Joom Recenzje

18 028

2,2

Oszuści jakich mało! Zamówiłam grę planszowa gdzie jak byk widniała informacja DOSTAWA DO 3 DNI ROBOCZYCH! po zakupie i zapłacie po 3 dniach ROBOCZYCH przesyłka ma status nie nadane. Chcąc zwrot pie... Zobacz więcej

Zamówiłam 28 czerwca mydła persymona,oraz bransoletkę i naszyjnik z planowaną datą przesyłki 15 .07do20.07. Do dzisiaj nie dotarły do mnie mydełka 6sztuk😥nie mam żadnej informacji kiedy i czy w ogóle... Zobacz więcej

Torby do BMW GS 1200 ADV pasuja idealnie. Są bardzo dobrej jakości oraz w uczciwej cenie. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Wyglądają identycznie jak te oryginalne które kupiłem w salonie BMW a po la... Zobacz więcej

W opisie produktu napisane jest że pasuje do rocznika 2018 , po odebraniu produktu okazuje się że jest do zupełnie innego modelu. Próba o wyminę lub zwrot kosztów , nie przynosi efektu. To jest najgor... Zobacz więcej

1. Usługi biznesowe

Easy-to-use app with quality goods and low prices!

Słaba

18 tys. recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

(18 028)

Dwa tygodnie temu złożyłem…

Dwa tygodnie temu złożyłem zamówienie.pczywiscie pieniądze zniknęły z konta od razu,ale nie mam żadnego potwierdzenia o zamówieniu.wspanialy biznes

11 stycznia 2025

Panie Andrzeju,

Nie posiadamy zamówienia o podanym numerze w naszym systemie. Numer zamówienia w Joom składa się z 8 znaków – cyfr i liter.
Odpowiednie zamówienie możesz znaleźć w sekcji „Moje zamówienia”. Czy na pewno to zamówienie zostało złożone w Joom?
Zalecamy skontaktować się z naszym działem wsparcia w celu ustalenia szczegółów.

Zawsze szybko

Zawsze szybko, sprawnie i bardzo dobrej jakości towary
Pozdrawiam

19 stycznia 2025

Pani Danuto,

Dziękujemy za miłą opinię!

Cieszymy się, że Pani jest zadowolona z szybkiej dostawy i jakości otrzymanych towarów.

Pozdrawiamy i zapraszamy na kolejne zakupy do Joom!

Компанія хороша

Компанія хороша! Додайте тільки відбір посилок до InPost пачкоматів і буде ідеально!

18 stycznia 2025

Odpowiedź od Joom

Ольго, дякуємо за вашу оціночку та пораду 🤗
Дійсно, доставки в поштомати InPost у нас поки що немає.
Будемо працювати над розширенням варіантів доставки, а тим часом ви можете обирати пункти видачі та поштомати DPD ✨

Nie polecam nikomu

Nie polecam nikomu! Zamówiłam na święta zawieszkę na łańcuszek - miał to być naszyjnik ze stali tytanowej - kolor zloty saksofon z blaszką. Nie dość, że przesyłka nie przyszła na czas - to dziś odebrałam opóźnioną przesyłkę dla wnuka. Rozczarowanie przerosło wszystko - zamiast saksofonu z blaszką - trąbka. Zamiast naszyjnika - zwykły breloczek do kluczy - jakość zostawiająca wiele do życzenia. Mam wrażenie, że ktoś sobie zakpil.

4 stycznia 2025

Pani Urszulo,

Przykro nam, że Pani doszła do takiego wniosku!

Termin, który zostaje podany przy samym zamówieniu, to szacowany termin dostarczenia, jaki zostaje wyliczony na podstawie zgłoszeń dostarczenia przesyłki od naszych użytkowników.

O maksymalnym terminie dostarczenia pisaliśmy na naszej stronie internetowej: https://www.joom.com/pl/faq/article/5e735141ff117c3eb7d2f5ab

Również rozumiemy Pani frustrację, ale niestety, podczas kompletowania czasami zdarzają się błędy. Jest to czynnik ludzki, na który nie mamy wpływu.

Właśnie dlatego istnieje nasza gwarancja, w ramach której może Pani się z nami skontaktować i już dokonaliśmy zwrotu za towar, który był niezgodny z opisem.

Pozdrawiamy!

Zamawiam na Joom już dłuższy czas i…

Zamawiam na Joom już dłuższy czas i jestem zadowolona zarówno z procesu zamówienia jak i z produktów... przesyłki docierają raczej w terminie a produkty spełniają swoje funkcje i dodatkowo są w dość niskich cenach...

2 stycznia 2025

Pani Mają,

Dziękujemy za miłą opinię!

Cieszymy się, że jest Pani zadowolona swoim zamówieniem z Joom!

Pozdrawiamy i zapraszamy na kolejne zakupy!

Oferta

Dobre ceny. Duża ilość produktów

1 stycznia 2025

Panie Sławku,

Dziękujemy za pozytywną opinię!

Pozdrawiamy i zapraszamy na kolejne zakupy w Joom!

Nie polecam. Kupiłam zestaw pościeli - jakość nadruku pozostawia wiele do życzenia. Pościel wzorzysta, ale nadruk jest tylko z jednej strony, z drugiej strony pościel jest biała. Do sypialni z ciemnymi ścianami się nie nadaje. Na stronie brak informacji, że wzór jest tylko z jednej strony! Wypadałoby taką informację umieścić albo pokazać to na zdjęciach.

20 grudnia 2024

Pani Klaudio,

Bardzo nam przykro. Mamy nadzieje, że Pani zmieni swoją decyzję i pozostanie nadal naszym użytkownikiem.

Joom jest platformą pośrednią pomiędzy użytkownikiem a sprzedawcą. Innymi słowy, zapewniamy platformę, na której handlowcy z całego świata mogą sprzedawać swoje towary. Sprzedawcy wysyłają zakupione produkty z własnych magazynów zlokalizowanych w krajach, w których mają siedzibę.

Na podstawie prezentacji otrzymanego towaru jesteśmy w stanie stwierdzić, że odpowiada on opisowi sprzedawcy. W związku z tym niestety nie możemy uznać reklamacji.

Przypominamy również, że może Pani nadal możesz zwrócić przedmiot sprzedającemu (14 dni od daty otrzymania) i otrzymać pełny zwrot pieniędzy.

O naszych warunkach zwrotu pisaliśmy na stronie: https://www.joom.com/pl/faq/article/5e72125dff117c3eb7d2d268

Pozdrawiamy!

Tanie i piękne rzeczy otrzymałam

Tanie i piękne rzeczy otrzymałam, jestem bardzo zadowolona

13 grudnia 2024

Witamy,

Dziękujemy za pozytywną opinię!

Miło nam słyszeć, że jest Pani zadowolona.

Wszystko super.

9 grudnia 2024

Pani Krysiu,

Pozdrawiamy i zapraszamy na kolejne zakupy w Joom!

Za zwrot trzeba zapłacić samemu

Za zwrot trzeba zapłacić samemu, nie widać statusu paczki na stronie. Nie polecam.

9 grudnia 2024

Pani Gabrielo,

Bardzo nam przykro. Mamy nadzieje, że Pani zmieni swoją decyzję i pozostaniesz nadal naszym użytkownikiem.

Jeśli produkt nie jest zgodny z opisem, tabelą rozmiarów lub ma wadę, zwrot nie jest wymagany. Będziemy potrzebować tylko kilku zdjęć/filmów, aby to potwierdzić, a następnie zrealizujemy zwrot środków. Jeśli tak jest, prosimy skontaktować się z naszym zespołem wsparcia przez e-mail: support@joom.com lub przez czat w aplikacji mobilnej Joom. Nasi agenci zespołu wsparcia powiedzą, co dokładnie powinno znajdować się na tych zdjęciach i szybko dokonają zwrotu środków.

Jeżeli przedmiot po prostu Pani się nie podoba lub nie pasuje, można go odesłać na własny koszt. Dodamy także, że o naszych warunkach zwrotu pisaliśmy na stronie internetowej: https://www.joom.com/pl/faq/article/5e72125dff117c3eb7d2d268

Jeśli nie ma Pani możliwości śledzenia statusu przesyłki na swoim koncie w Joom, to również zalecamy kontaktować się w tej sprawie z naszym zespołem wsparcia.

Pozdrawiamy!

Nie polecam kupować na joom

Zamówiłam etui 9 listopada, napisane było że czas oczekiwania to 17-24 listopad. Przesyłka się spóźniła i przyszła 6 grudnia i do tego przyszło nie to etui. Zamówiłam żółte z różowym napisem na telefon z flip 4 a przyszło srebrne z kolorowymi napisami i tęczą. Nie polecam kupować na joom

6 grudnia 2024

Pani Violo,

Podczas gdy 90% produktów zakupionych w Joom jest dostarczanych w ciągu 15 do 30 dni, niektóre paczki mogą utknąć w centrach sortowania lub na granicach kraju przeznaczenia.

Termin, który zostaje podany przy samym zamówieniu, to termin dostarczenia, jaki zostaje wyliczony na podstawie zgłoszeń dostarczenia przesyłki od naszych użytkowników.

Niestety nie możemy przyśpieszyć dostawy, ponieważ nie mamy wpływu na pracę organizacji pocztowych i firm kurierskich.