Klant beter op de hoogte houden wanneer een pakket opgestuurd gaat worden of juist is vertraagd door redenen. Verder zeer tevreden over de kwaliteit en de verzorging van het pakket.
Zobacz, co mówią recenzenci
Vandaag mijn gebruikte PS4 Game (Sega Mega Genesis) binnen gehad. Gisteren besteld en betaald. Super snel binnen, in top conditie. Er is al te zien aan al deze reviews dat de winkel in orde is li... Zobacz więcej
Vlekkeloos verlopen, besteld tijdens de kerstdagen maar toch op tijd binnen. Communicatie erg prettig ervaren direct antwoord op mijn vragen, bedankt voor jullie goede service. Ik hou jullie dit in de... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
James Games, dé webshop voor games. Zowel nieuw als tweedehands, en altijd goedkoop. Gratis thuisbezorgd vanaf €50,00 door heel Nederland.
Dane kontaktowe
Hasebroekstraat 5H, 1053CL, Amsterdam, Holandia
- 0618772766
- info@james-games.nl
- james-games.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Uit eten met voedselallergie
Van tevoren contact gehad over mijn zoon(7jaar) zijn voedselallergie (melk hazelnoot en kiwi). Ze konden hier goed mee om gaan en voor hem een lekkere maaltijd verzorgen. We waren met de hele familie uit eten( 15 personen). Tijdens het voor een hoofdgerecht voelde hij zich er helemaal erbij horen. Hij kon broodplankje mee eten en als hoofdgerecht net zoals de andere kinderen heerlijke spare ribs. Nagerecht was een beetje teleurstellend in het begin. Alle kinderen kregen ijs in een dieren beker met snoepjes eromheen maar mijn zoon kreeg alleen een kaal bord met 2 bolletjes ijs. Gevraagd of ik tegen betaling zijn ijs ook in zo'n beker mocht hebben en toen kreeg hij dit ook. Dus dat was wel fijn dat dit alsnog mogelijk was. Wij als volwassenen hebben heerlijk gegeten en heerlijk kunnen bijkletsen terwijl de kinderen in de speelruimte aan het spelen waren. Wij komen zeker weer.
Goede prijs en snelle levering
Goede prijs en snelle levering. 1e bestelling bij deze shop, maar zeer tevreden!
Top service
Had p.o. een spel voor x-box besteld maar het had voor een psp moeten zijn. Mail gestuurd, snel reactie gehad, en opgelost. Super service.
Bedankt goede service ga zo door
Mooie spellen voor goede prijs
Goede verzending en mooie prijzen voor de games
Duidelijke informatie op de site en…
Duidelijke informatie op de site en makkelijk besteld. Pakketje werd nog dezelfde dag aangemeld bij PostNL, waardoor ik mijn pakketje de volgende dag in huis had. Top!
Goedkoop en producten komen in goede staat
Ik heb een game besteld voor een sublime prijs en de game zelf kwam sneller dan geadverteerd en in een geweldige staat
Super vriendelijk en laagdrempelig…
Super vriendelijk en laagdrempelig contact, snelle bezorging op de fiets!
Snelle verzending
Snelle verzending. Ik werd goed op de hoogte gehouden via de mail. Mooie prijzen.
Vrijdag besteld
Vrijdag besteld, woensdag in huis.
Dat zou sneller kunnen.
Maar dit kan ook aan de post liggen.
Product is prima.

Odpowiedź od James Games
Goede levering snel maar service niet…
Goede levering snel maar service niet het beste reageren erg sloom
Aanrader, top website👍
Goede service, reageert snel op marktplaats, goede prijzen, snelle levering
Snelle levering ook tijdens oud &…
Snelle levering ook tijdens oud & Nieuwjaar. Product zoals beschreven
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.