helaas was niet de juiste oplader meegeleverd, nogmaals excuus hiervoor. Gelukkig is het opgelost en we hopen dat je veel plezier beleeft aan het leasen van je refurbished Macbook!

Oceniono na 5 z 5

Really helped me out in critical…

Really helped me out in critical situation. My mac broke right in the midst of my work and I needed laptop for the next morning, I contacted and got the macbook the same day evening. Service is top notch, Floris is always in touch and very informative and helpful. Cannot recommend more.

16 stycznia 2020

Gewoon goed

Heldere communicatie en snel leveren, top geregeld. Je krijgt direct antwoord op je vragen en de machine werkt goed.

10 stycznia 2020

Excellent service

Excellent service - I would recommend them to anyone!!

19 grudnia 2019
Opinia niezależna

Odpowiedź od JUUZ.

Thanks Tammy for your review and for leasing a refurbished Macbook with us!

Oceniono na 5 z 5

Doordat mijn eigen macbook gerepareerd…

Doordat mijn eigen macbook gerepareerd moest worden, heb ik een macbook bij RentYourMac geleend.
De communicatie is persoonlijk, duidelijk en snel! Bij vragen kan je gewoon bellen of je krijgt binnen een uur reactie.
En de macbook die ik ontving werkte perfect.
Ik kan het echt iedereen aanraden!!

26 listopada 2019

Odpowiedź od JUUZ.

Ilse dank voor je review en voor het leasen van een MacBook bij ons. Graag tot een volgende keer!

Oceniono na 5 z 5

Heel goed en snel geholpen

Heel goed en snel geholpen! Vriendelijke service en had de laptop een dag later in huis.

27 lipca 2019

Odpowiedź od JUUZ.

Beste Nadesh, dank voor het huren van een refurbished MacBook bij ons. Graag tot een volgende keer!

Afspraken worden nagekomen

Afspraken worden nagekomen! Topcommunicatie

8 czerwca 2019

Odpowiedź od JUUZ.

Beste Han, dank voor het huren van een MacBook bij ons. Fijn om te zien dat je opnieuw bij ons huurt.

Oceniono na 5 z 5

Huren van een MAC als privepersoon

Ik was erg blij met de service van Rentyourmac; bijna alle andere opties voor huren van een Mac computer gaan uit van zakelijke verhuur. Dit is dus een hele goede optie voor ZZP'ers, of voor mensen in vast dienst verband die een Mac willen huren op persoonlijke titel. Wat mij erg beviel was persoonlijke benadering van de mensen achter deze dienst; je spreekt in persoon af om laptop in ontvangst te nemen (of deze kan verstuurd worden) maar persoonlijke ontvangst stelt je in gelegenheid direct vragen te stellen over hoe laptop is ingesteld etc; erg prettig.

8 maja 2019

Odpowiedź od JUUZ.

Goed te horen dat de persoonlijke benadering wordt gewaardeerd. Succes met het huren van je macbook!

Trustworthy + friendly

Trustworthy, friendly service. Definitely recommended.

15 kwietnia 2019

Odpowiedź od JUUZ.

Thanks for your feedback David on renting your Macbook! Good luck with your graphical design work!

Snelle en correcte afhandeling

Snelle en correcte afhandeling. Ik heb zelf 3 maanden een MacBook Pro 13 inch gehuurd. Voornamelijk om tijdens mijn vakantie foto- en videobestanden te kunnen overzetten en een reisblog bij te houden. Communicatie is snel en duidelijk. Prima service! MacBook Pro late 2013 model werkte uitstekend en snel.

11 kwietnia 2019
Opinia niezależna

Odpowiedź od JUUZ.

Dank voor het huren van een Macbook bij ons. Hopen dat de foto's fantastisch geworden zijn!

Uitstekende service

Uitstekende service, ik bestelde vrijdagmiddag mijn macbook, na het afhandelen van het contract met een medewerker via de mail in het weekend, heb ik de macbook pro dinsdagochtend meteen binnengekregen. Laptop was in perfecte staat, en mijn account was verder ook al ingesteld. RentYourMac is zeker een aanrader!

2 kwietnia 2019

Odpowiedź od JUUZ.

Dank voor je review en succes met het gebruik van je Macbook!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej