Oceniono na 5 z 5

Kan i høj grad anbefale JP Køl, som har udført arbejde for os til punkt og prikke. Virkelig godt arbejde og aftaler bliver overholdt. Altid venlig kommunikation så man føler sig velkommen Venlig hil... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har i sidste uge købt og fået monteret en Panasonic Danmarkspumpe og Jp klima fortjener de 5 stjerner alt er ok

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan klart anbefale at få monteret varmepumpe af JPR service. Vi har lige fået monteret en ny varmepumpe, efter Jakup fandt ud af at den gamle var blevet slidt pga ukorrekt montering at tidligere m... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ny Panasonic varmepumpe i sommerhuset. Super god rådgivning +vejledning i hvilken pumpe vi sku vælge. Monteret i februar kulden, godt arbejde, funger Superfint med god varme også ved minus 11. Let... Zobacz więcej

1. Dostawca urządzeń grzewczych

O Jp Klima

Napisane przez firmę

Aut. Varmepumpe installation med garanti i hele Danmark
Når du køber varmepumper og klimaanlæg ved JP Køl & Klima, får du en installation, som lever op til alle lovgivningens krav om installering af køleanlæg og varmepumper. Som medlem af Autoriserede Køle- & Varmepumpefirmaers Brancheforening (AKB) sikres vores kunder den højeste kvalitet inden for service og installation af luft/luft og luft/vand varmepumper! Ved køb af en varmepumpe hos JP Køl & Klima er du sikret en varmepumpe, som er udviklet specielt til det nordiske klima. Vi er autoriserede forhandler af varmepumper fra Mitsubishi og Panasonic med flere indenfor luft/luft og luft/vand varmepumper. Alle vores varmepumper kommer fra den officielle danske importør. Dette er din garanti og sikkerhed for, at du får den ægte vare og ikke køber parallelimporterede anlæg, som ikke er udviklet til det nordiske klima. Få op til 10 års garanti på udvalgte varmepumper.

4,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Behagelig samtale ved første kontakt

Behagelig samtale ved første kontakt, god vejledning, reelt tilbud, varer leveret, installeret af meget behagelig og tjenstvillig tekniker. Jeg har efterfølgende ringet med et uddybende spørgsmål til produktet, direkte kontakt med det samme, og alle mine spørgsmål besvaret.

22 sierpnia 2017
Oceniono na 5 z 5

JP køl & klima kan klart anbefales!!

JP køl & klima kan klart anbefales!!
Super god vejledning og nemme at komme i kontakt med. Hurtig levering og god montering.
Har aldrig oplevet så god en service.

Nu glæder jeg mig til at bruge vores nye dejlige varmepumpe.

13 czerwca 2017
Oceniono na 5 z 5

Et fornøjeligt oplevelse med opsætning af en varmepumpe.

Når JP Køl & Klima har rygende travlhed kan det svære at lave en aftale men da jeg fik "hul" igennem gik det slag i slag.
Det planlagte sted for opsætning af varmepumpen blev af montøren hurtigt ændret til en meget bedre løsning end den jeg havde aftalt. Hyggelig 2 timer med Angus med flot arbejd og jeg havde varm på værksted.
En god oplevelse

7 grudnia 2016
Oceniono na 5 z 5

Jeg fik rigtig god betjening og information om varmepumpe, samt hurtig levering, og til aftalt tid! Kan klart anbefale JP Køl & Klima, jeg har derfor naturligvis også bestilt dem til at lave service.

5 grudnia 2016

God og hurtig service

Bestilte en varme pumpe fredag og den var leveret og instaleret tirsdag eftermiddag. Alt i alt god service af rare mennesker vil bruge jpklima til hver en tid og klart anbefale dem til alle!

16 listopada 2016
Oceniono na 2 z 5

Ok levering og pris - svær at råbe op bagefter

Luft-luft pumpe leveret i januar '16. Fin kontakt med Jimmy i tilbudsfasen. Prisen og levering intet at påklage. Hurtigt efter levering påtaler jeg, at låget er defekt pga en knækket låsehage, hvorved låget ikke lukker til i det ene hjørne. Dette kan kun være sket under transport/udpakning eller opsætning, da jeg på daværende tidspunkt ikke havde haft låget åbnet eller grund dertil. Adskillige mails til Jimmy - intet sker, og han svarer heller ikke længere. Dårlig service!

25 października 2016

Luft-luft varmepumpe

God rådgivning over telefon inden ordre blev afgivet.
Håndværker kom til aftalt tid.
Fornuftig tid til endelige beslutninger om montering af ude- og indedel.
Pris var som aftalt i tilbud.
JP-klima kan klart anbefales.
vh Jørn

22 października 2016

Alt klappede perfekt

God, overskuelig hjemmeside, nem og behagelig kommunikation, alle aftaler overholdt til punkt og prikke.
Her handler jeg gerne igen

3 października 2016
Oceniono na 5 z 5

Kvalitet og service i top

Min oplevelse med firmaet har været upåklagelig. De har været hurtige til at besvare mine spørgsmål på mail. Overholdt aftalen for opsætning. Ingen overraskelser med fakturaen, den var præcis som aftalt.

3 października 2016

Pænt arbejde til tiden

En tidlig morgen, præcis til tiden stod en montør fra JP Køl og Klima i døren, klar til at sætte vores nye klimaanlæg op. Han var særdeles imødekommende og havde gode råd til placering af rør og udeenhed.
Arbejdet blev udført til UG, pænt og nydeligt, og da regningen kom var der ingen ubehagelige overraskelser. Vi siger tak - nu kan vi sove igen

7 czerwca 2016
Oceniono na 5 z 5

Super service, God rådgivning og perfekt montering

Jeg har købt og fået monteret varmepumpe af Jpklima i mit hus.
Alt gik som det skulle. Lige fra jeg talte med Christina på kontoret, som var utrolig sød og venlig til at svare på mine mange spørgsmål og indtil varmepumpen var sat op. Montøren var rigtig flink og udførte et professionelt godt stykke arbejde incl. en god rådgivning.
Varmepumpen har været testet i godt en måneds tid. Den opfylder 100% de krav jeg forventede af den, og som jeg var blevet lovet.
Med min oplevelse kan jeg kun anbefale Jpklima til andre.

3 lutego 2016
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej