Oceniono na 5 z 5

Kan i høj grad anbefale JP Køl, som har udført arbejde for os til punkt og prikke. Virkelig godt arbejde og aftaler bliver overholdt. Altid venlig kommunikation så man føler sig velkommen Venlig hil... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har i sidste uge købt og fået monteret en Panasonic Danmarkspumpe og Jp klima fortjener de 5 stjerner alt er ok

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan klart anbefale at få monteret varmepumpe af JPR service. Vi har lige fået monteret en ny varmepumpe, efter Jakup fandt ud af at den gamle var blevet slidt pga ukorrekt montering at tidligere m... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ny Panasonic varmepumpe i sommerhuset. Super god rådgivning +vejledning i hvilken pumpe vi sku vælge. Monteret i februar kulden, godt arbejde, funger Superfint med god varme også ved minus 11. Let... Zobacz więcej

1. Dostawca urządzeń grzewczych

O Jp Klima

Napisane przez firmę

Aut. Varmepumpe installation med garanti i hele Danmark
Når du køber varmepumper og klimaanlæg ved JP Køl & Klima, får du en installation, som lever op til alle lovgivningens krav om installering af køleanlæg og varmepumper. Som medlem af Autoriserede Køle- & Varmepumpefirmaers Brancheforening (AKB) sikres vores kunder den højeste kvalitet inden for service og installation af luft/luft og luft/vand varmepumper! Ved køb af en varmepumpe hos JP Køl & Klima er du sikret en varmepumpe, som er udviklet specielt til det nordiske klima. Vi er autoriserede forhandler af varmepumper fra Mitsubishi og Panasonic med flere indenfor luft/luft og luft/vand varmepumper. Alle vores varmepumper kommer fra den officielle danske importør. Dette er din garanti og sikkerhed for, at du får den ægte vare og ikke køber parallelimporterede anlæg, som ikke er udviklet til det nordiske klima. Få op til 10 års garanti på udvalgte varmepumper.

4,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Fuldt tilfreds!

Min kæreste og jeg har været fuldt ud tilfredse med JP køl og klima! Vi havde en lang god snak over telefonen hvor vi blev guidet ift. valg af pumpe, og der var god tid og ingen form for pres ift. at købe noget der var dyrere end det vi havde brug for. Monteringstidspunktet blev fremskynnet, da vi havde brug for pumpen hurtigt, og selve monteringen har været top professionel! Et helt igennem solidt firma - kan varmt anbefales!

3 grudnia 2015

Troværdigt håndværk og service

Jeg havde brug for en varmepumpe løsning til mit sommerhus. Efter kontakt til flere håndværkere i lokalområdet tog jeg på anbefaling kontakt til JP klima. Vi fandt hurtigt hinanden og fik en aftale i stand. Jeg tog en fridag og på slaget ankom JP´s håndværker. Vi drøftede placering - fordele/ulemper og fandt den ideelle placering. Arbejdet var hurtigt på plads og jeg fik en kyndig vejledning i brug. JP gav mig et godt tilbud på en skærmkasse i træ med persienner til udedelen. Det skulle jeg lige tænke over, men handlede kort efter... JP´s anbefaling var bare helt rigtig. Jeg er meget glad for kassen der passer super godt og kønt ind i det med huset og beskytter installationen perfekt. Alt ialt er JP klima et meget tilfredsstillende og troværdigt bekendtskab og jeg tøver ikke med at vende tilbage, når jeg skal have den vedligeholdt eller har andre behov.

29 listopada 2015
Oceniono na 5 z 5

Min bedste håndværkeroplevelse nogensinde....

Der er nogle gange i livet, hvor man oplever noget, der bare gør et uudsletteligt stort indtryk..... Sådan har jeg det med JP Køl og Klima!

Fra jeg trådte ind i butikken blev jeg mødt af verdens sødeste, mest kompetente og fantastisk handlekraftige mennesker. Kontorkvinden sagde, at Jimmy ville kontakte mig dagen efter klokken 15.00. DET GJORDE HAN! Forventningsafstemningen i telefonen var så excellent, at alt var på plads efter 15 minutter

1 uge senere kom han og satte en varmepumpe op - kýndig vejleding, flot og godt håndværk, super service og styr på tingene, til tiden.

Dette er ikke hverdagskost, og jeg vil gerne give Jimmy og folkene JP Klima & Køl mine største og varmeste anbefalinger. Brug dem, for det kan ikke gøres bedre

Søren Brinch - Direktør og Ekstern Lektor, der underviser i salg og markedsføring, og har oplevet alt fra slot til skrot.

SUPER PROFESSIONELLE INSTALLATIONER

JP Køl&Klima har for 14 dage siden installeret 2 stk. Panasonic HZ9RKE-4 luft til luft varmepumper i vore 2 huse, som ligger på samme grund. - - Jeg fulgte nysgerrigt efter Jimmy, for at se hvordan han gjorde, og det var imponerende at se med hvilken hurtighed og forudseende professionel præcision han håndterede de forskellige processer. - - Til slut gav han en fin og letforståelig vejledning i betjeningen. - - - Og nu::: Maskinerne kører overraskende støjsvage, nærmest lydløse, og giver en behagelig lune i husene. - - Jeg kan meget anbefale JP Køl&Klima. - - - - Visti Bergholt, Jyllinge på Sjælland.

Oceniono na 5 z 5

Kompetent rådgivning og god pris

Vi skulle have monteret en varmepumpe et anneks til vores hus, og valget faldt efter lidt søgen på nettet på JPKlima.
Jeg kontaktede firmaet hvor jeg talte med Jimmy. Han tog sig god tid til at høre om hvad varmepumpen præcis skulle bruges til, og kom derefter med 2-3 muligheder, der ville passe til annekset.
Valget faldt, sammen med vejledning fra Jimmy på en Mitzubishi, som jeg fik til en rigtig god pris.
Jimmy var meget fleksibel da pumpen skulle sættes op, og på trods af en lidt kringlet opbygning af annekset, er det endt med en super flot installation, hvor både pumpen og rørføringen gør sig mindst bemærket.
Vi er rigtig glade for vores varmepumpe, der er stort set lydløs.
Faktisk så glade at jeg nu har bestilt endnu en varmepumpe til mit værksted. Den bliver sat op om 2 uger, så det glæder jeg mig til.

Jeg kan varmt anbefale JPKlima til andre.

Oceniono na 5 z 5

Service - ud over det sædvanlige

Vi stod som førstegangs køber af en "luft til luft varme pumpe" og det er en stor jungle.
Da vi havde vores første snak med Jpklima, Jimmy Petersen - var det ikke en salgstale fra Jpklima´s side- som ved andre i den branche.
Nej, vi fik en yderst positiv og proffesionel vejledning, hvad der var af muligheder og hvilken type der evt. kunne passe til vores bekov/forventninger og vi kunne selv tage stilling til det videre forløb.
Vi oplevede virkelig en mand der brænder for at yde en god kundeservice og ikke fokuserer på salgstal!
Ved opsætning fik vi en yderst kompetent vejledning med den korrekte placering i vores sommerhus. Vi valgte efterfølgende at tilkøbe en GSM ordning for at styre varmen via telefonen - også her fik vi en suveræn god service.
Servicering og vedligeholdelse - skal vi slet ikke tænke på, det ordner Jpklima. Et firma vi meget gerne benytter igen og anbefaler !!

Oceniono na 5 z 5

God service. Godt arbejde.

Jeg har købt og fået monteret varmepumpe af Jpklima i mit hus.
Alt gik som det skulle. Montøren var rigtig flink og udførte et professionelt godt stykke arbejde.
Varmepumpen har været testet i et par uger. Den opfylder 100% de krav jeg forventede af den, og som jeg var blevet lovet.
Med min oplevelse kan jeg kun anbefale Jpklima til andre.

Oceniono na 1 z 5

Dominerende og enerådende firma - dyrt bekendtskab

Vi fik sat en luft/ varmepumpe op i 2014 af dette firma : JP Køl + Klima i Højbjerg. Vi havde sendt tegningerne i forvejen om hvor pumpen og udedelen skulle opsættes i vore nye Kalmar sommerhus på Norddjursland, og det var blevet godkendt. Men da montøren kom ville han ikke følge tegningerne, men ville kun sætte udedelen op på vores lille østvendte terrasse og lige meget om vi satte os i mod dette, sagde han at den kun kunne sættes op der. Vi endte med at tro på ham som den professionelle, så den blev sat op på terrassen, hvor der så efterfølgende ikke var plads til nogen form for havemøbler. Vi var meget utilfredse og da vores sommerhus firma " Kalmar Huse" så denne horrible løsning var de uforstående over montørens valg. Vi klagede flere gange til JP klima og bad dem flytte udedelen- svaret var, at så måtte vi betale for at montøren kom og flyttede den. Da vi klagede over dette svar , var der ikke mere kontakt.
Senere opdagede vi også at montøren havde boret en elledning over så vi senere måtte betale en elektriker til at udbedre skaden.
Så hold Jer væk fra dette firma - i den sidste ende bliver det et dyrt bekendtskab

Vi fik senere flyttet udedelen af et super Firma " KlimaRingen .dk" se anmeldelserne til det firma her på Trust pilot. Det kan varmt anbefales-

16 sierpnia 2015
Oceniono na 2 z 5

Vælg en anden leverandør

Vi skulle have en ny luft/luft-varmepumpe til vort sommerhus og helst med et SMS-modul, så vi kunne sende en besked om at tænde for varmen inden vi kørte hjemmefra .
Efter lidt søgen på nettet fandt vi et godt tilbu (troede vi ) fra JP-klima .
VI fik aftalt at de sendte en montør , han skulle selv låse sig ind, pille den gamle varmepumpe ned og sætte den nye op samme sted .
Efter mange telefonsamtaler stod det klart at det ikke kunne lade sig gøre .
Inde-delen var for stor ,og han forklarede at han var nødt til at montere den et andet sted i huset . Det måtte vi så acceptere .
Da vi så kom derud var det hele noget rod. SMS-delen var ikke leveret med, så den kom i en postpakke nogle dage senere . Den er endnu ikke monteret , da vi ikke aner hvordan det fungerer .
Det lignede en svinesti, træstumper og savsmuld/borestøv overalt .
Ved henvendelse til firmaet kan de strække sig til at beklage at SMS-modulet var i restordre , men så er det også slut med forståelsen .
Vi har i andre sammenhænge behov for køleservice i erhvervssammenhæng . Det bliver nok aldrig JP-klima.

7 lipca 2015
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej