Kan i høj grad anbefale JP Køl, som har udført arbejde for os til punkt og prikke. Virkelig godt arbejde og aftaler bliver overholdt. Altid venlig kommunikation så man føler sig velkommen Venlig hil... Zobacz więcej
Vi har i sidste uge købt og fået monteret en Panasonic Danmarkspumpe og Jp klima fortjener de 5 stjerner alt er ok
Jeg kan klart anbefale at få monteret varmepumpe af JPR service. Vi har lige fået monteret en ny varmepumpe, efter Jakup fandt ud af at den gamle var blevet slidt pga ukorrekt montering at tidligere m... Zobacz więcej
Ny Panasonic varmepumpe i sommerhuset. Super god rådgivning +vejledning i hvilken pumpe vi sku vælge. Monteret i februar kulden, godt arbejde, funger Superfint med god varme også ved minus 11. Let... Zobacz więcej
O Jp Klima
Napisane przez firmę
Når du køber varmepumper og klimaanlæg ved JP Køl & Klima, får du en installation, som lever op til alle lovgivningens krav om installering af køleanlæg og varmepumper. Som medlem af Autoriserede Køle- & Varmepumpefirmaers Brancheforening (AKB) sikres vores kunder den højeste kvalitet inden for service og installation af luft/luft og luft/vand varmepumper! Ved køb af en varmepumpe hos JP Køl & Klima er du sikret en varmepumpe, som er udviklet specielt til det nordiske klima. Vi er autoriserede forhandler af varmepumper fra Mitsubishi og Panasonic med flere indenfor luft/luft og luft/vand varmepumper. Alle vores varmepumper kommer fra den officielle danske importør. Dette er din garanti og sikkerhed for, at du får den ægte vare og ikke køber parallelimporterede anlæg, som ikke er udviklet til det nordiske klima. Få op til 10 års garanti på udvalgte varmepumper.
Dania
- jpklima.dk
100% tilfreds kunde
JP Køl og Klima har opsat 2 stk. Panasonic Luft/Luft systemer her hos os, og jeg er mere end 100% tilfreds. Jeg fik en supergod pris incl alt montage, og anlæggene blev installeret topprofessionelt og hurtigt. Mange anbefalinger herfra !!!
Super service, kompetent vejledning og lækre varmepumper
Hurtig og god service
Hurtig og god service. Har været yderst tilfreds! Kan varmt anbefale JP køl og klima
Hurtigt svar på spørgsmål og god service.
Da jeg undersøgte, hvilken varmepumpe jeg skulle have, skrev jeg lidt rundt til forskellige leverandører.
JPKlima var en af dem jeg skrev til, og det stod ret hurtigt klart, at det var dem der skulle installere en varmepumpe hos mig. Ikke kun fik jeg hurtigt svar på mine spørgsmål, men også var det hurtigt at de kunne få tid til at kigge forbi. Endda hurtigere end den lokale leverandør.
Jeg havde nogle specifikke spørgsmål i forhold til kølemidlet (R32, med en GWP på ~675), og om der fandtes nogle endnu klimavenligere kølemidler som R290 (GWP på ~3), og fik svar på, at det var der altså ikke endnu. Øv, men i det mindste fik jeg pænt besked.
Alt i alt, havde jeg en god oplevelse under både bestilling og installation, og vil anbefale både Jimmy og montøren Angus (der var forbi og installere pumpen hos mig) til klimatekniske opgaver.
Super god service og de kom og monteret…
Super god service og de kom og monteret efter kun 5 ventetid 😀😀
Super service, problemerne på stedet blev løst hurtigt og kreativt (af Angus), og alt i alt var køb og installation af varmepumpe en rigtig god oplevelse for undertegnede varmepumpe "rookie". En helhjertet anbefaling til JP Klima.
Mvh. Simon
En glimrende service med hurtig levering og installation…
En glimrende service med hurtig levering og installation her op julen 2018. Kan varmt anbefales. JP Klima leverede hurtigt og effektivt før jul, hvor andre ikke mente de kunne nå det inden jul. Kan varmt anbefales.
Seriøst firma
Kan klart anbefale dette firma , super kvalitet på udførelse af montage ,alt som aftalt ,flinke og hjælpsomme mennesker 👍
Leverer kvalitets produkter til den…
Leverer kvalitets produkter til den aftalte tid.
Et firma som levere super service og…
Et firma som levere super service og god kvalitet. Jeg kan varmt anbefale JP Køl & Klima.
Jeg er meget tilfreds med handlen og…
Jeg er meget tilfreds med handlen og montagen, som jeg også var sidste gang jeg handlede med JP Klima
Meget hurtig
Meget hurtig, kompetence og sammen med verdens bedste varmepumpe til en rimelig pris med extra service
Kan kun anbefale den høje kvalitet
Hurtig levering og god service
Super firma - kan helt klart anbefale dette firma til andre kunder, som står og skal have installeret en varmepumpe. Virkelig høj standard på monteringsdelen og vanvittig god og kompetent rådgivning op til købet. Fra vi bestilte varmepumpen til den var installeret gik der en uge. Det er hurtig udrykning.
Mine bedste anbefalinger går til JP KØL & KLIMA.
Vil aldrig i livet bruge dem igen
Vil aldrig i livet bruge dem igen
Vil ikke køre service ringer ikke tilbage
Vil gerne sælge men ikke yde service
Skulle kontakte importøren for at få lavet min varmepumpe på garanti.

Odpowiedź od Jp Klima
Fuld tilfredshed.
Super god og venlig vejledning i forhold til valg af varmepumpe. Flot montering og et velfungerende resultat.
Kan kun anbefale firmaet Jpklima til
Har anbefalet firmaet Jpklima til familie og venner
>Informativ hjemmeside
>Nem at komme i kontakt med
>Hurtig levering
>Kvaliteten af monteringen er i top
>Prisen er god
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Flinke medarbejdere. En enkelt misforståelse og en lille restordre, men det blev løst på fornemste vis, uden brok og ballade.
Super dygtig og velovervejet installatør. Pænt arbejde.
God og troværdig vejledning
Jeg modtog rigtig god og troværdig vejledning af Jimmy i fht opsætning af varmepumpe i min kolonihave.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.